Αθλητισμός

Οι πρώτες… εκπλήξεις Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να μην επιθυμεί ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας με τα όσα δήλωσε στη NOVA και το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στην αποστολή που θα βγάλει την Τρίτη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, τον πρώτο του 2017.

​Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως δεν βάζει «νερό στο κρασί» του για περιπτώσεις παικτών που έχει στην… άκρη αλλά και για όσους δεν παίρνουν καλά τις αποφάσεις του. Για αυτό και η πρώτη αποστολή του 2017 και ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολόγιζε, αναμένοντας και άλλες βέβαια, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιλογές του. Ειδικά όταν υπάρχουν προβλήματα που λογικά θα του στερήσουν την δυνατότητα να υπολογίζει σε παίκτες πρώτης γραμμής, όπως οι Ελιουνούσι και Ομάρ που θα είναι όπως όλα δείχνουν εκτός 18αδας. 

Στην αποστολή από την άλλη αναμένεται να είναι τόσο ο Κώστας Φορτούνης όσο και ο Μπράουν Ιντέγε. Και οι δύο βεβαίως δεν είναι στο 100%, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε πολύ από την γαστρεντερίτιδα ενώ ο Νιγηριανός είναι «λαβωμένος» από τον αγώνα στα Γιάννενα. Η τελική απόφαση για το αν θα τους χρησιμοποιήσει ο Μπέντο από την αρχή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης θα παρθεί την Τρίτη βλέποντας και την κατάσταση τους έχοντας πάντως έτοιμες τις λύσεις για τους αντικαταστάτες τους.

Ο Καρντόσο θα είναι στην επίθεση ενώ για τη θέση του Φορτούνη υπάρχουν οι Τσόρι, Μάριν και βέβαια ο Ανδρούτσος που βλέποντας τις επιλογές του Μπέντο όλο αυτό το διάστημα είναι λογικό να έχει το προβάδισμα. Όσον αφορά τώρα τα άκρα της επίθεσης και με δεδομένη την απουσία του Ελιουνούσι οι Μανθάτης και Πάρντο διεκδικούν τη θέση με τον Έλληνα άσο να έχει πολύ καλύτερη παρουσία από τον Κολομβιανό στο τελευταίο ματς του 2016 με τον Παναιτωλικό.

Επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε που ακριβώς θα καταλήξει ο Μπέντο για την αμυντική τετράδα, αν δηλαδή θα διατηρήσει τον Ρέτσο αριστερά με τον Βιάνα στο κέντρο της άμυνας ή θα πάει στον Έλληνα στόπερ και τον Ντε Λα Μπέγια αριστερά.

Πηγή: sdna.gr