Αθλητισμός

«Τρελές» αποδοχές ζητά ο Ραϊόλα για τον Ντοναρούμα!

Ο Μίνο Ραϊόλα, ως εκπρόσωπος του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, έχει ήδη στο μυαλό του το ποσό που θα ζητήσει από τη Μίλαν για την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του, το οποίο είναι.. «τρελό»!

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Μίνο Ραϊόλα, εκπρόσωπος του τερματοφύλακα της Μίλαν Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, έχει ήδη καταλήξει στο ποσό που θα ζητήσει από την διοίκηση των «ροσονέρι» για να υπογράψει ο νεαρός Ιταλός νέο συμβόλαιο παραμένοντας κάτοικος Μιλάνου.

Θα είναι το πρώτο πρόβλημα που η νέα κινεζική διοίκηση καλείται να επιλύσει, καθώς θα πρέπει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον μετρ των διαπραγματεύσεων Μίνο Ραϊόλα, συζητώντας τους οικονομικούς όρους που θα καταθέσει ο Ιταλός μάνατζερ και θα πρέπει να ικανοποιηθούν προκειμένου ο γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου του 1999 «πορτιέρε» να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Sun», ο Ραϊόλα θα αιτηθεί για τον πελάτη του εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 190 χιλιάδων ευρώ, κάτι που μεταφράζεται σε κάτι λιγότερο από 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

«Πάτημα» τις τόσο υψηλές απαιτήσεις αποτελεί το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων που επιθυμούν να δουν τον 18χρονο τερματοφύλακα να υπερασπίζεται την εστία τους και προσφέρουν «γη και ύδωρ» ώστε να πετύχουν το μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα.

Να σημειωθεί πως Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην Ιταλία και εκ των κορυφαίων στον κόσμο (για πολλούς ο κορυφαίος), αμείβεται από τη Γιουβέντους με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Πηγή: sport-fm.gr