Συστατικά
220 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια110 γρ. ζάχαρη120 γρ. ζαχαρούχο γάλα80 γρ. σταγόνες σοκολάτας260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την ζάχαρη και το ζαχαρούχο.Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας.
Στη συνέχεια, αφήνουμε τη ζύμη για 20 λεπτά στο ψυγείο.
Πλάθουμε μικρές μπάλες στο μέγεθος ενός καρυδιού και τις τοποθετούμε στο ταψί σε λαδόκολλα.
Αφήνουμε κενό μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο. Πιέζουμε την επιφάνεια των μπισκότων ελαφρώς με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά περίπου.