Αθλητισμός

Πιέζει για Παναθηναϊκό τη Ράντερς ο Ίσακ

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιθυμία του Μίκαελ Ίσακ να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού την ώρα που προσπαθεί να πείσει τη Ράντερς να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Ο Σουηδός επιθετικός της Ράντερς, Μίκαελ Ίσακ, αποτελεί τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού, καθώς είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύοντας ότι μπορεί να πλαισιώσει τον συμπατριώτη του, Μάρκους Μπεργκ.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ομάδα του λήγει τον προσεχή Ιούνιο, ωστόσο από το ‘’τριφύλλι’’ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να αποκτηθεί την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Σύμμαχος του Παναθηναϊκού σε αυτή την προσπάθεια είναι ο ίδιος ο Ίσακ που επιθυμούσε από το καλοκαίρι να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των ‘’πρασίνων’’ όμως οι απαιτήσεις της Ράντερς δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το deal παρά τις δεδομένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 Αξίζει να σημειωθεί πως η οικονομική κατάσταση της Ράντερς είναι πολύ καλή με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της να μην ‘’καίγονται’’ να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή αν δεν πάρουν ένα ικανοποιητικό για εκείνους ποσό και προτιμούν να τον κρατήσουν ως το τέλος της σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη που ασκεί πιέσεις στο δανέζικο σύλλογο δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες, ή ακόμα και ώρες, να πέσουν οι οικονομικές τους απαιτήσεις έτσι ώστε να βρεθεί η ‘’χρυσή τομή’’ και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ίσακ στον Παναθηναϊκό.

πηγή: sdna.gr