Ζώδια

Πανσέληνος Ιανουαρίου 2017 στο ζώδιο του Καρκίνου

Η πρώτη Πανσέληνος του 2017 πραγματοποιείται στις 12 Ιανουαρίου 2017 στην 22η μοίρα του ζωδίου του Καρκίνου. Το φεγγάρι αυτό θα έχει πολύ έντονη επιρροή, ενώ τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν αυτή την περίοδο, θα προκαλέσουν αναστάτωση.

Δραματικά θα είναι τα περιστατικά που θα προκύψουν γύρω μας, ενώ πολλοί θα υποχρεωθούν να αποδεχτούν τις δυσάρεστες εξελίξεις που θα υπάρξουν κυρίως στον οικονομικό τομέα. Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις θα στιγματίσουν με έντονο τρόπο τις πρώτες μέρες του 2017! Δείτε την γενική πρόβλεψη του ζωδίου σου, που αφορά την επιρροή που θα δεχτείτε από την Πανσέληνο Ιανουαρίου 2017.

Κριός: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας βρίσκονται σε μία αναστάτωση, η οποία προκύπτει κατά κύριο λόγο από εσάς! Θυμώνετε, διαταράσσεται την σταθερότητα, επιδιώκεται αλλαγές, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε τα λάθη και τις παρορμήσεις σας για να μην απογοητεύσετε ανθρώπους δικούς σας, καθώς και για να αποφύγετε μη ωφέλιμες δράσεις!

Ταύρος: Τις ημέρες που ακολουθούν αντιμετωπίζεται κάπως δραματικά τις καταστάσεις γύρω σας και γίνεστε αρκετά πιο επιθετικοί στο λόγο σας…. Προσπαθήστε να μην πείτε λόγια που θα μετανιώσετε, ενώ σκόπιμο είναι να δείξετε μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σας και στην οδήγηση!

Δίδυμος: Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει έντονα τον οικονομικό σας τομέα και σας περιορίζει σε θέματα που αφορούν την υλοποίηση των πραγματικών σας στόχων. Προσέξτε ιδιαίτερα στις συμφωνίες σας και μην ανοίγεστε οικονομικά σε αβέβαιες καταστάσεις.

Καρκίνος: Με μία Πανσέληνο στο ζώδιο σας, βρίσκεστε σε συναισθηματικό αναβρασμό, γιατί τα ξαφνικά γεγονότα σας κάνουν να ξεφεύγετε από τους στόχους και τα σχέδια που είχατε ως τώρα. Ζητήματα καριέρας θα σας προβληματίσουν, θα απογοητευτείτε από λόγια που θα ειπωθούν εις βάρος σας.

Λέων: Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει έντονα τον ψυχισμό σας και σας κάνει να απογοητεύεστε από την στάση κάποιων ανθρώπων του εξωτερικού σας περιβάλλοντος. Οι εργασιακές σας συνθήκες σας φαίνονται ασφυκτικές, ενώ έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο!

Παρθένος: Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν αυτή την περίοδο στον κοινωνικό σας κύκλο θα σας απογοητεύσουν και ίσως έχει έρθει να κατανοήσετε και να επιλέξετε ποιους ανθρώπους θα κρατήσετε κοντά σας και ποιους θα πρέπει να απομακρύνετε. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους του εργασιακού σας περιβάλλοντος που θα θελήσουν αυτή την περίοδο να σας προσεγγίσουν!

Ζυγός: Τα ζητήματα της καριέρας και των συνεργασιών σας απασχολούν έντονα τώρα με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου! Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα αντιμετωπίσετε και τις περισσότερες προκλήσεις από αυτό το φεγγάρι! Κάποιες αλλαγές θα σας βγάλουν για λίγο από τον δρόμο για την υλοποίηση ενός σημαντικού στόχου. Το εμπόδιο αυτό θα σας βγει σε καλό!

Σκορπιός: Δυσάρεστες ειδήσεις θα έχετε αυτές τις μέρες και θα αφορούν άτομα με τα οποία σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση … Επιπλέον υπάρχουν κάποιες ξαφνικές ανατροπές σε κάποια σχέδιά σας γεγονός που σας προκαλεί ένταση αλλά και άγχος! Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας, δείχνοντας προνοητικότητα σε θέματα επαγγελματικά.

Τοξότης: Την περίοδο αυτή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, τα πάθη σας φουντώνουν και εσείς παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας και ξοδεύετε αλόγιστα τόσο τα χρήματα όσο και τα αισθήματά σας. Μην κάνετε μεγάλες επενδύσεις σε αβέβαιες καταστάσεις και μην αφήνετε το παρελθόν να στέκεται εμπόδιο στο παρόν σας.

Αιγόκερως: Τα ζητήματα των σταθερών σας σχέσεων και των συνεργασιών, σας βγάζουν για λίγο έξω από τα ρούχα σας, γιατί διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχει η σταθερότητα που προσδοκούσατε. Προσπαθήστε με καθαρή σκέψη να πάρετε αποφάσεις και μην επιμένετε σε λάθος καταστάσεις που σας τρενάρουν το χρόνο!

Υδροχόος: Οι αναποδιές που προκύπτουν στα εργασιακά σας, αλλά και τα ξαφνικά μηνύματα που αφορούν την δουλειά και σας ανατρέπουν αυτά που θεωρούσατε σίγουρα, κάνουν την περίοδο αυτή να είναι αρκετά φορτισμένη από στρες. Μην φορτίζετε το πρόγραμμά σας με άσκοπες δραστηριότητες και προφυλαχτείτε από τις ιώσεις της εποχής.

Ιχθύς: Οι επιθυμίες σας φουντώνουν και εσείς αυτές τις μέρες δεν μπορείτε να περιορίσετε τις ευαισθησίες σας αλλά και την ανάγκη σας να κάνετε πραγματικότητα αυτό που θέλετε, εδώ και τώρα! Προσπαθήστε να αποφύγετε την εξιδανίκευση, λειτουργήστε πιο προσγειωμένα στις αποφάσεις σας και προφυλαχτείτε από φιλίες που δεν σας αξίζουν!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο