Αθλητισμός

Το τηλέφωνο στον Αβραάμ και ο… κόσμος του Άρη

Νέα κρούση στον Αβραάμ Παπαδόπουλο έχει κάνει ο Άρης, με τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον Νίκο Αναστόπουλο, να κάνουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να πάρουν το «ναι» από τον παίκτη. Ποια είναι τα δεδομένα.

Να ξαναφορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θέλουν οι άνθρωποι του Άρη και για αυτό το λόγο γίνεται ύστατη προσπάθεια ώστε να πάρουν το πολυπόθητο «ναι» από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα έγινε ακόμα μια νέα κρούση από τον Άρη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εξέφρασε τους ενδοιασμούς που έχει, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την υποδοχή που μπορεί να υπάρξει από τον κόσμο και μετά τα όσα είχαν γίνει το 2008, όταν και είχε φύγει από την ομάδα.

Παρόλα αυτά δεν έδειξε εντελώς αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει, με τους Καρυπίδη-Αναστόπουλο, να του εξηγούν για πολλοστή φορά ότι αναζητούν έλληνες παίκτες με προσωπικότητα για να ηγηθούν της νέας προσπάθειας και ότι ο ίδιος αποτελεί ιδανική επιλογή.

Πλέον αναμένεται να υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές, όπου και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

πηγή: sdna.gr