Αθλητισμός

Αφήστε με να πάω Γαλατά!»

​Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο παρουσιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ την Τετάρτη (4/1), αναφορικά με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τα όσα φέρεται να είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι αναφέρουν, πως εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, για την μεταγραφή του 26χρονου εξτρέμ στον σύλλογο από την Κωνσταντινούπολη. Αυτό που […]

​Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο παρουσιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ την Τετάρτη (4/1), αναφορικά με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τα όσα φέρεται να είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι αναφέρουν, πως εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, για την μεταγραφή του 26χρονου εξτρέμ στον σύλλογο από την Κωνσταντινούπολη.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον όμως, είναι τα όσα φέρεται να είπε στους ανθρώπους του Δικεφάλου ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι.

«Αφήστε με να φύγω. Θα πάω στην Γαλατασαράι. Θέλω να παίξω με τον Σνάιντερ, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Δεν μπορώ να αφήσω αυτή την ευκαιρία, ήδη αποδέχθηκα την πρόταση της Γαλατά», φέρεται -σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ- να είπε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Πηγή: inpaok.com