Να γιατί “ξεφεύγει” ο Ολυμπιακός – Αυτή είναι η “μεταγραφή”–έκπληξη που τον αλλάζει επίπεδο!

Να γιατί “ξεφεύγει” ο Ολυμπιακός – Αυτή είναι η “μεταγραφή”–έκπληξη που τον αλλάζει επίπεδο!
Έγινε κι αυτό στην ομάδα του Πειραιά, η οποία πλέον είναι σαφές πως δουλεύει σε διαφορετικά από τα ελληνικά πρότυπα, σ' όλους τους τομείς λειτουργίας μιας ΠΑΕ.

​Μετά την τεράστιας σημασίας από κάθε άποψη “μεταγραφή” του μέλους της “ερυθρόλευκης” διοίκησης, Θεόδωρου Γιαννίκου, στη Διεύθυνση των Μελών Ομοσπονδιών και τη ΦΙΦΑ, ένας ακόμα “ερυθρόλευκο”ς μετακομίζει στο εξωτερικό κι αυτός δεν είναι άλλος από τον αναλυτή αγώνων, Αντώνη Λεμονάκη, ο οποίος θα συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη Χαλ στο πλευρό του Μάρκο Σίλβα! 

Στον Ολυμπιακό συγχαίρουν, ασφαλώς, τον μέχρι τώρα συνεργάτη τους γι’ αυτή την αναγνώριση των προσπαθειών και του έργου του, δεν μπορούν όμως να μην αισθάνονται και υπερήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στο Ρέντη και στον τομέα της ανάλυσης των αντιπάλων.

Αυτό τόνιζαν χαρακτηριστικά από την Πλατεία Αλεξάνδρας μετά τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης “μετακόμισης” και έλεγαν ότι “ο Λεμονάκης ασφαλώς και δε δούλευε μόνος του για την ανάλυση των αγώνων, αλλά ήταν μέλος μιας πολύ δυνατής και συγκροτημένης ομάδας αναλυτών, που όπως αποδεικνύεται ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Η μεταγραφή σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ μαρτυρά το δίχως άλλο και το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό”.

Όλα αυτά, μάλιστα, λίγες μέρες μετά το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την ανάλυση που είχε επιλέξει να κάνει ο Μπέντο την παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν κάποιοι θεώρησαν ότι οι Ερυθρόλευκοι “χωλαίνουν” στον τομέα της ανάλυσης των αντιπάλων (είχε δείξει τότε, μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος στιγμιότυπα από αγώνα που είχαν δώσει οι Ηπειρώτες τον Αύγουστο).

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play