Κόσμος

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση (photos)

Είχαν φουντώσει οι φήμες πως ενδεχομένως να μην βρίσκεται πλέον στη ζωή!

Έναν μήνα μετά την τελευταία της δημόσια εμφάνιση και με τις φήμες ότι αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ή ότι ακόμη και δεν βρίσκεται πια στη ζωή, η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε χθες την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Παρά την διάψευση εκπροσώπων του Παλατιού οι οποίοι υποστήριζαν πως η βασίλισσα αναγκάστηκε να μην κυκλοφορεί καθόλου, καθώς ένα βαρύ κρυολόγημα την ανάγκασε να παραμείνει στο κρεβάτι για σχεδόν ένα μήνα, η ανησυχία παρέμενε.

Πριν από μία εβδομάδα οι εκπρόσωποι Τύπου του παλατιού κυκλοφόρησαν τα νέα πως η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πλέον καλύτερα. Προκειμένου λοιπόν να αποδείξουν πως η βασίλισσα έχει αναρρώσει και έχει επιστρέψει στα καθήκοντά της, χθες το πρωί η Bentley του Παλατιού έφτασε έξω από την εκκλησία St. Mary Magdalene, από όπου και βγήκε η Ελισάβετ με τον σύζυγό της ο οποίος επίσης ταλαιπωρήθηκε από βαρύ κρυολόγημα.

Η μονάρχης φορούσε ένα μπλε ταγέρ και μαύρα δερμάτινα γάντια, ενώ στις φωτογραφίες τραβήχτηκαν ενώ βρισκόταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο, φαίνεται να έχει σκεπάσει τα πόδια της με μια χοντρή κουβέρτα. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton και τους γονείς της.