Αθλητισμός

Η είδηση για Τσόρι που θα στεναχωρήσει τους Ολυμπιακούς

Η λατρεία του ερυθρόλευκου κόσμου προς το πρόσωπό του είναι κάτι το μοναδικό...

Ο Τσόρι Ντομίνγκες λατρεύεται όσο λίγοι στο Λιμάνι, παρότι δεν αγωνίζεται πλέον αρκετά την φετινή χρονιά υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέρουν να αναγνωρίζουν την αξία ενός παίκτη, όπως ο Αργεντινός, ο οποίος όποτε παίζει δίνει το 100%, ακόμα και τώρα που έχει πατήσει τα 35.

Παρόλα αυτά, το μέλλον του στον Πειραιά μόνο βέβαιο δεν είναι, καθώς οι συμπατριώτες του θα ήθελαν να τον δουν να επιστρέφει στη Ρίβερ από τον Ιούνιο, αφού οι οπαδοί των “εκατομμυριούχων” τον θέλουν όσο κανέναν άλλο.

«Στα 35 του, ο Τσόρι παραμένει ενεργός και οι οπαδοί ζητούν ξανά και ξανά την επιστροφή του. Αυτή τη μεταγραφική περίοδο δεν θα γίνει κάτι, αλλά η προσοχή θα επικεντρωθεί για τον Ιούνιο, με την επιθυμία όλων στη Ρίβερ να γίνεται ίσως πραγματικότητα», αναφέρει η ιστοσελίδα lapaginamillonaria.com σε κείμενο που έχει τίτλο, «H χαρά του να δούμε άλλη μια φορά τον Τσόρι στην ομάδα».

Φυσικά, μια τέτοια είδηση δεν μπορεί παρά να δυσαρεστήσει τους φίλους του Ολυμπιακού, που έχουν τοποθετήσει πολύ ψηλά τον Αργεντινό άσο.

Πηγή: sportdog.gr