Αθλητισμός

Το… top 5 του Ιβάν Σαββίδη

​Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, με τον Ελβετό επιθετικό, να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Η μετακίνηση του 26χρονου επιθετικού, κόστισε στον Δικέφαλο το ποσό των 1,9 εκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας την μεταγραφή του, ως την ακριβότερη που έχει γίνει στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη […]

​Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, με τον Ελβετό επιθετικό, να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Η μετακίνηση του 26χρονου επιθετικού, κόστισε στον Δικέφαλο το ποσό των 1,9 εκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας την μεταγραφή του, ως την ακριβότερη που έχει γίνει στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη στους «ασπρόμαυρους».

Ακολουθεί η μετακίνηση του Φερνάντο Βαρέλα από την Στεάουα, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλει στον σύλλογο του Βουκουρεστίου, 1,4 εκ. ευρώ για να κάνει δικό του τον έμπειρο αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Στην Τρίτη θέση των ακριβότερων μεταγραφών του ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο Γκόικο Τσίμιροτ, με τους «ασπρόμαυρους», να δαπανούν για την μεταγραφή του 24χρονου Βόσνιου, 1,3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αφήσει την Σαράγιεβο και να φορέσει την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

1,3 εκ. κόστισε και η μετακίνηση του Μαρίν Λέοβατς από την Ριέκα στον ΠΑΟΚ, ενώ το… top 5 των ακριβότερων μεταγραφών από τότε που ανέλαβε τις τύχες του Δικεφάλου ο Ιβάν Σαββίδης, κλείνει ο Λούκας Πέρεθ, για τον οποίο οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν 800 χιλιάδες ευρώ στην Καρπάτι.

Ο Ισπανός είναι και το… χρυσό deal του Δικέφαλου, καθώς οι 800 χιλιάδες που έδωσε για να τον κάνει δικό του, επέστρεψαν και με το πολύ παραπάνω στα ταμεία του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» από την πώληση του Ισπανού επιθετικού στη Λα Κορούνια (αλλά και την παραχώρηση του 27χρονου επιθετικού από τον ισπανικό σύλλογο στην Άρσεναλ) και σε βάθος χρόνου, να βάζουν στα ταμεία τους 7 εκ. ευρώ!

Πηγή: inpaok.com