Ζώδια

Άστρα Weekend! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 14 – 15/ 1/ 2017

Ποια ζώδια θα κάνουν νέα γνωριμία, πως θα πάει η σχέση τους και ποια θα έχουν επανασύνδεση;

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love είναι εδώ, για να μας πει αναλυτικά πώς θα περάσουν τα ζώδια το σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 14 έως 15 Ιανουαρίου; Ποια ζώδια θα κάνουν νέα γνωριμία, πως θα πάει η σχέση τους και ποια θα έχουν επανασύνδεση; Astraweekend love για τα 12 ζώδια του διήμερου αυτού.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣΙσορροπία, ευαισθησία και τρυφερές αγκαλιές φέρνει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Καρκίνο. Είναι ένα σαββατοκύριακο που μαλακώνεις ως χαρακτήρας και αποζητάς μια… χουχουλιάρικη σχέση. Έχεις ανάγκη να περάσεις ένα διήμερο στον καναπέ με μια ωραία ταινία και να βρίσκεσαι σε μια αγκαλιά, με μια κουβερτούλα σκεπασμένοι. Αν έχεις σχέση, Κριέ μου, είναι εύκολο για εσένα, αν δεν έχεις όμως, και πάλι δεν είναι ανέφικτο να βρεις στον τηλεφωνικό σου κατάλογο ένα άτομο που έχεις καιρό να δεις, αλλά σου αρέσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Με πρόσχημα τη φιλική συνάντηση, στο χέρι σου είναι να δείξεις ερωτικά αισθήματα και να περάσετε ένα υπέροχο και ρομαντικό διήμερο.

ΤΑΥΡΟΣΟ Ερμής περνά στον Αιγόκερο ξανά, μόνο που τώρα βρίσκεται σε ορθή πορεία, ενώ από την άλλη η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, οπότε σίγουρα δε μιλάμε για ένα ανέμελο διήμερο. Ήρθε η ώρα να βάλεις με ωριμότητα και υπευθυνότητα την ερωτική σου ζωή σε τάξη. Να μιλήσεις με το ταίρι σου, να βρείτε μια λύση, ακόμη και να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Αν δεν έχεις σχέση, πάλι πρέπει να μπεις σε βαθιά περισυλλογή και να αντιμετωπίσεις τα όποια λάθη μπορεί να κάνεις και να σου στερούν το δικαίωμα να έχεις πλάι σου έναν/μια σύντροφο. Αποφάσεις που δεν αναβάλλονται και πρέπει να παρθούν, βήματα που πρέπει να κάνεις στο μέλλον με απόλυτη υπευθυνότητα. Μην τρομάζεις, βαθιά μέσα σου ξέρεις πολύ καλά τι θες.

ΔΙΔΥΜΟΙΠρόκειται για ένα διήμερο που μπορεί να αποδειχθεί μια καλή αφορμή για να ονειρευτείς, να επιθυμήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και να κάνεις σχέδια με τη σχέση σου ή για την σχέση που θα ήθελες να είχες. Και αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν έχουν σχέση, μπορείς αυτό το σαββατοκύριακο να αναδείξεις με κάθε τρόπο τα προτερήματά σου, να θέσεις ένα στόχο σε ερωτικό επίπεδο και να τον κατακτήσεις. Είτε αυτό μπορεί να είναι μια νέα σχέση, είτε μια επαφή με ένα πρόσωπο που δεν σου έδειχνε τι νιώθει, αλλά υπήρχε έλξη στην ατμόσφαιρα εδώ και καιρό και τώρα αποφασίζετε να περάσετε σε εξομολογήσεις. Αρκεί μόνο να θέσεις ένα στόχο, να δείξεις τι χαρακτήρας είσαι και τι μπορείς να προσφέρεις. Όλα τα άλλα θα έρθουν με απλό και πανεύκολο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΗ Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε επηρεάζει ιδιαίτερα αυτό το διήμερο. Μπορεί να σου προκαλεί μια παραπάνω ευαισθησία, αλλά είναι σε θέση να σε ωφελήσει απίστευτα, πρώτα από όλα σε κάνει ονειροπόλο και κατόπιν σου φέρνει πίστη στον εαυτό σου ότι μπορείς να επιτύχεις πολλά. Είναι ένα ιδανικό σαββατοκύριακο για να θέσεις στόχους και να τους πραγματοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί είναι ένα διήμερο που και σχέση μπορείς να αποκτήσεις, αλλά και την ήδη υπάρχουσα να την κάνεις πιο δυνατή από ποτέ. Όποια και αν είναι η επιθυμία σου, δεν έχεις παρά να την εκφράσεις με κάθε τρόπο, αλλά και να την πραγματοποιήσεις. Αρκεί μόνο να είσαι ο εαυτός σου και να σκεφτείς πρωτίστως τις δικές σου ανάγκες και όχι των άλλων.ΛΕΩΝΣαφέστατα ανήκεις στα τυχερά ζώδια, που θα περάσουν ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό σαββατοκύριακο. Έχει κοινωνικότητα, αλλά και πολυάριθμες ερωτικές επιλογές. Γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις τον κατάλληλο και πιο σωστό άνθρωπο για να δημιουργήσεις μια σχέση; Γνωρίζεις πόση τύχη χρειάζεσαι; Είναι λαχείο η δημιουργία μιας σωστής σχέσης που να έχει προοπτικές και εδώ θέλω τη προσοχή σου: Δες τις επιλογές που έχεις (ναι, θα έχεις πολλές), ζύγισε τα υπέρ και τα κατά των επιλογών σου. Και φυσικά, πέρνα το άτομο που είναι πιο κοντά στα γούστα και στις ανάγκες σου, από πολλά τεστ και μετά πες το μεγάλο ναι. Αυτό το διήμερο θα ξέρεις σε ποια αγκαλιά μπορείς να ανήκεις για μεγάλο διάστημα, θα νιώσεις μεγάλη σιγουριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΟ Ερμής περνά στον Αιγόκερω και η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, μιλάμε λοιπόν για ένα διήμερο που σαν στόχο έχει να μπουν όλα σε ένα πρόγραμμα. Είναι ένα απαιτητικό σαββατοκύριακο, με πολλές υποχρεώσεις που δεν μπορούν να αναβληθούν ή να μετατεθούν για άλλη μέρα. Το θολό τοπίο στη σχέση σου πρέπει να ξεκαθαρίσει, τα αισθήματά σου πρέπει να μπουν σε μια τάξη και αν η καρδιά σου είναι σε αταξία, έρχονται δυο μέρες που μπορούν να αλλάξουν όλη σου τη ζωή, μα κυρίως την καθημερινότητά σου. Θα απαντήσεις σε σοβαρά ερωτήματα, «ποιος είμαι, πού πάω, ποιο άτομο αγαπώ πολύ και γιατί, πώς θα είναι το μέλλον μου;». Ερωτήματα που είναι ανάγκη να θέσεις αλλά και να απαντήσεις, για να προχωρήσεις σε μεγάλα βήματα προς το μέλλον. Αν κάτι δε σου αρέσει, μπορείς να το αλλάξεις. Όμως, θερμή παράκληση, μη σκεφτείς ποιους μπορεί να στεναχωρήσεις με τις αποφάσεις σου.

ΖΥΓΟΣΗ Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στον Καρκίνο φέρνει ακατανίκητες ευαισθησίες αυτό το διήμερο. Το θετικό είναι πως αποφασίζεις να τις εκφράσεις ή να τις μοιραστείς, είτε έχεις μια σχέση είτε όχι. Αυτό το διήμερο παίρνεις από το χέρι τον/τη σύντροφό σου και πας μια ωραία και ρομαντική βόλτα. Αναζητάς την αγκαλιά, το χάδι, τα όμορφα και αισθαντικά λόγια, θες έναν άνθρωπο στο πλάι σου να σου ανεβάσει τη ψυχολογία και να σου πει «μη φοβάσαι τίποτε, εγώ είμαι εδώ για εσένα». Όλες σου αυτές τις ανάγκες όμως πρέπει να τις πεις, να τις εκφράσεις. Αν βγεις βόλτα και είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να βγάλεις προς τα έξω την τρυφερότητά σου, προκειμένου να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΟ Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω, σε ορθή πορεία όμως κι αυτό σημαίνει εκ των πραγμάτων πως πρόκειται για ένα σαββατοκύριακο που οι δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σου εξομαλύνονται, τα σύννεφα απομακρύνονται και μια σοβαρή και ώριμη κουβέντα μπορεί να σας οδηγήσει σε σοβαρές λύσεις. Αν δεν έχεις σχέση και σου αρέσει πάρα πολύ ένα πρόσωπο, είναι ένα σούπερ διήμερο που μπορείς να εξομολογηθείς με απίστευτη ωριμότητα και υπευθυνότητα όλα όσα αισθάνεσαι, έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους κι αυτό σίγουρα μπορεί να σου αποφέρει απίστευτα και θεαματικά ερωτικά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα το να αποκτήσεις μια σοβαρή και πολύ δυνατή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣΜετά από μια γεμάτη υποχρεώσεις εβδομάδα, με τρέξιμο και άγχος, έρχεται ένα σαββατοκύριακο, που σκοπό έχει να σε ηρεμήσει και να σε χαλαρώσει. Μέσα σε αυτό το χαλαρωτικό κλίμα που τίποτα δεν μπορεί να ταράξει την ψυχική σου ηρεμία, το πρόσωπό σου αποκτά και εκπέμπει γαλήνη, πράγμα που σε καθιστά ιδιαιτέρως ερωτεύσιμο. Είναι δυο ημέρες που μπορείς να κατακτήσεις χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια τον άνθρωπο που αγαπάς. Αρκεί μόνο μια έξοδος μαζί του και μια διακριτική σου κίνηση… Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να περάσεις ένα εξαιρετικό σαββατοκύριακο με τη σχέση σου και να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες είχαν προκύψει στο δεσμό σου το προηγούμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΜέλι έχεις; Σε επισκέπτεται ξανά ο Ερμής, σε ορθή πορεία (ουφ) αυτή τη φορά, και επίσης σε επηρεάζει η Σελήνη, που θα βρίσκεται στην Παρθένο. Έρχεται ένα διήμερο, λοιπόν, που σε γεμίζει με υπευθυνότητα και έντονη σκέψη για την υπάρχουσα ερωτική σου ζωή. Θα πάρει αποφάσεις και θα αναλογιστείς τι αξίζει πραγματικά να υπάρχει στη ζωή σου και τι όχι. Μη βιαστείς να αποφασίσεις, μπορεί να ήρθε η στιγμή για αλλαγές, προσωπική μεταμόρφωση και αλλαγή πλεύσης σε ό,τι σε κρατούσε σε στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό, όμως με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ο Ερμής σε βοηθά σε ό,τι χρειαστείς, ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις ή εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΑνατρεπτικό διήμερο έρχεται, με εξελίξεις αναπάντεχες! Η ερωτική σου ζωή μπαίνει στο στόχαστρο, αν εδώ και καιρό υπήρχε στασιμότητα θα δεις θεαματικά γεγονότα να συμβαίνουν. Ένα ερωτικό θέμα, βρίσκει από εκεί που δεν το περιμένεις καθόλου τη λύση του, μια σχέση που είχε κολλήσει στα λόγια και τις συζητήσεις, περνά σε πράξεις και εξελίσσεται. Επίσης, μια νέα γνωριμία θα έχει την ευκαιρία να γίνει το καινούριο αντικείμενο του πόθου σου. Αυτό που μου κάνει εμένα, την Αγγέλικά σου, μεγάλη εντύπωση, είναι πως όποια αλλαγή και αν έρθει στη ζωή σου, θα προκύψει με ξαφνικό και μοιραίο τρόπο. Αρκεί ένα δευτερόλεπτο να πάρει η ζωή σου φωτιά, να αλλάξουν όλα. Η ταχυκαρδία που θα νιώσεις δε χρειάζεται καρδιολόγο, η πάθησή σου λέγεται Έρωτας, απόλαυσέ τον.

ΙΧΘΥΣΟ Ερμής περνά στον Αιγόκερω και αυτό σε κάνει να αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη ωριμότητα τα ερωτικά σου θέματα και ζητήματα αυτό το σαββατοκύριακο. Είτε έχεις δεσμό είτε όχι, καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον, να αντιμετωπίσεις τα ζητήματά σου και να βρεις την πιο σωστή λύση για το μέλλον. Είναι από τις λίγες φορές που μέσα σε ένα σαββατοκύριακο καταφέρνεις να βγεις από ένα μεγάλο ερωτικό αδιέξοδο. Θα έρθει η Δευτέρα και θα γνωρίζεις πολύ καλά πού ανήκεις, σε ποια ερωτική αγκαλιά αξίζει να βρίσκεσαι και αν και κατά πόσο μπορείς να έχεις ουσιαστικό μέλλον και πορεία με ένα άτομο. Τα βάζεις κάτω, πρώτα με τον εαυτό σου, και μετά περνάς σε ανακοινώσεις και εξομολογήσεις, που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου, έπρεπε καιρό να το είχες κάνει, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.www.e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο