Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 20/1

​ΚΡΙΟΣ Ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα και θα επηρεάσει κι εσένα, ενισχύοντάς σου τη διάθεση να ζήσεις μια συγκλονιστική εμπειρία. Η τάση σου να ριχτείς με τα μούτρα στην περιπέτεια είναι μεγάλη, οι φαντασιώσεις σου οργιάζουν κι οι πειρασμοί είναι πολλοί, ακόμα ενδεχομένως και μέσα από τη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται να θέλεις να […]

​ΚΡΙΟΣ

Ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα και θα επηρεάσει κι εσένα, ενισχύοντάς σου τη διάθεση να ζήσεις μια συγκλονιστική εμπειρία. Η τάση σου να ριχτείς με τα μούτρα στην περιπέτεια είναι μεγάλη, οι φαντασιώσεις σου οργιάζουν κι οι πειρασμοί είναι πολλοί, ακόμα ενδεχομένως και μέσα από τη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται να θέλεις να το ρισκάρεις και να υποκύψεις, ωστόσο, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η κι ίσως να κρατήσεις κρυφά την όποια επαφή προκύψει γιατί σίγουρα θα ειπωθούν πολλά πίσω από την πλάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει χρειάζεται μεγαλύτερο ψάξιμο γιατί μεν είναι καλή, αλλά οι δεσμεύσεις που κρύβει είναι μεγάλες. Συζήτησέ τη με τον σύντροφό σου γιατί οι επιπτώσεις και στη σχέση σας θα είναι άμεσες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δίνει έντονο ερωτικό κλίμα στη μέρα, μάλιστα δεν αποκλείεται σε μια βραδινή έξοδο με την παρέα σου να κάνεις μια τυχαία γνωριμία που θα καταλήξει σε μεγάλο και μάλλον «μοιραίο» ειδύλλιο. Παρά όμως τα έντονα συναισθήματα που θα σου προξενήσει και την ενίσχυση της κτητικότητάς σου, να μην αφεθείς να θολώσει η κρίση σου και να χάσεις τον έλεγχο γιατί δε θα περάσει κανείς από τους δυο σας καλά. Αν είσαι σε σχέση, κάποιες πληροφορίες που θα σας μεταφέρει ένας φιλικό σας πρόσωπο θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και θα σας ανοίξουν τα μάτια σχετικά με ένα γνωστό ή γνωστή σας και τον ρόλο που έπαιξε σε μια υπόθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από την ένταση και το πάθος που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα σήμερα και κάνεις μια κίνηση, χωρίς να την φιλτράρεις και πολύ. Αν θέλεις ωστόσο να μην μείνει μόνο μια περιπέτεια, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου στο να μιλάς χωρίς να λες τίποτα σπουδαίο, κρατώντας τα χαρτιά σου κλειστά για να εξάψεις την περιέργεια του συγκεκριμένου ατόμου. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα απαιτεί έντονο συναίσθημα κι όχι μπλα-μπλα και αναλύσεις, γι’ αυτό, σε ένα πιθανό σκηνικό ζήλειας του συντρόφου σου, αντί να προσπαθήσεις να τον πείσεις με λόγια για το τι αισθάνεσαι, προσπάθησε να του το δείξεις, αλλιώς δε θα τον κατευνάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα απέναντί σου η ανάγκη σου να παραδοθείς σε ένα έρωτα που θα σε συγκλονίσει είναι μεγάλη, γι’ αυτό το φλερτ σου με ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου ενδεχομένως να ξεπεράσει τα όρια και να καταλήξεις να ερωτοτροπείς μαζί του. Έχει όλα τα φόντα να καταλήξει σε φλογερή σχέση, όμως να ξέρεις ότι δεν θα είναι εύκολο να ξεκόψεις, αν κάνεις την αρχή. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια βραδιά αρκετά διαφωτιστική αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς δεν αποκλείεται να βρεθείτε με κάποιους συγγενείς ή γνωστούς σας με τους οποίους θα συζητήσετε ένα πολύπλοκο θέμα που σας απασχολεί και θα έχουν την κατάλληλη λύση ή θα σας παραπέμψουν σε ειδικούς που θα σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ

Αρκετά παθιασμένη δείχνει η μέρα με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Με τη φλόγα και τον ερωτισμό που διαθέτεις θα βαλθείς να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου κι η νίκη σου δείχνει σχεδόν βέβαιη. Ωστόσο, αν δε είσαι σίγουρος/η για το κατά πόσο είναι ελεύθερο και μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα επιθυμείς, μην το επιχειρήσεις γιατί κινδυνεύεις να κολλήσεις σε μια κατάσταση, ψυχοφθόρα για σένα που δε θα έχει αίσιο τέλος. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανή μια εκδήλωση ζήλειας ή τάση κτητικότητα προς το σύντροφό σου που θα επιφέρει ένταση ανάμεσά σας, αλλά καλό θα ήταν να εκτονωθεί σεξουαλικά και όχι σε καυγάδες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και νιώθεις το πάθος να σε κατακλύζει. Έχεις τη διάθεση να παίξεις και να φλερτάρεις γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν κάποιο άτομο εκδηλώσει με επίμονο τρόπο το ενδιαφέρον του για σένα και σε πιέσει να υποκύψεις και να του δώσεις μια ευκαιρία. Αν φροντίσεις να κρατήσεις τον έλεγχο της κατάστασης και να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως ο σύντροφός σου να ανησυχεί για την έκβαση μιας υπόθεσης και γι’ αυτό χρειάζεται να το βοηθήσεις να καταστρώσετε μαζί ένα σχέδιο. Ρώτα επίσης και κάποιους φίλους σας γιατί μπορεί να είναι γνώστες του αντικειμένου. 

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλεις να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά, κάλο θα ήταν να οργανωθείς, να κινήσεις τα ανάλογα νήματα και να περιμένεις. Είτε σου αρέσει είτε όχι, ακόμα και στον έρωτα χρειάζεται μέθοδος και στρατηγική προσέγγισης κι η μέρα είναι η πλέον κατάλληλη. Κάθε απερίσκεπτη ή επιπόλαιη ενέργεια, μπορεί σήμερα να σου κοστίσει και να περάσεις λανθασμένες εντυπώσεις, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι σε σχέση, ίσως εμφανιστούν κάποια στοιχεία που θα σας είναι αρκετά χρήσιμα και αφορούν σε ένα οικογενειακό θέμα ή κάτι που σχετίζεται με ένα ακίνητο το οποίο διεκδικούσατε. Φροντίστε να τα χρησιμοποιήσετε, κοιτώντας μεν και το συμφέρον σας αλλά όχι εις βάρος κάποιων δικών σας ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι γεννημένος/η για κάτι τέτοιες μέρες, εφ’ όσον η ένταση και το πάθος είναι κομμάτια του χαρακτήρα σου, οπότε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, μόνο καλά μπορεί να σου φέρει. Σήμερα θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να στήσεις την παγίδα σου και να πιάσεις το πρόσωπο που θέλεις, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει και θα σε τροφοδοτήσει με αρκετές φαντασιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, αρκετά τονισμένο θα είναι το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, οπότε αυτό το βράδυ είναι ιδανικό και να ξαναφουντώσετε τη φλόγα της σχέση σας. Για να το απολαύσεις όμως φρόντισε να διώξεις μια καχυποψία που μπορεί να σε πιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα προσφέρεται για να ζήσεις μια συγκλονιστική εμπειρία στα ερωτικά σου και μάλιστα ό,τι πετύχεις να έχει και διάρκεια, αλλά θα πρέπει να βγάλεις όσο αισθησιασμό και σεξουαλικότητα διαθέτεις και να αποφύγεις αυθόρμητες κινήσεις και υπερβολές. Βάλε λίγο μυστήριο και να είσαι κάπως πιο μαζεμένος/η στο τι κάνεις και λες, ιδιαίτερα αν με το συγκεκριμένο άτομο γνωριστήκατε πρόσφατα και ακόμα δεν υπάρχει οικειότητα. Επίσης ευνοείται το να βάλεις οριστικό τέλος σε μια κατάσταση που δεν οδηγούσε πουθενά και να κάνεις μια νέα αρχή. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις την καρδιά σου να πλημμυρίζει έντονα αισθήματα για τον σύντροφό σου, ίσως μάλιστα σε πιάσει και μια παραπάνω συγκίνηση γιατί θα σου ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν και στιγμές που έχετε περάσει μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις κι είναι πολύ πιθανό να σε κατακλύσουν σκέψεις και συναισθήματα που έχεις θάψει βαθειά μέσα σου και σχετίζονται με μια ερωτική υπόθεση του παρελθόντος που έληξε άδοξα. Ωστόσο, κάπου πρέπει να βάλεις μια τελεία και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και σαφώς καλύτερο. Με το έντονο σεξαπίλ σου πάντως σήμερα, έστω και τυχαία, μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε αναστατώσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα επηρεαστείς αρκετά από ένα γεγονός ή μυστικό που θα σου αποκαλυφθεί. Ίσως μάλιστα αναγκαστείς να αλλάξεις νοοτροπία και να αρχίσεις να βλέπεις και να κρίνεις αλλιώς τα πράγματα τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και μέσα στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πέραση σου στο αντίθετο φύλο θα μεγαλώσει σήμερα, οπότε λογικό είναι να ελκύσεις ένα άτομο που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε κατακτήσει. Αν λοιπόν αναζητάς κάτι περισσότερο από μια προσωρινή απόλαυση, ίσως είναι η ευκαιρία σου. Αν όμως δεν έχεις τέτοιες προθέσεις, καλό θα ήταν να μην ενδώσεις γιατί είναι πιθανό αυτή η επαφή να κρύβει αρκετή ένταση και πάθος που δε θα μπορείς να ξεφύγεις εύκολα. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να πιάσει μια κίνησή σας και να έρθουν στα χέρια σας χρήματα που μάλλον δεν περιμένατε, που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε κάποιες υποχρεώσεις σας, αποδεικνύοντας σου ότι με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να βγεις κερδισμένος/η.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, δε θα αργήσεις σήμερα να αντιληφθείς ότι είσαι κυρίαρχος/η του παιχνιδιού, αφού ο αισθησιασμός κι η έλξη σου στο αντίθετο φύλο θα είναι τέτοια, που μπορείς να αποκτήσεις όποιο άτομο θελήσεις και μάλιστα χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι η κατάλληλη μέρα να δημιουργήσεις μια σχέση που θα έχει πάθος και διάρκεια. Αν είσαι σε σχέση, η απολυτότητα του συντρόφου σου αλλά και μια τάση να σε ελέγξει θα σε ενοχλήσει αρκετά. Θα προσπαθήσεις να κρατηθείς όσο μπορείς και να μην αναφέρεις τίποτα, ωστόσο κάποια στιγμή δε θα αντέξει και θα πετάξεις τους υπαινιγμούς σου. Το καλύτερο πάντως θα ήταν να πεις ξεκάθαρα ό,τι έχεις.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο