Ζώδια

Τα άστρα 13 ως 15 Ιανουαρίου, με την Σελήνη στον Λέοντα

​Στον απόηχο της Πανσελήνου κινείται το τριήμερο αυτό, με μια διάθεση να εκτονώσουμε οτιδήποτε μας πιέζει, οτιδήποτε θέλουμε να βγάλουμε από μέσα μας… Το κλίμα προσφέρεται για εξωστρέφεια, για κοινωνικότητα και για ευχαρίστηση, πάντα όμως κάτω από επαγρύπνηση, μια και η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα συνεχίζει να μας επηρεάζει, δίνοντας σε όλα γύρω […]

​Στον απόηχο της Πανσελήνου κινείται το τριήμερο αυτό, με μια διάθεση να εκτονώσουμε οτιδήποτε μας πιέζει, οτιδήποτε θέλουμε να βγάλουμε από μέσα μας… Το κλίμα προσφέρεται για εξωστρέφεια, για κοινωνικότητα και για ευχαρίστηση, πάντα όμως κάτω από επαγρύπνηση, μια και η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα συνεχίζει να μας επηρεάζει, δίνοντας σε όλα γύρω μας ένα πιο ονειρικό χρώμα.

Τις ημέρες που ακολουθούν (Παρασκευή και Σάββατο) κινούμαστε κάτω από την επίδραση της Σελήνης στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, μια επιρροή που θα ανανεώσει σημαντικά την ψυχολογία μας και θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες στην επικοινωνία και στις σχέσεις.

Σελήνη στον Λέοντα σε εξάγωνα με Δία και με Κρόνο

Και κυρίως την ημέρα του Σαββάτου, που οι όψεις που δημιουργούνται συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό. Στις 1:25 μ.μ., το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί ιδιαίτερα υψηλές ενεργειακές δονήσεις, που ανανεώνουν την ρουτίνα της καθημερινότητας και δημιουργούν πολύ ευχάριστες προϋποθέσεις εκτόνωσης. Ξαφνικές επικοινωνίες, ειδήσεις ή προσκλήσεις συνθέτουν το σκηνικό των ωρών του μεσημεριού, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα, με καλές επικοινωνίες και ανταλλαγές.

Αλλά και λίγο παρακάτω, στις 4:21 μ.μ. το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία, ενισχύει πολύ τον ψυχισμό σου και σε βοηθά να συνεργαστείς σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου, σε κάθε επίπεδο.

Στις 5:17 το απόγευμα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, βοηθά σε κάθε είδους οργάνωση που έχει να κάνει με πιο πρακτικά θέματα, αλλά ενισχύει και τις επαφές, τις συζητήσεις και τις επικοινωνίες με πιο σοβαρό αντικείμενο.

Σελήνη στην Παρθένο

Την Κυριακή στις 5:53 π.μ. η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, δίνοντας στην ημέρα μια πιο οργανωτική διάθεση, που μπορεί να μας βοηθήσει να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες, να ασχοληθούμε με δουλειές του σπιτιού ή γενικότερα να οργανώσουμε το κλίμα της εβδομάδας που ακολουθεί.

Στις 8:58 το πρωί, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις επικοινωνίας, που προάγουν τα όποια ζητήματα μας απασχολούν. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εκφράσεις αυτό που νιώθεις ή να δείξεις τα συναισθήματά σου απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάς, ανανεώνοντας το κλίμα των σχέσεών σου.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Λέοντα και στην Παρθένο

Παρασκευή και Σάββατο την εύνοια της Σελήνης εισπράττουν κυρίως οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που θα έχουν τη δυνατότητα το διήμερο αυτό να προωθήσουν θέματα που τους ενδιαφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια και οι επικοινωνίες τους διευκολύνονται σημαντικά, να ασχοληθούν με τα παιδιά τους ή να έρθουν πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό τους.

Για την ημέρα της Κυριακής, την εύνοια εισπράττουν οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που έχουν ένα γενικότερα καλό κλίμα, για να προωθήσουν τόσο τα προσωπικά ζητήματά τους όσο και τις σχέσεις τους.

Πηγή: myastro.gr