Αθλητισμός

Ίσακ: «Υπομονή για Παναθηναϊκό»

Επικοινωνήσαμε με τον Μίκαελ Ίσακ που αποτελεί τον «Νο 1» στόχο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού.

​Ο Σουηδός επιθετικός της Ράντερς αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που έχουν ξεχωρίσει Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος για τη γραμμή κρούσης του ‘’τριφυλλιού’’. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Δανία ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και πιέζει τη Ράντερς προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις της και να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επικοινωνήσαμε την Τρίτη με το Μίκαελ Ίσακ που όμως δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα ο Σκανδιναβός στράικερ υποστήριξε ότι «Το θέμα αυτή την στιγμή είναι ανοιχτό. Δεν ξέρω τι θα συμβεί ως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όμως δε θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο αυτή την στιγμή. Μέχρι να κλείσει η υπόθεση δεν μπορώ να πω κάτι».

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τη δανέζικη ομάδα λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ ο ίδιος ο παίκτης έχει εμφανιστεί απογοητευμένος που η μεταγραφή του στους ‘’πράσινους’’ δεν ολοκληρώθηκε από το περασμένο καλοκαίρι όταν και δεδομένα υπήρξαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πηγή: sdna.gr