Ζώδια

Εξάγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα 20/1: Έρωτες και Χρήμα για τα Ζώδια

Η Αφροδίτη στο Ιχθύ και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, συνεργάζονται ερωτικά και παθιασμένα, σχηματίζοντας όψη Εξαγώνου την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017!

Η ερωτική ζωή μεταμορφώνεται, βελτιώνεται ουσιαστικά, γεμίζει μοιραία πάθη και έντονα συναισθήματα, έλξη, εξομολογήσεις και επιθυμίες ερωτικές που πραγματοποιούνται!

Παράλληλα θα παρατηρηθεί οικονομική και υλική σταθερότητα και πληρότητα, κυρίως λόγω σωστής και έξυπνης διαχείρισης!

Ευνοούνται κυρίως εκείνοι που ανήκουν στην ομάδα της Γης και του Νερού και ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ: Ανομολόγητα πάθη καιπαρασκηνιακοί έρωτες και πάθη, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και σε παρασύρουν σε καυτές μαγικές στιγμές. Έχεις ψυχική και συναισθηματική ανανέωση, που οφείλεται σε ερωτική ή οικονομική εύνοια!

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φιλικές σου σχέσεις αναζωπυρώνονται και ενδυναμώνονται. Ίσως μέσα από κάποια φιλία, προκύψει και ένας μοιραίος έρωτας! Μεγαλεπήβολα όνειρα πραγματοποιούνται!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Επιτυχία, ευκαιρίες, έρχονται στον τομέα της καριέρας. Πιθανό πάθος μέσα από το χώρο της εργασίας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ταξίδια, μετακινήσεις και κοινωνικές επαφές, ευνοούνται! Νέες καυτές ερωτικές γνωριμίες αναμένονται, διασκεδαστικές στιγμές και αισιοδοξία!

ΛΕΩΝ: Έντονες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος και ερωτισμό έρχονται. Πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και επίτευξη οικονομικών στόχων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συντροφική ζωή θα μεταμορφωθεί και θα αλλάξει ριζικά πραγματοποιώντας ακόμα και βαθιές επιθυμίες. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, οι ευκαιρίες για συντροφικότητα και έρωτα, θα είναι πολλές.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείς να περιμένεις επαγγελματικές επιτυχίες, ευκαιρίες και πολλές προοπτικές, χάρη στη δική σου καλή απόδοση. Σωματική και ψυχική ανανέωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μοιραία γεγονότα και παθιασμένες καταστάσεις στην ερωτική ζωή, θα σε συναρπάσουν! Ο έρωτας σου προσφέρει μόνο χαρά και η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντικές εξελίξεις σε ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα σε χαροποιήσουν, αλλάζοντας σου όλα τα δεδομένα. Οικογένεια και σπίτι, είναι οι τομείς που βελτιώνονται σημαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοινωνικές σχέσεις ενδυναμώνονται, όπως και οι σχέσεις με αδέρφια και γείτονες. Πιθανόν να προκύψει μία μοιραία γνωριμία ή συνάντηση που θα σου ταράξει θετικά την ερωτική σου ζωή!.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται και η συναισθηματική ζωή σταθεροποιείται. Πάθος, ερωτισμός και αυτοπεποίθηση, είναι μέσα στο πρόγραμμα!.

ΙΧΘΥΣ: Αλλάζει όλη η καθημερινότητα σου προς το καλύτερο! Ερωτισμός, πάθη, οικονομική εύνοια, ομορφιά, γοητεία και πραγματοποίηση επιθυμιών, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών!

Πηγή: oroskopos.gr