Αθλητισμός

Βίντεο: Κουκουλοφόροι με ρόπαλα στη φυσούνα του ΣΕΦ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Αποκλειστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται τι ακριβώς γινόταν έξω από τη φυσούνα του ΣΕΦ μετά το φινάλε του ημιτελικού, με κουκουλοφόρους να κρατούν ρόπαλα και να προσπαθούν να μπουν σε αυτή.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας (16/1) το sdna.gr σας ενημέρωσε για το ξύλο που έπεσε στη φυσούνα, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να προσπαθούν να προσεγγίσουν τους «πράσινους» και να απωθούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Το «ντου» δεν γράφτηκε στο Φύλλο Αγώνα, όμως, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το SDNA, τα πράγματα δεν ήταν… απλά. Κι αυτό γιατί κουκουλοφόροι με ρόπαλα χτυπούσαν τα τζάμια και τη φυσούνα με δύναμη.

Λίγες ώρες μετά την ένταση βγήκε αρχικά ένα βίντεο, με πλάνα από το «Tilesport», στα οποία είδαμε τις αντιδράσεις των παικτών μέσα στη φυσούνα. Όμως, δεν μπορούσαμε να δούμε τι γίνεται έξω από αυτήν ή στην πλάγια πλευρά της και για ποιον ακριβώς λόγο δημιουργήθηκε τέτοια αναστάτωση. Στο συγκεκριμένο βίντεο είδαμε τους παίκτες των δύο ομάδων να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια του ΣΕΦ, να ανταλλάζουν κάποια… γαλλικά και να προσπαθούν να δώσουν τέλος στην ένταση που υπήρχε στην ατμόσφαιρα. 

Το SDNA εξασφάλισε ένα βίντεο που δείχνει τι ακριβώς είδαν οι παίκτες εκείνη την ώρα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να σταματήσουν κουκουλοφόρους, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους ρόπαλα και λοστούς και προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στον διάδρομο των αποδυτηρίων. Οι εικόνες είναι σκληρές, καθώς οι κουκουλοφόροι κινούνται απειλητικά κατά των αστυνομικών Αρχών, με στόχο να μπουν μέσα στην φυσούνα.

Δείτε το βίντεο του SDNA:

Πηγή: sdna.gr