Αθλητισμός

Μαζεύουν υπογραφές κατά του Σέρχιο Ράμος οι οπαδοί της Σεβίλλης

Υπογραφές για να κηρυχθεί ο Σέρχιο Ράμος «persona non grata» για τη Σεβίλλη, μαζεύουν οι οπαδοί της, μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ αυτών και του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης.

​Ένα βήμα παραπέρα πάει την κόντρα της με το Σέρχιο Ράμος μερίδα οπαδών της Σεβίλλης. Τα πνεύματα άναψαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Κόπα Ντελ Ρέι και πλέον οι οπαδοί της Σεβίλλης μαζεύουν υπογραφές, μέσω της ιστοσελίδας change.org, για να κηρύξουν τον αρχηγό της Βασίλισσας και πρώην παίκτη τους, «ανεπιθύμητο πρόσωπο». 

«Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Σεβίλλης δεν μπορεί και δεν πρέπει να συναινεί στην έλλειψη σεβασμού του “κυρίου” Ράμος προς την ομάδα αλλά και το “οπαδικό πνεύμα της Σεβίλλης” γενικότερα», ενώ η αναφορά των οπαδών συνεχίζει χαρακτηρίζοντας τον Ράμος ως έναν παίκτη ακόμα από τους εκατοντάδες στην ιστορία του κλαμπ. 

«Μπορούμε να καταλάβουμε την ισχυρή μηχανή προπαγάνδας της Μαδρίτης, η οποία θέλει να πιστεύει ότι ο “κύριος” Σέρχιο Ράμος Γκαρσία είναι ένας μύθος της Σεβίλλης, όταν η πραγματικότητα είναι ότι παίκτες όπως Ρόμαριτς, Μοσκέρα, Σπάχιτς, Αρούνα Κονέ μεταξύ πολλών, έχουν παίξει περισσότερα παιχνίδια», ενώ στο τέλος το έγγραφο τονίζει πως ο κεντρικός αμυντικός των «μερένχες» έχει «γελάσει το οπαδικό πνεύμα της Σεβίλλης».

Πηγή: sport-fm.gr