Αθλητισμός

Αλλαγές στην αποστολή της ΑΕΚ και κίνδυνος αναβολής!

Μέσα Μάνταλος και Μπάρκας, έξω ο «Τζάνε» λόγω Ηρακλή για την ΑΕΚ, που είναι πιθανό ακόμη και να... μην ξεκινήσει τελικά για τη Λιβαδειά λόγω της κακοκαιρίας.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Σπάτα η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Μετά το τέλος του προγράμματος προέκυψαν δύο αλλαγές στην αποστολή: ο Άνταμ Τζανετόπουλος αποκλείστηκε καθώς τις τελευταίες ώρες προχωρούν οι συζητήσεις για τον δανεισμό του στον Ηρακλή, με τον Πέτρο Μάνταλο να παίρνει τη θέση του, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Βασίλης Μπάρκας, καθώς γεννάει η σύζυγος του Ηλία Βούρα.

Η ομάδα έχει αποσυρθεί στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού με το οποίο συνεργάζεται, όπου θα γευματίσει πριν ξεκινήσει για τη Λιβαδειά. Ωστόσο, ακόμη και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο τη δεδομένη στιγμή, καθώς το γήπεδο του Λεβαδειακού αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα λόγω της κακοκαιρίας, η οποία μάλιστα αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ακόμη και αν ξεκινήσει η μετάβαση της ΑΕΚ στη Λιβαδειά, η διεξαγωγή του αγώνα θα βρίσκεται μέχρι και την τελευταία στιγμή… στον αέρα. 

Πηγή: sdna.gr