Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22/1 από τον Κώστα Λεφάκη

KριόςnΟι αποφάσεις και οι ενέργειές σας στα επαγγελματικά πρέπει να είναι άμεσες και αποφασιστικές. Αφήστε ότι σας ταλαιπώρησε και δοκιμάστε νέες μεθόδους και προσεγγίσεις εκεί που θεωρείτε ότι μπορείτε να επιφέρετε βελτιώσεις. Προσοχή σε θέματα που άπτονται σχέσεων, είτε κοινωνικών, φιλικών ή αισθηματικών και μην προσπαθείτε να εξηγήσετε τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν με ελλιπή […]

KριόςnΟι αποφάσεις και οι ενέργειές σας στα επαγγελματικά πρέπει να είναι άμεσες και αποφασιστικές. Αφήστε ότι σας ταλαιπώρησε και δοκιμάστε νέες μεθόδους και προσεγγίσεις εκεί που θεωρείτε ότι μπορείτε να επιφέρετε βελτιώσεις. Προσοχή σε θέματα που άπτονται σχέσεων, είτε κοινωνικών, φιλικών ή αισθηματικών και μην προσπαθείτε να εξηγήσετε τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν με ελλιπή στοιχεία. Χρειάζεστε χρόνο για να καθορίσετε τη στρατηγική σας.nΤipnΠροσοχή στο παρασκήνιο που σας αφορά, ιδιαίτερα στην εργασία και στους οικονομικούς διακανονισμούς! 

ΤαύροςnΑισθηματικά μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να αφήσετε τις υπεκφυγές κατά μέρος και να δώσετε στο σύντροφό σας απτά δείγματα των πραγματικών σας προθέσεων. Όσοι έχετε οικογενειακά θέματα, φροντίστε να συμπαραταχθείτε με εκείνους που πραγματικά σας νοιάζονται και μην ανοίγετε νέα μέτωπα αντιπαράθεσης με συγγενείς, οι οποίοι λειτουργούν για το δικό τους όφελος. Mια είδηση θα έχει ευεργετική επίδραση στον ψυχισμό σας!nTipnΥπερασπιστείτε με διπλωματικό τρόπο τις θέσεις σας και μην εκτίθεστε με τη συμπεριφορά σας απέναντι σε χρήσιμους ανθρώπους! 

ΔίδυμοιnΘα χρειαστεί να ελαττώσετε ταχύτητα στις προσδοκίες σας και να εργαστείτε περισσότερο ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες στα πρακτικά και οικονομικά σας θέματα. Οι άλλοι φαίνεται να επηρεάζουν τις διαθέσεις σας, να παρεμβάλλουν εμπόδια σε ότι δεν καταλαβαίνουν και να σας ενοχλούν με την αδιακρισία αλλά και τις αμφιβολίες τους για τα σχέδιά σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς και ουσιαστικοί στα καθήκοντά σας απέναντι στην οικογένεια.nTipnOικονομικά θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη διαχείριση των περιουσιακών σας στοιχείων και να βρείτε τρόπο να νιώσετε πιο ασφαλείς. nnn

ΚαρκίνοςnΕίναι καλό διάστημα για να τακτοποιήσετε τις σχέσεις σας με τους άμεσους συγγενείς, αλλά και τον σύντροφό σας. Η σοβαρότητά σας θα εκτιμηθεί και θα σας ανοίξει πόρτες στην εργασία, καθώς επίσης και η εμπειρία σας, η οποία σας προφυλάσσει από κακοτοπιές και βιαστικές κινήσεις. Οικονομικά είναι η εποχή της σποράς και πρέπει να ενεργήσετε με μέθοδο, προγραμματισμό και υπομονή. Νέες δραστηριότητες απαιτούν έμπνευση και δημιουργικότητα, αλλά το πλεονέκτημά σας είναι η πειθώ που διαθέτετε.nTipnΗ αισθηματική σας ζωή χρειάζεται καλύτερη αντιμετώπιση εκ μέρους σας. Είναι καιρός να αναλάβετε ευθύνες που θα τηρήσετε! 

ΛέωνnΠαρασύρεστε από τις εντυπώσεις που σας προκαλούν κάποιοι άνθρωποι και καταλήγετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε όλα και να μην έχετε προσδοκίες σχετικά με το ότι οι άλλοι συμπλέουν με τις επιθυμίες και τα συμφέροντά σας. Χρειάζεται λίγος κόπος ακόμα μέχρι να ξεπεραστούν κάποιες περιστασιακές δυσκολίες στην εργασία, στη συνεννόηση και στην ευνοϊκή ρύθμιση νομικών εκκρεμοτήτων.nTipnΕίστε σε φάση αναζήτησης λύσεων σε θέματα που χρονίζουν, αλλά εκτός από μεθοδική εργασία, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο αυτήν την εβδομάδα. 

ΠαρθένοςnΗ αισθηματική σας ζωή σας απασχολεί έντονα, καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες για βελτίωση και ουσιαστική προώθηση της μεταξύ σας συνεννόησης. Ευνοούνται συζητήσεις, κοινές αποφάσεις, ιδιαίτερες στιγμές και σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά μπορείτε τώρα να διευθετήσετε εκκρεμότητες, να προσεγγίσετε στόχους αλλά και να περιορίσετε κάποια έξοδα τα οποία επιβάρυναν σημαντικά τον προϋπολογισμό σας.nTipnΥπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην εργασία και αναζητήστε νέους τομείς δράσης με περισσότερο ενδιαφέρον για εσάς. 

ΖυγόςnΗ εβδομάδα εξυπηρετεί τις οικονομικές σας ανάγκες και σας επιτρέπει να ελπίζετε σε μια σχετική ενίσχυση από ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Προσοχή χρειάζεται όμως στον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε τις ικανότητές σας, τα άτομα στα οποία απευθύνεστε και οι προτεραιότητες που δίνετε στην καθημερινότητά σας. Κάποιοι χρειάζονται τη συμπαράστασή σας ή την συναισθηματική σας επιβεβαίωση.nTipnΣτις επαγγελματικές σας σχέσεις δείξτε μετριοπάθεια και περιμένετε καλύτερες συνθήκες για να πάρετε πρωτοβουλίες! nnn

ΣκορπιόςnΚάποιες από τις επαγγελματικές σας προσπάθειες βρίσκονται σε καλό δρόμο και θα πρέπει να δώσετε βάρος σε ότι μπορεί να εξυπηρετήσει τώρα τους στόχους σας. Προσοχή χρειάζονται οι οικονομικές συμφωνίες και οι αντίστοιχοι διακανονισμοί, γιατί ότι επιτευχθεί τώρα θα έχει μακροχρόνια ισχύ. Αισθηματικά διορθώστε πρώτα τα δικά σας λάθη, προσαρμοστείτε στις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζετε και μην προτρέχετε των εξελίξεων.nTipnΑποφύγετε συμβουλές για το ίδιο θέμα από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπινους χαρακτήρες. Ακολουθήστε μόνο τις υποδείξεις κάποιου που εμπιστεύεστε!nnnnΤ

TοξότηςnΕίναι φανερό ότι δεν ενθουσιάζεστε με τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά σας, αλλά το αποτέλεσμα θα σας είναι χρήσιμο. Είναι η περίοδος που ευνοούνται περισσότερο οι άλλοι, τόσο στην οικογενειακή, όσο και κοινωνική σας ζωή. Αισθηματικά φροντίστε να μην πάρετε τώρα αποφάσεις και αφήστε λίγα περιθώρια χρόνου σε ότι σας ενοχλεί, γιατί το πιθανότερο είναι ότι έχετε κουραστεί και σας ενοχλεί οτιδήποτε δεν έχει ούτε νόημα, ούτε σημασία!nTipnΕξηγήστε καλύτερα τις θέσεις σας στην εργασία, αποκτήστε νέους συμμάχους και κρατηθείτε μακριά από διεκδικήσεις που δεν σας εξυπηρετούν! 

ΑιγόκερωςnΑισθηματικά ενδιαφέρουσα προβλέπεται η εβδομάδα που ακολουθεί με πολλές πιθανότητες επιτυχίας καθώς και συνεννόησης με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι ευνοείστε ακόμα περισσότερο στις προσπάθειές σας να δημιουργήσετε μια ουσιαστική σχέση, αρκεί να δείξετε την προσαρμοστικότητα σας, στις συνθήκες που δημιουργεί ο νέος άνθρωπος που θα μπει στη ζωή σας. Οικονομικά μπορείτε να προχωρήσετε τώρα σε διακανονισμούς και διευθετήσεις.nTipnΔείξτε το καλό σας πρόσωπο, υιοθετήστε μια πιο ευέλικτη συμπεριφορά και προσεγγίστε με επιτυχία τους στόχους σας! 

ΥδροχόοςnΘα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας σε όλους τους τομείς. Είναι αλήθεια ότι αυτά που θέλετε να αλλάξετε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, εξακολουθούν να προβάλλουν αντίσταση και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να δείξετε διπλωματία, υπομονή και επιμονή. Αισθηματικά μην αφήνετε τα γεγονότα να σας επηρεάζουν και μην απογοητεύεστε όταν είναι δύσκολη η συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Βασιστείτε στο ένστικτο και την καλή σας προαίρεση.nTipnΦροντίστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, με τον τρόπο που θα έχετε αποτέλεσμα. Μην φοβάστε τον χρόνο και ότι μπορεί να σας φέρει!

ΙχθύεςnΟικονομικά θέματα προκύπτουν στην καθημερινότητά σας και πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Φανείτε συνετοί στα έξοδα και προνοητικοί στη διαχείριση των περιουσιακών σας. Η οικογένεια χρειάζεται την συμπαράστασή σας και με κάποιο τρόπο επεμβαίνει λίγο άκομψα στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να καθησυχάσετε το άμεσο περιβάλλον σας ότι οι φόβοι του δεν ευσταθούν. Αισθηματικά υπάρχει κίνδυνος μικρο παρεξηγήσεων.nTipnΥπάρχει αρκετή αναστάτωση στο περιβάλλον σας και σας επηρεάζει. Φροντίστε να μείνετε μακριά από εντάσεις που δεν σας αφορούν.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο