Αθλητισμός

«Κλείνει με 15 εκατ. ευρώ στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς»

Και από την Αγγλία επιβεβαιώνεται ότι η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς από τον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

​Τις τελευταίες ώρες η Πάλας έχει εντείνει τις προσπάθειές της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μιλιβόγεβιτς από τον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα ρεπορτάζ στο Νησί.

Η Independent μάλιστα κάνει λόγο για πολύ προχωρημένες επαφές μεταξύ του Ολυμπιακού και της Κρίσταλ Πάλας με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν στα 13 εκατομμύρια λίρες (δηλαδή 15 εκατομμύρια ευρώ).

Οι «Αετοί», όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, είχαν ως πρώτο τους στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τον Γιαν Εμβιλά της Ρούμπιν Καζάν, αλλά ο Μιλιβόγεβιτς τελικά είναι εκείνος για τον οποίον κινήθηκε ο αγγλικός σύλλογος, φτάνοντας πού κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Όπως προσθέτει η Independent, αυτό που εκκρεμεί για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι να βρεθεί η χρυσή τομή πάνω στο ποσοστό μεταπώλησης του Σέρβου μέσου, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί ένα ποσοστό που φτάνει ακόμα και το 20%.

Πηγή: sdna.gr