Αθλητισμός

«Στα 2,5 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Λεονάρντο, πρέπει να ανέβει ο ΠΑΟΚ»

Οι Σέρβοι κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς τον Λεονάρντο ντα Σίλβα, επισημαίνοντας πως υπάρχει ρήτρα παραχώρησής του στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Τι δηλώνει ο πρόεδρος της Παρτιζάν.

​Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως στρέφει το ενδιαφέρον του για τον Λεονάρντο της Παρτιζάν προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος πιθανότατα θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ.

Και στη Σερβία ήδη αναφέρονται στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Παρτιζάν, προσθέτοντας την πρόθεση του Δικεφάλου να διαπραγματευτεί μία τιμή γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ για την αγορά του.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα mozzartsport, μία τέτοια πρόταση δεν θα γίνει αποδεκτή από τον σερβικό σύλλογο, ο οποίος έχει τοποθετήσει ρήτρα αποδέσμευσης 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Λεονάρντο.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Παρτιζάν, Μίλοραντ Βούτσελιτς: «Θέλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατήσουμε τον Λεονάρντο, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση τα χέρια μας είναι δεμένα. Υπάρχουν φήμες αλλά τίποτα επίσημο ακόμα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Παρτιζάν.

Όπως επισημαίνουν οι Σέρβοι, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να ανεβάσει την προσφορά του σε αυτά τα επίπεδα αν θέλει να προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας πως σε αυτό ίσως βοηθήσει και η επικείμενη πώληση του Ροντρίγκες στη Γαλατά, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του 3,5 εκατομμύρια ευρώ από τη μεταγραφή.

Πλεονέκτημα για τον Δικέφαλο, αναφορικά με την περίπτωση του Λεονάρντο, είναι οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο σύλλογος με την Παρτιζάν, αλλά και η παρουσία του Ίβιτσα Ίλιεφ, του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον σερβικό σύλλογο.

Πηγή: sdna.gr