Αθλητισμός

Συναντήθηκαν στην Αθήνα Μπερτομέου – Γιαννακόπουλος!

Ο Τζόρντι Μπερτομέου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην Αθήνα και συζήτησαν για δύο ώρες,

Οι σχέσεις του Παναθηναϊκού Superfoods με την Euroleague, που πριν από περίπου δύο χρόνια ήταν στα… κόκκινα, έχουν πλέον εξομαλυνθεί. Οι «πράσινοι» ακολουθούν μια διαφορετική προσέγγιση και οι σχέσεις μεταξύ των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης και της κορυφαίας διοργάνωσης δεν θυμίζουν αυτές του πρόσφατου παρελθόντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα των Κυπελλούχων Ελλάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο επί αθηναϊκού εδάφους την Δευτέρα (23/1) και συζήτησαν για περίπου δύο ώρες.

 Η ατζέντα των δύο ανδρών είχε ως βασικό άξονα το μέλλον της Euroleague, στην οποία θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» υπέγραψαν πέρυσι συμβόλαιο με ισχύ για την επόμενη δεκαετία. Ακόμα, Μπερτομέου και Γιαννακόπουλος αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης, το νέο format που ακολουθείται φέτος, αλλά και τις δυνατότητες επέκτασης του προϊόντος της Euroleague. Από εκεί και πέρα, στην ατζέντα συμπεριλήφθηκαν και οι εγχώριες λίγκες.

Επόμενη στάση: ΚωνσταντινούποληΟ Μπερτομέου μετά την στάση του στην Αθήνα και το meeting με τον Γιαννακόπουλο θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη. Συγκεκριμένα, 58χρονος Ισπανός θα πάει στην Πόλη την Τρίτη (24/1), για να συζητήσει τα θέματα που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να παρθούν για την ομαλή διεξαγωγή του Final Four.

Άλλωστε, πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο ίδιος είχε δηλώσει: «Επεξεργαζόμαστε το πλάνο μαζί με την τουρκική κυβέρνηση. Θα υπάρξει ειδικό πλάνο, όχι μόνο για την προστασία του γηπέδου, αλλά και για όσα γεγονότα γίνουν από την Euroleague κατά τη διάρκεια του Final Four. Θα υπάρξει περισσότερη ασφάλεια. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, για να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό το πλάνο, να το συμφωνήσουμε και να προχωρήσουμε».

Στην ουσία, ο Μπερτομέου θα πάει στην Κωνσταντινούπολη την Τρίτη (23/1) για να συζητήσει όλες αυτές τις λεπτομέρειες του στρατηγικού πλάνου που θα έχει η Euroleague στο Final Four και τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρξουν.

πηγή: sdna.gr