Ζώδια

Ζώδια: Δίας σε αντίθεση με Ουρανό στις 26/12

Ο ουρανός του Δεκέμβρη δονείται προκαλώντας για αλλαγές μέσα από την επανάσταση και την εξέγερση, καθώς στις 26 Δεκεμβρίου, ο Δίας στον Ζυγό θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, μια δύσκολη όψη η οποία θα έχει επιρροή όλον το μήνα Δεκέμβρη και μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Κάνουμε μερικά βήματα προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε, αλλά στη συνέχεια υποχωρούμε, ίσως από το φόβο της αποτυχίας ή επειδή μια νέα ιδέα έχει προσελκύσει ξαφνικά όλη την προσοχή μας. Έχουμε πρόβλημα με την αυτοπειθαρχία και γινόμαστε πολύ παρορμητικοί, κινούμαστε χωρίς σκέψη και ξαφνικά ξυπνάμε, για να ανακαλύψουμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα νέο πρόβλημα ή είμαστε σε μια κατάσταση από την οποία θα πρέπει να αποσυρθούμε. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε περισσότερο τα όνειρα και τις επιθυμίες μας κι αυτό θα μας βοηθήσει να καθορίσουμε την κατάλληλη κατεύθυνση.

Δίας σε αντίθεση με Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

«Εγώ» εναντίον «εμείς». Προσέξτε μην κάψετε τις γέφυρες, θα αφήσετε συντρίμμια πίσω σας! Ο Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σας σάς κάνει να χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας, γίνεστε ο μεγάλος επαναστάτης, με ή χωρίς αιτία, αλλά είναι πιθανό να μετανιώσετε για τυχόν συγκρούσεις και κυνικά λόγια που βγαίνουν εντελώς απρόβλεπτα από το στόμα σας πάνω στη θέρμη και την οργή της στιγμής.

Αντίθετα, αυτή η αντίθεση Δία-Ουρανού μπορεί να σας φέρει τη συνειδητοποίηση ότι έχετε θεωρήσει ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας δεδομένο. Ο Ουρανός θα μπορούσε επίσης να σας αποκαλύψει πολλούς τρόπους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους ή μπορεί να φέρει ελευθερία και ανακούφιση από μια σχέση, που δε σας αξίζει. Μην αποκλείετε τώρα μια αντισυμβατική και πρωτότυπη σχέση, είτε στην ερωτική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Ο κανόνας του σύμπαντος: Τα αντίθετα, πραγματικά έλκονται τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι κάνετε για την ευτυχία σας; Ο Ουρανός στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας σε αντίθεση με τον Δία στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σας ωθούν να επαναστατήσετε ενάντια στη μονότονη καθημερινότητά σας. Εσείς που είστε λογικοί και πειθαρχημένοι, τώρα αφήνετε τη ζωή σας να γίνει λίγο πιο… ακατάστατη, δεν υποκύπτετε στους κανόνες. Απολαύστε τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους με μέτρο και δώστε στους άλλους να καταλάβουν το πού βρίσκονται τα όριά σας.

Θα ανακαλύψετε ότι έχετε νέες… μαγικές δυνάμεις, για να αλλάξετε τη ζωή σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα, ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, μόνο αυτή η αλλαγή θα οδηγήσει στην πνευματική σας ανάπτυξη. Επισήμανση: Μην παίζετε με τη φωτιά, όσον αφορά τους εθισμούς και τις τοξικές σχέσεις. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα, εάν γνωρίζετε ήδη πώς θα τελειώσει η ιστορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναζητάτε νέα άτομα που μπορούν να εμποτίσουν την ψυχή σας με συναισθηματική διέγερση, καθώς ο Δίας στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Βρίσκεστε ανάμεσα στους καλλιτέχνες, τους ελευθέρους στοχαστές και τους επαναστάτες, αλλά προσέξτε: ενώ μπορεί να εντυπωσιαστείτε από ένα συναρπαστικό νέο πλήθος, βεβαιωθείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ποιότητα και ηθική ακεραιότητα.

Στην αγάπη, αυτή η κοσμική όψη σας κάνει να λαχταράτε περισσότερο ενθουσιασμό και αντισυμβατικές εμπειρίες. Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα επιδοθείτε σε περιπέτειες της μιας βραδιάς ή ότι αναζητάτε να ζήσετε τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»; Ίσως ναι, ίσως όχι. Με την απρόβλεπτη ενέργεια του Ουρανού θα περάσετε συναρπαστικές ερωτικές βραδιές, αλλά φροντίστε ο πειραματισμός σας να μην προκαλέσει πληγωμένα συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι υπερπροστατευτικοί και ευαίσθητοι, γίνεστε σκληροί και κυνικοί! Η αντίθεση του Δία στον οικείο τέταρτο οίκο σας, με τον Ουρανό στο κυριαρχικό δέκατο οίκο σας, σας ωθεί να θέλετε επιτακτικά την ηγεσία, επιδεικνύετε τη δύναμή σας και την εξουσία σας, οι άλλοι σας αισθάνονται σκληρούς και ψυχρούς. Ο συναισθηματισμός και η νοημοσύνη σας ήταν ανέκαθεν ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας. Έτσι, ό,τι και αν θέλετε, ζητήστε το με συμπόνια και όχι με σιδηρά πυγμή.

Αυτό δε σημαίνει ότι οι άλλοι άνθρωποι θα πατήσουν πάνω σας. Αλλά ακόμα κι αν το κάνουν, τα αστέρια σάς βοηθούν να υψώσετε ανάστημα και να υπερασπίσετε τον εαυτό σας, έχοντας τον έλεγχο. Όταν κάποιος προσπαθεί να σας προκαλέσει, μην παρασύρεστε από τα ανεξέλεγκτα και απρόβλεπτα συναισθήματά σας. Ήρεμα βάλτε τα πράγματα στη θέση τους και μην επαναστατείτε.

ΛΕΩΝ

Κατανοήστε τις επιπτώσεις της επιβολής των πεποιθήσεων σας στους άλλους και κρίνετε τις καταστάσεις ορθολογιστικά, είναι το μήνυμα της αντίθεσης του Δία στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας με τον Ουρανό στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Αλλά πόσο εύκολο είναι τώρα να συναντήσετε ανθρώπους που μιλάνε την αλήθεια; Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βομβαρδίζετε τους ανθρώπους επισημαίνοντας τις ελλείψεις τους και τα σφάλματά τους ή να τους υποδεικνύετε τι να κάνουν, με το πρόσχημα της αγάπης.

 Με τον επαναστατικό Ουρανό, θα μπορούσατε να γίνετε ηθικολόγοι ή δίκαιοι με τις δικές σας πεποιθήσεις! Αυτός όμως δεν είναι τρόπος για να κερδίσετε τους ανθρώπους στο πλευρό σας. Μπορεί κάποια πράγματα να είναι για σας αυτονόητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και οι άλλοι άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Θα συναντήσετε τώρα ανθρώπους που θα σας δώσουν αρκετές συμβουλές, να είστε όμως προσεκτικοί να μην τις ακολουθήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε δυσαρεστημένοι με τα οικονομικά σας; Ο Δίας στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε αντίθεση με τον Ουρανό στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, σας ζητούν να αλλάξετε πλεύση. Ενώ είστε άτομα της συνήθειας, δουλεύοντας σκληρά για να έχετε χρήματα απομακρύνετε τη χαρά της ζωής και μένετε κολλημένοι στην εμμονή να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ξεκινήστε την εξερεύνηση παθητικού εισοδήματος, όπως τη δημιουργία ενός προϊόντος που μπορείτε να πουλήσετε στο διαδίκτυο, επενδύστε σε ακίνητη περιουσία ή εξοικονομήστε κάποια χρήματα, για να τα ρίξετε στην αγορά.

 Αν εργάζεστε για τον εαυτό σας, μπορείτε να αναδιοργανώσετε την επιχείρησή σας, επεκτείνοντας το πελατολόγιό σας ακόμα και σε άλλες πόλεις ή δημιουργώντας υπηρεσίες που παρέχουν κίνητρα στους πελάτες σας για να ξαναέρθουν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αισθάνεστε νευρικοί με όλη αυτήν την ελευθερία και την οικονομική αστάθεια γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Ενώ μπορεί να είστε δικαιολογημένα απογοητευμένοι από μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας, μην επαναστατείτε αδέξια, προσπαθήστε για την ισορροπία, είναι η παρότρυνση του Δία στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αυτό το εξοργιστικό άτομο δεν φταίει σε τίποτα! Είναι δική σας δουλειά να το βάλετε στη θέση του ζητώντας ό,τι χρειάζεστε και να πείτε «όχι» στα αιτήματά του, που δεν εναρμονίζονται με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ίσως έχετε τεντωμένα νεύρα εξαιτίας του ότι έχετε κάνει πίσω, στο όνομα της διατήρησης ενός έρωτα, μιας φιλίας ή επιχειρηματικής σχέσης. Αν χρειάζεται πράγματι να αντιμετωπίσετε κάποιο άτομο που είναι τυχοδιώκτης, εκφοβιστικός και υπερβολικά αντιδραστικός, η αντίθεση Δία-Ουρανού σας βοηθά να το φέρετε στα νερά σας. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε βάλει ένα θαυμάσιο άτομο στην άκρη. Δείξτε ότι σας ενδιαφέρει, ώστε να μην φύγει μακριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος στον οποίον υπολογίζατε σας αφήνει μετέωρους, καθώς ο Δίας στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον έκτο οίκο σας, της υπηρεσίας. Κοιτάξτε όμως γύρω σας, υπάρχουν πολλοί σύμμαχοι δίπλα σας, άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάτε μακρύτερα και γρηγορότερα. Δημοσιεύστε στο διαδίκτυο τις επιθυμίες σας ή συμμετάσχετε σε μια ομάδα (είτε online, είτε σε πραγματικό χρόνο) με την οποία σας ενώνουν κοινά θέματα.

Αυτή η αντίθεση Δία-Ουρανού θα μπορούσε επίσης να ξυπνήσει τον αλτρουισμό σας, να σας προτρέψει να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί θα μπορούσατε να συναντήσετε μια ομάδα δράσης ή τοπική οργάνωση που μιλάει στην ψυχή σας. Ακόμα και μια μέρα εθελοντικής εργασίας, μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε ένα κρυφό μέρος του εαυτού σας: υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σας χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζείτε μια ζωή διασκεδαστική και πρωτότυπη, νέοι φίλοι και νέες ερωτικές περιπέτειες εισέρχονται στη ζωή σας χάρη στην αντίθεση του Δία στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας με τον Ουρανό στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Αν έχετε βαρεθεί στην ερωτική σας ζωή, ήρθε η ώρα να αφήσετε την προσωπικότητά σας να λάμψει και να πάρετε το τιμόνι της ζωής. Τόσο οι φίλοι σας όσο και ο αγαπημένος σας, εκπλήσσονται από το διασκεδαστικό χιούμορ σας και την ειλικρίνειά σας.

Αλλά μήπως έχετε γίνει ο επαναστάτης στη σχέση σας ή έχετε μονοπωλήσει την αρχηγία σε μια ομάδα; Σε αυτήν την περίπτωση, γίνετε πιο συνεργατικοί και ακολουθήστε το ομαδικό πνεύμα. Αν κάποιος σας πάρει την αρχηγία σε μια ομάδα, μην επαναστατείτε, έχετε σίγουρα πρωτότυπες ιδέες να έλξετε μια νέα ομάδα που μιλά στα ιδανικά και τις αξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να εξισορροπήσετε την οικογενειακή με την επαγγελματική σας ζωή, καθώς ο Δίας στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Μπορεί ξαφνικά να θέλετε να αλλάξετε διακόσμηση στο σπίτι σας, να το κάνετε πιο άνετο με καλύτερο φωτισμό και έπιπλα. Ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία: Θα μπορούσατε να κάνετε τη δουλειά σας πιο γρήγορα με τη βοήθεια ενός νέου λογισμικού ή εφαρμογής.

 Αφήνοντας την τεχνολογία να κάνει τα πάντα για σας, μένει περισσότερος χρόνος για την οικογένειά σας και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο μπορεί να παραπονεθεί για τη συνεχή απουσία σας, ειδικά αν έχετε καιρό να το δείτε εξαιτίας της εργασιομανίας σας. Ελέγξτε και λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα αυτού του προσώπου, πριν χάσει την εμπιστοσύνη του απέναντί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας αρέσει να εξερευνάτε τους ανθρώπους και να ανταλλάσσετε απόψεις και ιδέες, φιλοσοφώντας τη ζωή. Άλλα όσο γρήγορα μπορείτε να βρείτε τα άτομα που μιλούν στα ιδανικά σας, άλλο τόσο ξαφνικά μπορείτε να αποχωρήσετε από μια ομάδα ανθρώπων που επιμένουν να κάνουν τα δικά τους και δεν είναι συνεργατικοί. Ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, στον νοητικό τρίτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Δία στο φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, σας κάνει κάπως δογματικούς και κάνετε κήρυγμα για τις πεποιθήσεις σας. Και το παράδοξο: Μπορεί να έχετε ανοιχτό μυαλό, αλλά γίνεστε εντελώς κλειστοί και κυνικοί σε όποιον τολμά να διαφωνήσει μαζί σας.

Επίσης, προσέξτε την παγίδα των σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα. Κάθε τι που σας ενοχλεί, μην το ποστάρετε δημόσια, η σκληρή επιρροή του Ουρανού θα μπορούσε να κάνει τους άλλους να σας θεωρήσουν μικροπρεπείς και ποταπούς.

ΙΧΘΥΣ

Τι κάνετε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης; Με τον Δία στον όγδοο οίκο σας, των αποταμιεύσεων, και τον Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, η δημιουργία μιας εφαρμογής ή ενός online καταστήματος ή ενός προϊόντος θα μπορούσε να γεμίσει τις τσέπες σας. Εάν έχετε υποφέρει από οικονομική δυσπραγία, σκεφτείτε πως θα έχετε παθητικό εισόδημα, όπως επενδύοντας σε ακίνητη περιουσία ή κάνοντας μάρκετινγκ στο διαδίκτυο ή βρίσκοντας μια δουλειά που πληρώνει με προμήθειες ή δικαιώματα.

Έχετε την οικονομική σταθερότητα που θέλετε; Ο Ουρανός θα μπορούσε να σας τραβήξει από μια μη ικανοποιητική δουλειά, αυτή που σας πληρώνει πολύ λιγότερο από ό,τι σας αξίζει. Αλλά και μια δίκαιη προειδοποίηση: Τόσο ο Δίας όσο και ο Ουρανός μπορεί να ανεβάσουν την έπαρση και την επαναστατικότητά σας. Ακόμη και αν ήρθε η ώρα να φύγετε από μια δουλειά ή να διώξετε έναν πελάτη, κάντε το με ευγένεια, όχι με μεγαλομανία.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο