Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 11/1

ΚΡΙΟΣ ❤Το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία σε σπρώχνει να κοιτάξεις το τώρα και πώς θα περάσεις καλά κι όχι το πριν ή το μετά και φυσικά σε συμφέρει να μην προβάλλεις αντιστάσεις, αφού μάλλον θα σου ανοιχτούν καινούργιες προοπτικές. Αν κυκλοφορήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει […]

ΚΡΙΟΣ ❤Το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία σε σπρώχνει να κοιτάξεις το τώρα και πώς θα περάσεις καλά κι όχι το πριν ή το μετά και φυσικά σε συμφέρει να μην προβάλλεις αντιστάσεις, αφού μάλλον θα σου ανοιχτούν καινούργιες προοπτικές. Αν κυκλοφορήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει και θα επιδιώξεις να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Ωστόσο, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τα πλεονεκτήματά σου, αλλά να μην πάρεις ψηλά τον αμανέ από την πέραση που έχεις γιατί κινδυνεύεις να μείνεις με τον… ενθουσιασμό.Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανή μια οικογενειακή αναστάτωση που θα σας απασχολήσει σχεδόν όλη μέρα, ύστερα όμως θα φανεί ότι ήταν πολύ κακό για το τίποτα. Επίσης, ίσως κάνετε αισιόδοξα σχέδια για αλλαγές σχετικές με το σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ ❤Κινδυνεύεις να… ξανακυλήσεις σήμερα και να κολλήσεις και πάλι με ένα πρόσωπο, αφού τα αισθήματά σου γι’ αυτό δεν έχουν τελειώσει και οι υποσχέσεις που σου δίνει εδώ και μέρες είναι πολλές και ηχούν όμορφα στα αφτιά σου. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να στείλεις ένα μήνυμα ή να το πάρεις τηλέφωνο βρίσκοντας μια δικαιολογία, ώστε να ξανανοίξεις παρτίδες μαζί του. Ωστόσο, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις αυτή την εποχή για να αναζητήσεις και κάτι καλύτερο, έστω και σαν εναλλακτική, σε περίπτωση που δε σου βγει όπως υπολογίζεις.Αν είσαι δεσμευμένος/η, οι ανάγκες της καθημερινότητας είναι αρκετές και ίσως νιώσεις ότι η σχέση σου χρειάζεται μια τόνωση συναισθήματος γι’ αυτό και απόψε θα είσαι πιο διαχυτικός/η με το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤Αρχικά θα είσαι πιο μαζεμένος/η και εσωστρεφής ίσως γιατί θα ξυπνήσει η συναισθηματική σου πλευρά και κάπου θα σε πιάσει και το παράπονο που θέλεις πολύ ένα πρόσωπο αλλά δεν έχεις καταφέρει ακόμα να το κατακτήσεις. Σιγά – σιγά όμως θα νιώσεις ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα για να το πλησιάσεις. Πρόσεξε όμως μήπως στην προσπάθειά σου να το πείσεις, υποσχεθείς περισσότερα από όσα είσαι διατεθειμένος/η να προσφέρεις γιατί όπως θα αρχίσει έτσι και θα τελειώσει.Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα επιμείνει να βάλετε κάτω τα οικονομικά σας κι όσο είναι νωρίς να ανακτήσετε τον έλεγχο γιατί βλέπει ότι λειτουργείς τελείως απερίσκεπτα και με τους ρυθμούς που ξοδεύεις φοβάται ότι δεν θα καταφέρετε να καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤Τόσο η Σελήνη που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου όσο και το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία σε ευνοούν τα μέγιστα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την δημοφιλία και την πέραση που σου δίνουν και ξεκίνησε την αναζήτηση ενός νέου έρωτα. Εύκολα μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να γίνεις προσιτός/η στα άτομα του ίδιου φύλου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να σταματήσεις γκρίνιες και μουρμούρα και κυνηγήσεις την τύχη σου, κυκλοφορώντας περισσότερο. Επίλεξε ένα πολυσύχναστο μέρος όπου οι πιθανότητες να βρεις κάτι που να σου αρέσει είναι πιο πολλές.Αν είσαι δεσμευμένος/η, μετά την καταιγίδα θα έρθει η ηρεμία στη σχέση σου, ωστόσο θα υπάρξουν άβολες στιγμές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά η θετική διάθεση που επικρατεί θα σε βοηθήσει σταδιακά να επαναφέρεις τις ισορροπίες, ώστε να ξαναγίνει το κλίμα όπως ήταν πριν -αν όχι καλύτερο.

ΛΕΩΝ ❤Καλό θα ήταν σήμερα να κάνεις μια παύση από την ενεργό δράση και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου, προσφέροντάς του ό, τι θεωρείς ότι του λείπει, όπως ένα ωραίο χαλαρωτικό μπάνιο, ένα προσεγμένο φαγητό, ξεκούραση και κυρίως να μην αφήσεις τη σκέψη σου να ξεμακρύνει και να αρχίσεις να θυμάσαι παλιές στιγμές του ερωτικού σου παρελθόντος. Αλλά, πάνω απ’ όλα σου χρειάζεται να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με αισιοδοξία και να πιστέψεις ότι τα καλύτερα είναι μπροστά σου, αρκεί να είσαι συναισθηματικά έτοιμος/η να τα διακρίνεις.Αν είσαι σε σχέση, πολλά θα σου φταίνε, δίνοντάς σου αφορμή να γκρινιάξεις στο ταίρι σου, όμως δε θα σε πάρει και πολύ στα σοβαρά αφού ξέρει την τάση σου να υπερβάλλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤Σε πάει πολύ η σημερινή μέρα κι αν το επιχειρήσεις, θα καταφέρεις να αποκτήσεις την οικειότητα με ένα πρόσωπο που σου αρέσει εδώ και καιρό και θα έρθεις πιο κοντά του, έχοντας μια πιο ευδιάθετη, φιλική συμπεριφορά απέναντί του. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις με την άνεση και τη χαλαρότητα και να κρατήσεις την ισορροπία, ώστε να μην παρεξηγήσει τις προθέσεις σου και πιστέψει ότι δεν σε ενδιαφέρει κάτι πιο ερωτικό.Αν είσαι σε σχέση, δεν είσαι για πολλά-πολλά και προτιμάς να μείνεις στο σπίτι να χουχουλιάσετε και να περάσετε ένα χαλαρό, ζεστό βράδυ, αλλά αν το ταίρι σου επιμείνει να βγείτε, μπορεί τελικά να υποχωρήσεις και να πάτε κάπου, σκεφτόμενος/η ότι που και που χρειάζεται να λειτουργείς πιο ανέμελα και να μη σκέφτεσαι μονίμως το αύριο.

ΖΥΓΟΣ ❤Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν θα σε απασχολήσουν, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία σου σε τροφοδοτεί με κέφι αλλά και ανεμελιά. Κύριο μέλημά σου είναι να είσαι εσύ καλά και να μην αγχώνεσαι για το οτιδήποτε, ούτε καν να προβληματίζεσαι για ένα πρόσωπο όπως συνήθως, αφού βλέπεις ότι και πέραση έχεις και τα φλερτ που σου γίνονται είναι τόσα που το μόνο θέμα σου είναι η επιλογή. Σίγουρα πάντως δε βιάζεσαι να καταλήξεις κι είσαι αποφασισμένος/η να χαρείς την κάθε στιγμή.Αν είσαι σε σχέση, η δουλειά και οι υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ αλλά απόψε θα φροντίσεις να ξεχάσεις προσωρινά το οτιδήποτε για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, διασκεδάζοντας και κάνοντας πράγματα που αρέσουν και στους δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤Δε νιώθεις έτοιμος/η να εκφράσεις όσα νιώθεις σε ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι με τον τρόπο σου δεν μπορείς να του δείξεις το ενδιαφέρον σου και το τι επιδιώκεις από αυτό. Έτσι, ούτε θα εκτεθείς περισσότερο απ’ όσο πρέπει και υπάρχει μεγάλη περίπτωση αυτό ακριβώς να περίμενε από σένα για να μπορέσει να ξεδιπλωθεί και να κάνει με τη σειρά του μια κίνηση που θα σε ενθαρρύνει, την οποία θα εκμεταλλευτείς στο μέγιστο.Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν ο σύντροφός σου να είχε κάποια φοβία ή προβληματισμό που δεν ανέφερε για την έκβαση ενός θέματος που τον απασχολεί, απόψε όμως η γλώσσα του θα λυθεί και θα τα βγάλει όλα από μέσα του, επιτρέποντάς σου να το βοηθήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤Ο κυβερνήτης σου, Δίας, τετραγωνίζει τον Ήλιο, γεμίζοντάς σε με κέφι και ενθουσιασμό ωστόσο, καλό θα ήταν να χαρείς όσα με άνεση θα σου προσφέρει στα ερωτικά, αποφεύγοντας να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση γιατί μάλλον θα είναι λανθασμένη, αφού θα σε κυριεύσει η υπεραισιοδοξία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να είσαι όσο γίνεται συγκρατημένος/η γιατί μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος/η ότι οτιδήποτε κάνεις ή επιλέξεις θα σου βγει… λίρα εκατό.Αν είσαι σε σχέση, ο ερωτισμός θα είναι έντονος στην ατμόσφαιρα, το ίδιο και η σεξουαλική σου διάθεση γι’ αυτό δε πρέπει να αφήσεις τη νύχτα να πάει χαμένη. Εκμεταλλεύσου το… κρύο που είναι καιρός για δύο και φτιάξε το κατάλληλο κλίμα, ώστε να την απολαύσετε με το σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, στον Καρκίνο αλλά και τον Ήλιο σου σε τετράγωνο με τον Δία καλείσαι να εκμεταλλευτείς την τύχη είτε για να βελτιώσεις είτε να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες, έτσι κι αλλιώς, αν βγεις προς τα έξω, να κάνεις νέες γνωριμίες που κάποιες από αυτές θα δείχνουν αρκετά υποσχόμενες, αλλά θα πρέπει κι εσύ να κάνεις το παιχνίδι σου. Όμως, κράτα μικρό καλάθι γιατί η πιθανότητα να παρασυρθείς από την εικόνα ή μεγάλα λόγια και να χάσεις την ουσία είναι αρκετά μεγάλη.Αν είσαι σε σχέση, σε αντίθεση με τη χθεσινή μέρα, σήμερα θα είσαι πολύ πιο εκφραστικός/η και ζεστός/η συναισθηματικά και ίσως νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς ακόμα κι ένα πρόβλημά σου με το ταίρι σου, παρότι συνηθίζεις να μην τα λες και να τα περνάς μόνος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤Αν θέλεις να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα σε απασχολούν, ιδιαίτερα τα ερωτικά θέματα σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Μίλησε σε ένα έμπιστό σου πρόσωπο με την ειλικρίνεια που σε διακρίνει και μετά την κουβέντα θα δεις ότι θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα. Αν πάλι θέλεις να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις και μάλιστα χωρίς να κοπιάσεις, καλό θα ήταν όμως να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει και να το πας σιγά-σιγά για να κερδίσεις πρώτα την εμπιστοσύνη του και μετά να κάνεις το παραπάνω βήμα.Αν είσαι σε σχέση, για να μπορέσεις να περάσεις ένα χαλαρό και ξένοιαστο βράδυ με το ταίρι σου, μην υποκύψεις στη βαρεμάρα ή βιαστείς να ξεπετάξεις όσες δουλειές ή υποχρεώσεις έχεις γιατί η επιπολαιότητά σου θα έχει και συνέπειες.

ΙΧΘΥΕΣ ❤Το ζητούμενο είναι να είσαι με κάποιον/α που εκτός από το συναισθηματικό μοίρασμα θα περνάς καλά κι αυτό το μήνυμα σου στέλνει η μέρα, με το τετράγωνο Ήλιου-Δία. Για να γίνει όμως αυτό, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, πρώτα πρέπει να αγαπάς και να καλομαθαίνεις τον εαυτό σου κι όχι να τον βάζεις σε περιπέτειες ή να τον ταλαιπωρείς με αδιέξοδες καταστάσεις, εξ αιτίας της… ψυχοπονιάρικης τάσης σου. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε σπρώξει ή να σε αποτρέψει από ένα άτομο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να την υπακούς και να κάνεις διαφορετικές επιλογές, αν θέλεις να επιτύχεις στον ερωτικό τομέα.Αν είσαι σε σχέση, από οικονομικής άποψης τα πράγματα σήμερα δείχνουν ιδανικά, αφού δεν αποκλείεται να έρθουν στα χέρια σας επιπλέον χρήματα που θα σας δώσουν μια σημαντική ανάσα.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο