Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 19/1

ΚΡΙΟΣ ❤Ο κυβερνήτης σου, Άρης, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, προαναγγέλλοντας όχι μόνο εμπλοκές σε γραφειοκρατικά σου θέματα και προβλήματα στις μετακινήσεις σου, αλλά και αναστάτωση στα ερωτικά σου, αφού δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα εμπόδιο που θα ανακόψει την πορεία σου, όπως ένα ραντεβού που τελικά θα αναβληθεί ή πληροφορίες που θα σε […]

ΚΡΙΟΣ ❤Ο κυβερνήτης σου, Άρης, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, προαναγγέλλοντας όχι μόνο εμπλοκές σε γραφειοκρατικά σου θέματα και προβλήματα στις μετακινήσεις σου, αλλά και αναστάτωση στα ερωτικά σου, αφού δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα εμπόδιο που θα ανακόψει την πορεία σου, όπως ένα ραντεβού που τελικά θα αναβληθεί ή πληροφορίες που θα σε ανατρέψουν στο να κυνηγήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, καθώς είτε θα ανακαλύψεις ότι είναι δεσμευμένο είτε ότι δεν είναι ειλικρινές απέναντί σου. Αν είσαι σε σχέση, η έντονη διαφωνία με το ταίρι σου εξ αιτίας ενός συγγενικού σας προσώπου ή ενός λανθασμένου χειρισμού θα καταλήξει σε τσακωμό. Ίσως όμως αποτελέσει και αφορμή για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. 

ΤΑΥΡΟΣ ❤ Δεν αποκλείεται σήμερα να δοκιμαστούν τα νεύρα κι η υπομονή σου, καθώς θα χάσεις την ψυχραιμία σου με ένα άτομο, γιατί θα διαπιστώσεις ότι τρώει χρόνο, χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες και δε σου ξεκαθαρίζει τι είδους σχέση θέλει να έχετε. Ωστόσο, επειδή γνωρίζεις καλά ότι κάποια πράγματα, ιδιαίτερα τα ερωτικά, δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη και χρειάζονται επιμονή και προσπάθεια προκειμένου να αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα, μην βιαστείς μεν να παραιτηθείς, αλλά να έχεις και μια πιο αυστηρή στάση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, αστάθμητοι παράγοντες που δεν είχατε υπολογίσει θα εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας και θα σας αναγκάσουν να αναπροσαρμόσετε την οικονομική σας πολιτική, με βάση τα νέα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο απέναντί σου δημιουργεί μια έντονη ανασφάλεια κι ίσως ξανασκεφτείς για το αν πρέπει ή όχι να επιμείνεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αφού βλέπεις ότι πιο πολύ ταλαιπωρείσαι μαζί του, παρά περνάς καλά. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε ή αντιμετωπίζει δικά του θέματα που πρέπει πρώτα να λύσει, ώστε απερίσπαστο να αφιερωθεί στα ερωτικά του. Όπως και να έχει μια καλή εξήγηση, ακόμα κι αν φέρει ένταση, είναι απαραίτητη για να ξέρεις κι εσύ τι να περιμένεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα επαγγελματικό σου ζήτημα δείχνει να έχει κολλήσει κάτι που θα σε γεμίσει με εκνευρισμό και άγχος, με αποτέλεσμα να την «ακούσει» ο σύντροφός σου που βέβαια δεν ευθύνεται. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤Η μέρα σου δε θα κυλήσει ήρεμα και χωρίς προβλήματα, καθώς διάφορα τεχνικά θέματα θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου, ενώ κάποιες σκέψεις θα τριβελίζουν το μυαλό σου και θα σου δημιουργούν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με την πορεία που βαδίζεις στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται να πιέζεσαι να ακολουθήσεις έναν πιο δύσκολο δρόμο που απαιτεί θυσίες, όμως μακρόχρονα θα σου προσφέρει αυτά που αναζητάς σε ένα πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, προς στιγμήν θα χάσεις την υπομονή σου με διάφορους καυγάδες που ίσως προκύψουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου κι αφορούν κάποια μελλοντικά σας σχέδια. Κράτα την ψυχραιμία σου και ανάλυσε τις θέσεις σου, προβάλλοντας τα επιχειρήματά σου.

ΛΕΩΝ ❤Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως σου δημιουργήσει ξαφνικά εμπόδια και καθυστερήσεις, επηρεάζοντας τόσο την ψυχολογική σου διάθεση, όσο και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα στα ερωτικά σου. Είναι πιθανό μάλιστα να εγκαταλείψεις τις προσπάθειές σου να κερδίσεις ένα πρόσωπο που θέλεις, αν αντιληφθείς ότι άλλο πίστευες γι’ αυτό κι άλλο ισχύει ή να αλλάξουν οι επιδιώξεις σου και να θέλεις από αυτό κάτι περισσότερο, που όμως δε φαίνεται πρόθυμο να στο προσφέρει. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να προκύψει ένα οικονομικό θέμα, που για λίγο διάστημα δε θα σας επιτρέπει να κινηθείτε άνετα κάνοντας αγορές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤Με τον Άρη απέναντί σου να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο το «πρέπει» θα κυριαρχεί σε όλες τις αποφάσεις σου, ακόμα και σε αυτές που σχετίζονται με τα ερωτικά σου και συγκεκριμένες προσωπικές επιλογές. Ωστόσο, το θέμα είναι να κρατήσεις το μέτρο ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, την ανάγκη και την επιθυμία και όχι να πας προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να έχεις θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να εκνευριστείς με το σύντροφό σου και να του βγάλεις επίθεση, εξ αιτίας ενός οικογενειακού θέματος ή σχετικού το σπίτι σας και να αρχίσεις να του καταλογίζεις ευθύνες, όμως θα είναι κι η αιτία για να αναλάβετε δράση. 

ΖΥΓΟΣ ❤Θα βγουν αρκετές δουλειές στο προσκήνιο σήμερα στις οποίες θα καταναλώσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και με μάλλον απογοητευτικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό δε θα έχεις καμία όρεξη να βγεις ή να κάνεις το οτιδήποτε, πέραν του να κάτσεις σπίτι σου και να ηρεμήσεις. Όμως δε θα τα καταφέρεις αφού κάποιες πληροφορίες που θα μάθεις για το ποιόν ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει θα σε αναστατώσουν. Αλλά, ίσως είναι καλύτερα έτσι γιατί θα ξέρεις πλέον πώς να κινηθείς. Αν είσαι σε σχέση, στον εργασιακό σου χώρο θα επικρατεί χαμός, που θα επιβαρύνει την σωματική αλλά και την ψυχολογική σου κατάσταση, οπότε μάλλον το ταίρι σου θα πληρώσει τα σπασμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤ Εκεί που όλα έδειχναν να πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που επιθυμούσες με ένα πρόσωπο κι είχατε έρθει πιο κοντά, σήμερα τα πράγματα μάλλον θα πάρουν άλλη τροπή και ανακοπεί απότομα η εξέλιξη, αφού θα βγάλει δισταγμούς ή αμφιβολίες για το που βαδίζετε ή θα του προκύψει ένα πρόβλημα που θα το αναγκάσει να στραφεί εκεί, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την όποια σχέση σας. Λογικό είναι οι αντιδράσεις σου να μην είναι οι καλύτερες, πιθανόν γιατί θα πιστέψεις ότι αυτός δεν είναι ο πραγματικός λόγος. Αν είσαι σε σχέση, μια οικονομική εκκρεμότητα ή έκτακτο έξοδο, μάλλον θα γίνει ο βραχνάς σας και θα σας σπρώξει να αναθεωρήσετε ή να αναβάλλετε κάποια σχέδια που είχατε κάνει, μέχρι να στρώσει η κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤Με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σου πιθανόν να νιώσεις αρκετά πιεσμένος/η χρονικά και ότι πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να λύσεις τα προσωπικά σου θέματα. Εύκολο ωστόσο δε θα είναι, αφού θα αισθάνεσαι ότι η δυνατότητές σου είναι περιορισμένες ή πρέπει να υπακούσεις τη φωνή της λογικής. Σίγουρα πάντως θα υπάρξουν κάποια εμπόδια με ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αλλά κάθε άλλο παρά θα σε αποτρέψουν να προσπαθήσεις να το κάνεις δικό σου. Αν είσαι σε σχέση, κόντρες και διαφωνίες με το σύντροφό σου, πιθανόν για μια ζημιά ή άλλο θέμα του σπιτιού και το ποιος από τους δύο φταίει, ίσως σας σπρώξουν να αναλάβετε συγκεκριμένες αρμοδιότητες και καθήκοντα, με εσένα να φορτώνεσαι τα περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤Παρότι ξέρεις να χειρίζεσαι τον… Κρόνο αυτό δε σημαίνει ότι θα είσαι ξέγνοιαστος/η σήμερα. Αντίθετα, μια αδιαθεσία ή ένα μπλέξιμο με γραφειοκρατικά θέματα τα οποία προσπαθείς να βάλεις σε τάξη θα ανατρέψει το πρόγραμμά σου και θα σου χαλάσει τη διάθεση. Είναι μάλιστα πιθανό εξ αιτίας τους να αναβάλλεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα, κάτι που θα επιβαρύνει περισσότερο την ψυχολογία σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα αποφασίσεις να αναλάβεις δράση και να βάλεις στη θέση του ένα συγγενή ή γνωστό σας που ανακατεύεται στη σχέση σας ή διαδίδει διάφορες ανακρίβειες για σας στο περιβάλλον σας, επηρεάζοντάς το αρνητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤Η τάση σου για ελευθερία και ανεξαρτησία σήμερα θα περιοριστεί αρκετά με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, καθώς θα δεις μπροστά σου μια πραγματικότητα που δε σου αρέσει ή θα αρχίσεις να νιώθεις ότι το έχεις παρακάνει με τη χύμα συμπεριφορά σου στα ερωτικά και πρέπει κάπως να μαζευτείς γιατί δημιουργούνται μπερδέματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο να σε κατηγορήσει ότι δεν κρατάς τις υποσχέσεις σου ή ότι αντιφάσκεις και δεν ξέρεις τι θέλεις. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξει ένα οικονομικό στρίμωγμα εξ αιτίας κάποιων υποχρεώσεων που θα εμφανιστούν ή μιας εκκρεμότητας που συνεχώς αναβάλατε να κλείσετε, που βέβαια δε θα κρατήσει πολύ, αλλά κι εσείς πρέπει να κάνετε το ανάλογο κουμάντο.

ΙΧΘΥΕΣ ❤Το σημερινό τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Κρόνο θα σε επηρεάσει αρκετά καθώς μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στα σχέδια που είχες κάνει και να σε αναγκάσει να προσαρμοστείς σε μια πραγματικότητα που δε θα σου αρέσει. Ωστόσο, ίσως είναι απαραίτητο στην παρούσα φάση να πάρεις υπόψη σου και κάποια δεδομένα, ιδιαίτερα αν αφορούν στα ερωτικά σου και να προσπαθήσεις να διαγράψεις μια άλλη πορεία, δυσκολότερη μεν αλλά που θα αξίζει τον κόπο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να στενοχωρηθείς με το σύντροφό σου ή ένα μέλος της οικογένειάς του, εξ αιτίας του παρεμβατικού χαρακτήρα που έχει στη σχέση σας, κυρίως σε θέματα που είναι πιο προσωπικά, πρέπει όμως να μην το αφήνεις να σε επηρεάζει.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο