Ζώδια

Εξάγωνο Άρη με Πλούτωνα 11/1: Πάθος και Δράση για τα Ζώδια

Πώς θα σε επηρεάσει το Εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 11 Ιανουαρίου; Δες την πρόβλεψη σου…

Το Εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθείς και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φέρνει καυτές στιγμές αλλά και δύναμη, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.

Πάθος, ερωτισμός, σεξουαλικότητα, δυναμισμός, οικονομικές δραστηριότητες, ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα είναι μερικά από τα οφέλη της όψης. Εκφράζονται ανομολόγητα πάθη και σκέψεις, γίνονται πράξη οι επιθυμίες και η ερωτική χειραγώγηση είναι τώρα… γοητευτική και ακαταμάχητη! Δράση και ενέργεια αποτελεσματική θα έχουν οι περισσότεροι από μας, αποκαλύψεις θα μας ωφελήσουν και τα «θέλω» μας βρίσκουν διέξοδο να πραγματοποιηθούν, ιδίως τα ερωτικά ή οικονομικά!

Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και ιδιαίτερα εκείνοι του 2ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ-Ακολούθησε τις αισθήσεις και την διαίσθησή σου!-Ένας παρασκηνιακός έρωτας σε συναρπάζει!-Νιώθεις δυνατός και απόλυτα ερωτικός!

ΤΑΥΡΟΣ-Έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανό.-Οι φιλικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και αναθερμένονται!-Ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται αν ενεργοποιηθείς έγκαιρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ-Η καριέρα και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται σημαντικά, χάρη στις δραστηριότητες σου!-Έρωτας μέσα από τη δουλειά ίσως προκύψει.-Οικονομικό κέρδος μέσα από την εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-Δοκιμάζεις νέες ερωτικές εμπειρίες!-Νέες γνωριμίες ή κάποιες συναντήσεις σε συναρπάζουν.-Δυναμικότητα και αισιοδοξία σε βοηθούν να πετύχεις στόχους.

ΛΕΩΝ-Θετικές οικονομικές εξελίξεις!-Σεξουαλικότητα, γοητεία και πάθος!-Πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-Η συντροφική ζωή κρύβει επιθυμίες που πραγματοποιούνται!-Νέες παθιασμένες σημαντικές γνωριμίες!-Πάθος και ερωτισμός με τον σύντροφο!

ΖΥΓΟΣ-Δυναμισμός και δράση στην εργασία, προβάλλουν τα ταλέντα σου!– Έρωτας μέσα από τη δουλειά, είναι πιθανός!-Η εμφάνιση σου είναι άκρως γοητευτική και ακαταμάχητη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-Οι κατακτήσεις σου είναι αμέτρητες.-Ερωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται! -Παθιασμένες ερωτικές στιγμές έρχονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ-Ενδυνάμωση οικογενειακών σχέσεων και βελτίωση σε θέματα σπιτιού! -Το παρελθόν επιστρέφει πιο παθιασμένο από ποτέ και δεν μπορείς να αντισταθείς! -Συναισθηματική πληρότητα και ψυχική ικανοποίηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-Νέες τολμηρές και άκρως γοητευτικές γνωριμίες έρχονται!-Μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες μέσω της επικοινωνιακής οδού!-Μετακινήσεις και συναντήσεις ερωτικού σκοπού σε ικανοποιούν απόλυτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Οικονομικοί στόχοι πραγματοποιούνται!-Αισθηματικές επιθυμίες εκπληρώνονται!-Πάθος και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή!

ΙΧΘΥΣ-Γοητεία στα ύψη και ερωτισμός που φαίνεται!-Δυναμισμός, αποφασιστικότητα και άπλετη ενέργεια!-Πραγματοποίηση κυρίων ερωτικών αλλά και οικονομικών στόχων!

πηγή: oroskopos.gr