Ζώδια

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 26/ 01

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ταρω κριός: Ο ΑυτοκράτοραςΗ ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

ταρω ταύρος: Ο ΜάγοςΣας προσφέρονται τώρα εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε δημιουργικές αλλαγές στη ζωή σας. Μην μένετε άπραγοι, αξιοποιήστε συνετά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που διαθέτετε. Οι αποφασιστικές κινήσεις θα σας αποφέρουν πλούσια οφέλη, κατευθύνετε λόγια και πράξεις προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα δείτε να περνάει η προσωπική σας ζωή σε πιο αίσια επίπεδα.Οι αδέσμευτοι θα διέπονται από αυτοπεποίθηση και ικανότητα να έλξουν κοντά τους το ταίρι που λαχταρούν. Αν έχετε περισσότερα ταίρια, η συμβουλή είναι να εστιάσετε πλέον μόνο σε ένα.

ταρω δίδυμοι: Η ΔικαιοσύνηΟι αδέσμευτοι θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα του συντρόφου που αποζητούν, και θα συναντήσουν το άτομο που θα ταιριάζει στην ιδιαίτερη προσωπικότητά τους.Αυτή η κάρτα προσδιορίζει τις σχέσεις, άρα δεν αποκλείονται προτάσεις για αρραβώνα ή γάμο. Τα ζευγάρια θα συζητήσουν τη δομή της σχέσης τους, την αρτιότερη σεξουαλική τους ικανοποίηση, ακόμη και τα καθήκοντα του καθενός μέσα στο σπίτι.Αυτή την περίοδο η ισότητα μεταξύ των συντρόφων θα είναι σημαντική, ενώ θα αποκατασταθούν σχέσεις μέσα από ειλικρινείς απολογίες.

ταρω καρκίνος: Η Κρίση ΑντεστραμμένηΈχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή θα γίνουν απρόθυμες αποκαλύψεις. Ετοιμαστείτε για βίαιη αφύπνιση. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει το τέλος της σχέσης ή θα σας θέσει τελεσίγραφα.Η σχέση σας περνά δοκιμασία. Νιώθετε φόβο για επερχόμενες αλλαγές, ενώ οι συγκυρίες θα αποκαλύψουν σωρεία από ψέματα και απάτες. Μια τάση κριτικής ρίχνει σκιές στην ερωτική σας ζωή, είτε δικές σας διαστρεβλωμένες κρίσεις βλάπτουν τη σχέση σας.Αυτή η κάρτα αποτελεί προειδοποίηση, να ξυπνήσετε πριν να είναι αργά.

ταρω λέων: Ο Κόσμος ΑντεστραμμένοςΝιώθετε ότι η σχέση σας δεν έχει περιθώρια εξέλιξης. Θέλετε να προχωρήσετε αλλά εμποδίζεστε, επειδή ο ένας από τους δύο αρνείται να ωριμάσει. Ίσως προβάλλονται αντιρρήσεις για τη σχέση σας από οικογενειακούς κύκλους ή υπάρχει οικονομική στενότητα.Οι αδέσμευτοι νιώθουν μέσα τους έτοιμοι για το ρομάντζο, αλλά δεν βρίσκουν το κατάλληλο ταίρι. Ίσως δεν θέλετε άλλες προκλήσεις αυτή την περίοδο, επειδή βιώνετε μια αλλαγή – επαγγελματική ή τόπου διαμονής. Δεν αποκλείεται να μην μπορείτε να εντάξετε ένα ταίρι στη ζωή σας, εξαιτίας της παρατεταμένης μοναξιάς σας.

ταρω παρθένος: Ο Τροχός της ΤύχηςΠροσεγγίζετε κάποιο μεταίχμιο στη ζωή σας, ίσως σας αποκαλυφθούν νέες πορείες στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Η τύχη θα σας συντροφεύει, και ίσως γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ραντεβού στα τυφλά.Ο Τροχός της Τύχης φέρνει πάντα θετικές ειδήσεις, αλλά μόνο μετά από μεγάλη περίοδο δυσκολιών. Ίσως δεχθείτε πρόταση για νέα εργασία, ίσως βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ίσως νιώσετε έτοιμοι ξανά να αγαπήσετε μετά από ένα διαζύγιο ή έναν χωρισμό.ταρω ζυγός: Ο Ήλιος ΑντεστραμμένοςΣήμερα ίσως να νιώθετε μόνοι και απελπισμένοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος περιστρέφετε γύρω από εσάς. Ό,τι κι αν ισχύει, μειώνει τις πιθανότητές σας για ένα νέο ρομάντζο. Οι προσπάθειες προσέγγισης ατόμων με χιούμορ, θα πέσουν στο κενό. Μην περιμένετε να ακούσετε το κάθετο «όχι», για να καταλάβετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται.Αν υπάρχει σχέση, ενδέχεται το ένα μέλος να χαίρει εκτίμησης και φροντίδας και το άλλο να νιώθει ότι είναι στη σκιά. Η σεξουαλική έλξη έχει θαμπώσει. Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε τις ισορροπίες.ταρω σκορπιός: Η ΑρχιέρειαΗ συμβουλή για σήμερα είναι να ακούτε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Να δίνετε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, οργανώστε την κρεβατοκάμαρά σας. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.ταρω τοξότης: Η ΑυτοκράτειραΣήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους.Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο.Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια εγκυμοσύνη.

ταρω αιγόκερως: Ο Ερημίτης ΑντεστραμμένοςΤο ταίρι σας ίσως έχει αποτραβηχτεί από κοντά σας εξαιτίας συναισθηματικών προβλημάτων – μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού. Ίσως πάλι εσείς να μην θέλετε να μένετε μόνοι γιατί φοβάστε την ενδοσκόπηση, και περιφέρεστε σε κάθε κοινωνικό κύκλο. Για να δεθείτε με τους άλλους, πρέπει να έχετε καλή επαφή με τον δικό σας εσώτερο εαυτό. Εσείς και το ταίρι σας έχετε χάσει την αίσθηση της συνένωσης, κι ο καθένας νιώθει μόνος μέσα στη σχέση.Οι ελεύθεροι νιώθουν περισσότερο μόνοι παρά αυτάρκεις. Παλαιότερες εμπειρίες εγκατάλειψης στοιχειώνουν τα συναισθήματά σας. Ίσως εμμένετε σε μια νοσηρή σχέση, από φόβο μην μείνετε μόνοι.

ταρω υδροχόος: Ο ΚρεμασμένοςΗ προσφορά, η αναμονή αλλά και οι θυσίες υπογραμμίζονται σήμερα. Ίσως η σχέση σας να περνά μια στασιμότητα, εξαιτίας γεωγραφικής απόστασης. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ανιδιοτελή και πνευματική σας οπτική, να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του ταιριού σας. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι είστε και οι δύο άνθρωποι, με αδυναμίες και ελαττώματα. Ίσως προκύψει κάποια ασθένεια ή απώλεια εργασίας, και να κληθεί ο ένας σύντροφος να στηρίξει τον άλλο.Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν, αν στραφούν σε άτομα με λιγότερο υλιστικά οράματα. Είναι πιθανό να εντοπίσετε το ιδανικό ταίρι σε χώρους που θα προσφέρετε εθελοντική εργασία, αντί για το διαδίκτυο ή τα μπαρ. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας οπτική.

ταρω ιχθύες: Η ΚρίσηΘα βιώσετε μια περίοδο αφύπνισης στο ρομαντικό πεδίο, μετά από μακρό διάστημα «νάρκης». Η ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας θα αναζωπυρωθεί, και θα νιώσετε να σοβαρεύουν περισσότερο τα αισθήματά σας. Η μέρα σας φέρνει συγχρονισμό και εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ζωής, από γάμο ή την απόκτηση παιδιών, μέχρι τη μετοίκιση σε άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις.Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δουν να ανθίζει ένα ρομάντζο, και ίσως νιώσετε να γνωρίζεστε με το άλλο άτομο από πάντα!

www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο