Αθλητισμός

Η εκκρεμότητα για να τελειώσει του Ντίας

Ο δρόμος που συμφώνησαν να ακολουθήσουν ΑΕΚ και Ντίας, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

​Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να μετατεθεί η άφιξη του Περέιρα Ντάις στην Αθήνα. Όπως διαβάσατε χθες, κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε προγραμματιστεί τηλεφωνική επαφή της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.Σε αυτή συζητήθηκε η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία είναι να διευθετηθεί το θέμα των χρημάτων που οφείλονται από την Τζοχόρ στον 26χρονο επιθετικό.

 Στην Ένωση ενημερώθηκαν στην νέα επαφή που έγινε ότι η πλευρά του παίκτη αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας από τη Μαλαισία, καθώς φαίνεται ότι η πορεία των συζητήσεων που έγιναν για διακανονισμό δεν την ικανοποίησε.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ φέρονται να τόνισαν ότι η κατάθεση προσφυγής δε τους αρκεί για να τελειώσουν τη μεταγραφή, αφού έτσι κι αλλιώς στη συνέχεια για να εκδοθεί δελτίο θα πρέπει να περιμένουν την εκδίκαση. 

Έτσι, συμφωνήθηκε να επαναπροσδιοριστεί η στάση του Ντίας απέναντι στη νυν ομάδα του και να προχωρήσουν σε νέες συζητήσεις με την Τζοχόρ για να λυθεί συναινετικά το συμβόλαιό του και οι εξελίξεις να τρέξουν πιο γρήγορα. 

Στόχος των δύο πλευρών είναι η κίνηση αυτή να γίνει άμεσα, προκειμένου αυτή η εκκρεμότητα να διευθετηθεί και ο παίκτης να ταξιδέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Πηγή: sdna.gr