Αθλητισμός

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΠΑΟ – Έρχονται αμέσως δύο παίκτες – Ποιον διώχνουν – Παρασκήνιο με Λέτο!

Η νέα γκέλα στην Κέρκυρα και οι τραυματισμοί αναγκάζουν τους "πράσινους" να φουλάρουν για μεταγραφές! Τι παίκτες ετοιμάζονται να φέρουν και ποιος ξένος άσος την κάνει;

Μεταγραφές τον χειμώνα προανήγγειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, αλλά με εξαίρεση τον Δημήτρη Κουρμπέλη, άλλες περιπτώσεις δεν έχουν «τρέξει» ακόμα, παρά το γεγονός ότι πλησιάζουμε στο τέλος του μεταγραφικού «παραθύρου». Φυσικά, η κύρια αιτία είναι το κόλλημα στην υπόθεση του Ιμπάρμπο αφού η αποχώρηση του Κολομβιανού είναι μείζονος σημασίας, ώστε να απελευθερώσει μια θέση ξένου, και κυρίως να ξεφορτωθεί ο σύλλογος το «βαρύ» του συμβόλαιο.

Σε συνδυασμό με την απουσία τριών παικτών (Γουακάσο, Κουλιμπαλί, Εμποκού) που μετέχουν στο Κόπα Άφρικα, η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη. Λόγω της «γύμνιας» στο ρόστερ, ο Ουζουνίδης αναγκάζεται να χρησιμοποιεί συνεχώς τους ίδιους με αποτέλεσμα να υπάρχει έξαρση στους τραυματισμούς. Αυτό φάνηκε απόψε στην Κέρκυρα, όπου οι Χουλτ και Λέτο αποχώρησαν με μυικά προβλήματα. Ειδικά η περίπτωση του Αργεντινού είναι απόλυτα ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο «Σέμπα» ένιωθε τα πόδια του βαριά από την προηγούμενη εβδομάδα και ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής κόντρα στον Πλατανιά. Τελικά, ελλείψει άλλων εναλλακτικών, όχι μόνο συμπεριλήφθηκε σε αυτή, αλλά έπαιξε κιόλας ως αλλαγή. Για τον ίδιο λόγο αγωνίστηκε και κόντρα στην Κέρκυρα, μόνο που αυτή τη φορά άντεξε μόλις 13 λεπτά προτού πάθει ζημιά!

Η μεταγραφική ενίσχυση είναι επιτακτικής σημασίας, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, όπου οι λύσεις είναι ελάχιστες. Γι’ αυτό, άλλωστε, λέγεται πως οι Πράσινοι «φουλάρουν» για την απόκτηση ενός επιθετικού (αφού ο Ρινάλντι δεν λογίζεται ως αξιόπιστη λύση) και ενός «δεκαριού». Επίσης, μόνο θετικές συνέπειες έχει το γεγονός ότι ο Ιμπάρμπο σταμάτησε το… κρυφτό και βρίσκεται στην Ελλάδα με τον μάνατζέρ του. Ο παίκτης θα συναντηθεί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για να συζητήσουν τη λύση του συμβολαίου του. Προφανώς, οι προαναφερθείσες προσθήκες θα γίνουν με τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν οι διοικούντες από την υπόθεση του Κολομβιανού, αν όλα πάνε καλά.

πηγή: sportdog.gr