Ζώδια

Τετράγωνο Άρη με Κρόνο 19/1: Δυσκολίες και εντάσεις για τα Ζώδια

Το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου μας μπλοκάρει, μας δυσκολεύει και μας γεμίζει ένταση. Δες την πρόβλεψη σου…

Στις 19 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιείται μία αρκετά δύσκολη όψη Τετραγώνου, ανάμεσα στον Άρη στον Ιχθύ και τον Κρόνο στο Τοξότη!

Όταν το «γκάζι» μπερδεύεται με το «φρένο» στην συμπεριφορά μας, μόνο ένταση και συγκρούσεις προκαλούνται! Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι αρκετά επώδυνες, αν δεν προσέξουμε πολύ την συμπεριφορά μας αλλά και αν δεν επιστρατεύσουμε την ανοχή μας στην περίεργη και ίσως άσχημη συμπεριφορά των άλλων. Αποφεύγουμε με κάθε τρόπο συγκρούσεις και προστατεύουμε όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις!

Τα ζώδια που οφείλουν περισσότερο να προσέχουν είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ιδιαίτερα του εκείνοι του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣΑπέφυγε ανασφάλειες, άγχη και φοβίες και κάνε υπομονή λίγες μέρες μέχρι να ανέβεις ψυχολογικά. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές κινήσεις, κουτσομπολιά και παράνομες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣΣυγκράτησε νεύρα και απότομη συμπεριφορά σε φίλους και αντιμετώπισε με ψυχραιμία επιθετικές συμπεριφορές από εκείνους. Μην είσαι παρορμητικός σε νέες γνωριμίες και σκέψου πολύ πριν κάνεις οτιδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΣΑπέφυγε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, όπως και εντάσεις μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι κατά σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες επαγγελματικές συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΜην στηρίζεσαι σε νέες γνωριμίες ή κοινωνικές επαφές για δικές σου σπουδαίες υποθέσεις. Μην επενδύεις σε ένα ταξίδι και πρόσεχε πολύ τις μετακινήσεις. Μην υπεραισιοδοξείς και μην φέρεσαι επιπόλαια!

ΛΕΩΝΤο ερωτικό παρελθόν επανέρχεται αλλά με άσχημο τρόπο. Φρόντισε να μην είσαι εμμονικός και απότομος στα ερωτικά σου, όπως επίσης και αμελής στα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΣυγκράτησε τα νεύρα σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις στην συντροφική ζωή. Μην εμπιστεύεσαι επιπόλαια οποιαδήποτε νέα ερωτική γνωριμία. Προσοχή στη συμπεριφορά σου απέναντι σε σημαντικές συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣΦρόντισε πολύ τις συναδελφικές σου σχέσεις και συγκράτησε την οξυθυμία σου γιατί θα προκληθούν ρήξεις. Να είσαι προσεκτικός στην απόδοσή σου στη δουλειά, αλλά και παράλληλα φρόντισε την σωματική και ψυχική σου υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣυγκράτησε επιπόλαιη συμπεριφορά σου στον έρωτα γιατί μπορεί να εκτεθείς και να καταστρέψεις την καλή σου φήμη. Αποδέξου την γενική ερωτική ψυχρότητα που υπάρχει αυτές τις μέρες, γιατί είναι παροδική. Απέφυγε τσακωμούς στην συναισθηματική ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣΟι συγκρούσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είναι αναπόφευκτες. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην είσαι υπερβολικός. Μην νοσταλγείς το παρελθόν και μην κάνεις καμία κίνηση τώρα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΠρόσεξε πολύ την συμπεριφορά σου σε κοινωνικές. Απέφυγε εντάσεις με αδέρφια και γείτονες.Πρόσεξε οποιαδήποτε μετακίνηση ή την οδήγηση σου αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΣυνετίσου οικονομικά αλλά και ερωτικά . Η κακή διαχείριση των χρημάτων σου, θα σου φέρει απώλειες. Οι σταθερές συναισθηματικές σου σχέσεις κλονίζονται από κάποια έντονα γεγονότα. Μην αφήσεις τις εκρήξεις σου, να πλήξουν τη σχέση σου.

ΙΧΘΥΣΑπέφυγε τις ακραίες συμπεριφορές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τις εντάσεις. Ότι και να συμβεί, κάνε υπομονή και συγκρατήσου. Γενικά να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις ή πράξεις, σε οποιονδήποτε τομέα.

Πηγή: oroskopos.gr