Αθλητισμός

Σκληρά παζάρια ΠΑΟΚ – Γαλατάσαραϊ για Ροντρίγκες

Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Γαλατάσαραϊ για τον Γκάρι Ροντρίγκες με τους Τούρκους να περιμένουν σημαντικές εξελίξεις εντός των επόμενων 48 ωρών.

​Το σίριαλ της μετακίνησης του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τον άσο του Δικεφάλου να επιθυμεί να προχωρήσει η μεταγραφή του στον τουρκικό σύλλογο και τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τη Γαλατά.

Το συμβόλαιο που προσφέρει ο τουρκικός σύλλογος προς τον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι εξαιρετικό με τον Λούμπος Μίχελ να δηλώνει χθες στη γειτονική χώρα πως ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή, αλλά τον ΠΑΟΚ να μην έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ.

Στην Τουρκία η υπόθεση του Ροντρίγκες αποτελεί κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της Γαλατά με τους Τούρκους να περιμένουν σημαντικές εξελίξεις πάνω στην υπόθεση μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ υπάρχουν σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων πάνω στο ποσό της μεταγραφής. Όπως επισημαίνει μάλιστα στο σημερινό της φύλλο η Fanatik, ο ΠΑΟΚ ήταν αμετακίνητος από τα 4 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που η Γαλατάσαραϊ έφτασε την πρότασή της μέχρι τα 2,5 εκατομμύρια.

Η τελευταία εξέλιξη, σύμφωνα πάντα με τη Fanatik, θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει «πέσει» στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, με τη Γαλατάσαραϊ, ωστόσο, να μην έχει επανέλθει με κάποια βελτιωμένη πρόταση, και τις συζητήσεις να συνεχίζονται.

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες καθώς η Γαλατάσαραϊ ενδέχεται να εντείνει τις προσπάθειές της για τον Ροντρίγκες, καθώς ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να υπογράψει για τον τουρκικό σύλλογο.

Άλλωστε οι Τούρκοι στέκονται και στο γεγονός ότι ο Ροντρίγκες έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Λεβαδειακό, ερμηνεύοντας αυτή την είδηση ως ακόμα ένα σημάδι που δείχνει ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να φορέσει τη φανέλα της Γαλατά.

Πηγή: sdna.gr