Αθλητισμός

Ο… 500άρης Μάντζαρης και ο πασέρ Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός στην 14η «στροφή» της Stoiximan Basket League πήρε άνετα τη νίκη επί του Κοροίβου και οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν την ευκαιρία να κάνουν τους συμπαίκτες τους χαρούμενους.

​Οι πρωταθλητές Ελλάδας στη 14η «στροφή» της Α1 επικράτησαν εύκολα του Κοροίβου και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης μοίρασαν 25 ασίστ, η οποία αποτελεί την καλύτερη φετινή τους επίδοση, ενώ είναι η δεύτερη της σεζόν. 

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης με τις 4 ασίστ που έδωσε, όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ, έφτασε στις 501 τελικές πάσες και σκαρφάλωσε στην 33η θέση των καλύτερων πασέρ της λίγκας, ενώ είναι πέμπτος εν ενεργεία πίσω από τους Βασίλη Σπανούλη, Βασίλη Ξανθόπουλο, Νικ Καλάθη και Χριστόφορο Στεφανίδη.

Ο 27χρονος διεθνής γκαρντ, όμως, δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που είχε την… τιμητική του. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μοίρασε 6 ασίστ κι έκανε ρεκόρ καριέρας, καθώς η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν οι 5 τελικές πάσες που είχε δώσει, όσο αγωνιζόταν στην Παρτιζάν σε ματς με την Χάποελ στο Eurocup.

Πηγή: sdna.gr