Αθλητισμός

Δηκτική απάντηση Γιαννακόπουλου για Μπαλτάκο!

Απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσε η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου μέσω SDNA. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ προχώρησε σε μια δηκτική τοποθέτηση για τον πρώην νομικό σύμβουλο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλά αποκλειστικά στο SDNA για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Τάκη Μπαλτάκο. Θυμίζουμε πως νωρίτερα την Πέμπτη (5/1), ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είχε κάνει δήλωση στο sdna.gr και τον Βασίλη Βέργη, τονίζοντας πως: 

  «Δεν μπαίνω ποτέ σε εμφύλια διαμάχη με Παναθηναϊκούς πόσο μάλλον με την οικογένεια Γιαννακόπουλου την οποία σέβομαι και υπολήπτομαι πέρα από κάθε όριο. Για μένα αυτονοήτως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος. Ίδιο το έμβλημα, ίδια η φανέλα, ίδια η ιστορία, ίδιοι οι οπαδοί. Άρα ενδοΠαναθηναϊκές διαμάχες δεν νοούνται. Η ισχύς εν τη ενώσει…»

Λίγο αργότερα, επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ζητώντας τη δική του απάντηση στη δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», είπε στο SDNA: «Δε μπορεί να υπάρχει ενδοΠαναθηναϊκη αντιπαράθεση ανάμεσα σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και κάποιον που δεν βρίσκεται στον σύλλογο. Όπως επίσης δε μπορεί να υπάρχει αντιπαράθεση ανάμεσα σε κάποιον που προσφέρει διαχρονικά στον σύλλογο με κάποιον που επιχειρεί να χρησιμοποιεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού ως όπλο για τα μελλοντικά του σχέδια».

Ο Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει πριν από περίπου 20 μέρες πως θα αναφερθεί «όταν και όπως πρέπει» στο αν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Τάκη και τον Δημήτρη Μπαλτάκο. Την Τετάρτη (4/1) ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Always look around for snakes» («Πάντα να κοιτάς γύρω για φίδια»), για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι δηλώσεις από τις δύο μεριές αποκλειστικά στο sdna.gr.

Πηγή: sdna.gr