Αθλητισμός

Τον Λεονάρντο της Παρτιζάν θέλει ο ΠΑΟΚ (vids)

Ο 24χρονος εξτρέμ στης Παρτιζάν, Λεονάρντο, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους Σέρβους.

​Οι εμφανίσεις του Λεονάρντο στην Παρτιζάν προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και οι θεσσαλονικείς βλέπουν τον 24χρονο εξτρέμ ως μία καλή περίπτωση για τον αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Λεονάρντο αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης, όπως και ως δεύτερος επιθετικός έχοντας κάνει μέχρι τώρα εξαιρετική σεζόν στην Παρτιζάν με 12 γκολ και 2 ασίστ σε 18 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχει και εξαιρετικά χτυπήματα φάουλ.

Όσο για το κόστος του παίκτη αυτό φτάνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ και ο ΠΑΟΚ μπορεί να τρέξει άμεσα την συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα και από την Τουρκία γίνεται λόγος από την Sabah στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν.

Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Κύπρο με το Παραλίμνι έχοντας 6 γκολ σε 12 ματς, στη συνέχεια βρέθηκε στη Μέταλουργκ με ένα γκολ και μία ασίστ σε 9 παιχνίδια, ενώ πέρασε και από την Γκαμπάλα όπου σε 31 ματς σημείωσε 7 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ. Πριν την Παρτιζάν, ο Λεονάρντο έπαιξε και στο ρωσικό πρωτάθλημα με την Ανζί και σε 33 συμμετοχές σκόραρε 9 φορές, δίνοντας και 3 ασίστ.

Πηγή: sdna.gr