Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 10/1

ΚΡΙΟΣ ❤Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής και λογικό είναι να μπεις σε καινούργιες περιπέτειες. Όλα τα παράδοξα μπορεί να σου τύχουν, ενώ δεν αποκλείεται να απελευθερωθείς από ένα άτομο με το οποίο θα «ξενερώσεις» ή να σου κάνει μια […]

ΚΡΙΟΣ ❤Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής και λογικό είναι να μπεις σε καινούργιες περιπέτειες. Όλα τα παράδοξα μπορεί να σου τύχουν, ενώ δεν αποκλείεται να απελευθερωθείς από ένα άτομο με το οποίο θα «ξενερώσεις» ή να σου κάνει μια κρούση κάποιος/α που είχες ξεγράψει ή δεν φανταζόσουν ότι ενδιαφερόταν για σένα.Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια μεγάλη κρίση που ενδεχομένως να οδηγήσει σε σοβαρό τσακωμό με το ταίρι σου και προσωρινή ρήξη είναι πολύ πιθανά σήμερα κι όλα αυτά μάλλον γιατί νιώθεις ότι ασφυκτιάς και χρειάζεσαι μεγαλύτερη ανεξαρτησία στη σχέση σου ή… έχεις αρχίσει να βαριέσαι και να χάνεις το ερωτικό ενδιαφέρον και βρίσκοντας μια αφορμή θέλεις να ταράξεις τα νερά.

ΤΑΥΡΟΣ ❤Μια αναστάτωση είναι πολύ πιθανή σήμερα στον εργασιακό σου χώρο που θα σε επηρεάσει αρκετά, ενώ μια είδηση ή πληροφορία που θα φτάσει στα αφτιά σου και αφορά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μάλλον θα είναι το κερασάκι στην τούρτα κι ίσως αποφασίσεις ξαφνικά να το βγάλεις οριστικά από το μυαλό σου, εγκαταλείποντας κάθε προσπάθεια για να είστε μαζί.Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να αποφύγεις μια συζήτηση για ένα ευαίσθητο θέμα, πιθανόν που σχετίζεται με ένα συγγενικό σας πρόσωπο που ξέρεις ότι μπορεί να προκαλέσει τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, ωστόσο θα δυσκολευτείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και τελικά θα ξεσπάσει μεταξύ σας καβγάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤Η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή ενδέχεται σήμερα να αλλάξει απότομα ανάλογα όμως με την στάση που είχες κρατήσει το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ πιθανό η συμπεριφορά ή οι λανθασμένοι σου χειρισμοί να απομακρύνουν ξαφνικά από κοντά σου ένα πρόσωπο ή μια απρόσμενη γνωριμία με ένα ενδιαφέρον και ξεχωριστό άτομο σε μέρος ή με τρόπο τελείως απρόβλεπτο.Αν είσαι σε σχέση, μια ζημιά ή έκτακτο έξοδο μπορεί να σας κοστίσει ακριβά και να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, καθώς θα αναγκαστείτε είτε να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη είτε να τρέχετε να διακανονίσετε ποσά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για να γλυτώσετε πρόστιμα ή να προλάβετε προθεσμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα σε βγάλει από τα όριά σου και ίσως σε σπρώξει να αποτινάξεις από πάνω σου εξαρτήσεις και δεσμά του παρελθόντος. Ενδεχομένως να αναγκαστείς να πάρεις μια τελείως καινούργια πορεία στα ερωτικά σου, αφού το υπάρχον σχήμα θα αλλάξει ή θα διαπιστώσεις ότι δε λειτουργεί. Χρειάζεται όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η και να αποφύγεις τις αψυχολόγητες ενέργειες, γιατί εξ αιτίας της έκρηξης συναισθημάτων σου, μπορεί να πάρει η μπάλα και ένα άτομο που πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα.Αν είσαι σε σχέση, η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου θα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη ενδεχομένως λόγω κάποιων επαγγελματικών θεμάτων και πιθανόν να ειπωθούν πράγματα που μετά θα είναι δύσκολο να πάρετε πίσω.

ΛΕΩΝ ❤Δεν αποκλείεται όλη η συναισθηματική ένταση που έχεις συσσωρεύσει σήμερα να ξεσπάσει και για ασήμαντο λόγο να τα πεις ένα χεράκι σε ένα άτομο που τόσο καιρό σε ταλαιπωρεί με τα καμώματά του και τελικά να κόψεις κάθε επαφή μαζί του. Από την άλλη, μπορεί τυχαία να γνωρίσεις κάποιον/α που αρχικά θα το αντιπαθήσεις, εξ αιτίας της προκλητικής ή της προβοκατόρικης συμπεριφοράς του, αλλά μετά θα αρχίσεις να αισθάνεσαι έλξη γι’ αυτόν/η.Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι δύσκολη επικοινωνιακά και ενδεχομένως να σου αποκαλυφθούν και πράγματα ή το ταίρι σου να σου εξομολογηθεί ξαφνικά κάτι που θα σε βγάλει από τα ρούχα σου καθώς θα σε πιάσει απροετοίμαστο/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤«Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια… ο Ουρανός γελάει»! Η παράφραση του συγκεκριμένου ρητού μάλλον θα πρέπει να σου γίνει βίωμα και να αποφεύγεις προγράμματα και σχέδια για το μέλλον, καθώς σήμερα θα διαπιστώσεις ότι η ζωή είναι γεμάτη από ανατροπές, εκπλήξεις και απρόοπτα, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Πολλά μπορεί να συμβούν και να σε αναγκάσουν σε αναθεωρήσεις αντιλήψεων ή να αλλάξουν τις επιδιώξεις σου, ενώ εκεί που ήσουν κάθετος/η απέναντι σε οποιαδήποτε σχέση με ένα πρόσωπο, μετά από ένα απρόοπτο γεγονός, τώρα θα το ξανασκεφτείς.Αν είσαι δεσμευμένος/η, οι φιλικές σας σχέσεις ίσως δοκιμαστούν ή έρθετε σε ρήξη με ένα δικό σας άνθρωπο για οικονομικούς λόγους. Αν έχετε παιδιά, καλό θα ήταν να δείξετε μεγαλύτερη ανοχή στα καμώματά τους και τις τάσεις ανεξαρτησίας τους.

ΖΥΓΟΣ ❤Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό απέναντί σου σήμερα θα σε ταρακουνήσει αρκετά και για μια ακόμα φορά θα κληθείς να δώσεις εξηγήσεις για την αναποφασιστικότητα και τους δισταγμούς που έχεις επιδείξει στα ερωτικά σου. Προσπαθώντας να σε πείσει ότι είσαι καλύτερα μόνος/η παρά με κακιά παρέα ίσως φέρει έτσι τα πράγματα, ώστε να ξεβολευτείς και να ξεκόψεις οριστικά από ένα πρόσωπο που η κατάσταση μαζί του δεν προχωρούσε.Αν είσαι σε σχέση, μια ένταση με το σύντροφό σου σήμερα είναι μάλλον δεδομένη εξ αιτίας κάποιων οικογενειακών ή σχετικών με το σπίτι σας θεμάτων ενώ δεν αποκλείεται να σε κατηγορήσει για την παθητική στάση που έχεις επιδείξει σε γεγονότα που συνέβησαν για να μην χαλάσεις τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤Η ξαφνική επίθεση από ένα πρόσωπο της δουλειάς σου που ενδεχομένως να κρύβει και ερωτικά στοιχεία είναι πολύ πιθανή και μάλλον θα σε πιάσει εξ απροόπτου. Αν, ωστόσο, ψάξεις λίγο καλύτερα τα πράγματα κι αρχίσεις να τα βάζεις σε μια σειρά θα διαπιστώσεις ότι τόσο καιρό υπήρχαν σημάδια που έδειχναν ότι σε ήθελε αλλά εσύ το αγνοούσες, ίσως γιατί ήσουν κολλημένος/η αλλού.Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου μπορεί να έχει φτάσει στα όρια της αντοχής του κυρίως αν το καταπιέζεις, το ελέγχεις ή το ζηλεύεις χωρίς λόγο κι αιτία γι’ αυτό και σήμερα προετοιμάσου για μια επανάσταση από την πλευρά του, ώστε να διεκδικήσει την αυτονομία του ή απλά για να ξεσπάσει για την έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤Δεν αποκλείεται να νιώσεις ξαφνικά ότι έχεις κουραστεί να κυνηγάς το οτιδήποτε στα ερωτικά σου και να μη θέλεις καν να ασχοληθείς άλλο με το συγκεκριμένο θέμα. Έχεις φίλους και άτομα που σε νοιάζονται και μαζί τους περνάς καλά, οπότε σε αυτή τη φάση δε σου χρειάζονται νάζια και παιχνιδάκια. Ωστόσο, αυτή σου η αδιάφορη στάση μπορεί να τραβήξει ένα πρόσωπο κοντά σου που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σε γνωρίσει περισσότερο και να αποκτήσει στενότερη επαφή μαζί σου.Αν είσαι δεσμευμένος/η, οικονομικά προβλήματα, έκτακτα έξοδα ή μια λανθασμένη εκτίμηση μπορεί να φέρουν μια αναστάτωση σήμερα στη σχέση σου, καθώς μια επίθεση του συντρόφου σου είναι πιθανή για τον τρόπο που χειρίζεσαι τα θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤Με το τετράγωνο του Ήλιου σου με τον Ουρανό καλείσαι να αποβάλλεις τη συντηρητική στάση στα ερωτικά σου και να λειτουργήσεις αυθόρμητα και χωρίς σχεδιασμό, αφού όλο στόχους βάζεις κι όλο κάτι στους ανατρέπει. Με τη βοήθεια δε και του Ερμή που γυρνά πλέον ορθόδρομος, δεν αποκλείεται να βαρεθείς ή να λήξεις οριστικά μια κατάσταση με ένα άτομο που σε ταλαιπωρεί και δε μπορούσες να ξεκολλήσεις. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, πιο εκκεντρική για τα δικά σου δεδομένα θα σου δώσει άλλη ώθηση ίσως τραβήξει την προσοχή ενός ενδιαφέροντος προσώπου.Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια απρόσμενη αλλαγή που ανατρέπει το υπάρχον καθεστώς στα επαγγελματικά σου θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και κατ’ επέκταση τη σχέση σου, αφού θα σου είναι δύσκολο να ελέγξεις τα νεύρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤Ο κυβερνήτης σου, Ουρανός, ανατρέπει το σκηνικό στα ερωτικά σου, μην αφήνοντάς σου χρόνο να ηρεμήσεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πράγματα, είτε με την εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου στη δουλειά σου που θα σε αναστατώσει είτε με ένα άλλο που είχες ξεγράψει ότι θα γίνει οτιδήποτε και ξαφνικά θα πέσει στο δρόμο σου, με αποτέλεσμα να ξαναφουντώσουν τα συναισθήματά σου.Αν είσαι σε σχέση, η προκλητική ή αντιδραστική συμπεριφορά σου μάλλον θα εκνευρίσει το σύντροφό σου κι ενδέχεται να προκαλέσει καβγά μεταξύ σας, αν και στην προκειμένη φάση δεν έχεις και τελείως άδικο αφού κάποια θέματα για σένα θεωρούνται ληγμένα και αδιαπραγμάτευτα.

ΙΧΘΥΕΣ ❤Η μέρα είναι ιδιαίτερα έντονη κι είναι πιθανό να μη σου αφήσει κανένα περιθώριο σκέψης ή αντίδρασης, καθώς τα σκαμπανεβάσματα θα είναι αρκετά και γρήγορα στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να σε παρασύρει στους ρυθμούς του και τελικά να πεις ένα «ναι» που σε άλλη περίπτωση θα αρνιόσουν ή τουλάχιστον θα δίσταζες, καθώς επίσης να απομακρύνεις ένα άλλο με συνοπτικές διαδικασίες γιατί απλά σε κούρασε.Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια συζήτηση με φίλους σου ίσως καταλήξει σε παρεξήγηση και τσακωμό, ιδιαίτερα αν νιώσεις ότι λογοδοτείς για την επιλογή του συντρόφου σου ή αναγκαστείς να τον υπερασπίσεις.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο