Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 23/12

ΚΡΙΟΣΜέχρι και το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, τον Ζυγό δημιουργώντας σου την ανάγκη να βρεθείς με ένα άτομο που πρόσφατα κάτι είχε ξεκινήσει μεταξύ σας αλλά για συγκεκριμένο λόγο δεν προχώρησε, εσύ όμως συνεχίζεις ακόμα να τρέφεις αισθήματα. Ωστόσο, πολύ σύντομα θα ανακαλύψεις ότι πιθανόν ένα άλλο πρόσωπο να μπήκε […]

ΚΡΙΟΣΜέχρι και το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, τον Ζυγό δημιουργώντας σου την ανάγκη να βρεθείς με ένα άτομο που πρόσφατα κάτι είχε ξεκινήσει μεταξύ σας αλλά για συγκεκριμένο λόγο δεν προχώρησε, εσύ όμως συνεχίζεις ακόμα να τρέφεις αισθήματα. Ωστόσο, πολύ σύντομα θα ανακαλύψεις ότι πιθανόν ένα άλλο πρόσωπο να μπήκε στη μέση διεκδικώντας το ή συκοφαντώντας εσένα γι’ αυτό είχατε αυτήν την κατάληξη. Αν είσαι σε σχέση, ο έρωτάς σου για τον σύντροφό σου φαίνεται να θεριεύει κι απόψε θέλεις να έρθεις πιο κοντά του. Καλό θα ήταν όμως να βρεις άλλους τρόπους για να ανάψεις τα αίματα και να αποφύγεις ζήλειες και καταστάσεις του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣΑπό το απόγευμα που θα περάσει η Σελήνη στον 7ο οίκο σου θα αρχίσεις να αφήνεις την παθητική στάση στα ερωτικά σου και θα κληθείς να πάρεις πρωτοβουλίες. Ίσως μάλιστα σου δημιουργηθεί η διάθεση να μη μείνεις μέσα το βράδυ. Το να πας κάπου με τους φίλους σου ή μια βόλτα μόνος/η σου να αλλάξεις παραστάσεις, θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις και ίσως να ξεχάσεις προσωρινά ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ αλλά στην παρούσα φάση δε γίνεται να είστε μαζί. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου που με τόσο τρέξιμο και δουλειές τον είχες παραμελήσει αλλά και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙΗ διάθεσή σου παραμένει καλή σήμερα και τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας θα θέλεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να γελάσεις, να ανταλλάξεις ευχές, να μπεις περισσότερο στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Από κει και πέρα όμως θα αρχίσεις να μαζεύεσαι και ίσως σε πιάσει μια μικρή μελαγχολία, επειδή είσαι μόνος/η. Ίσως μάλιστα μάθεις και κάτι για ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε μια ιστορία που θα σε επηρεάσει ακόμα πιο πολύ. Αν είσαι σε σχέση, η ρήση «το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής» σου ταιριάζει γάντι, αφού θα έχεις όρεξη να κάνετε με το ταίρι σου διάφορα ή να πάτε κάπου, όμως η κούραση θα σε νικήσει και τελικά θα μείνετε μέσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Όσο τα ερωτικά σου δεν έχουν μπει σε… ορθή φορά και παραμένεις μόνος/η, τόσο πιο πολύ φορτίζεσαι συναισθηματικά και πιθανόν να σπρώχνεσαι σε καταστάσεις ή πρόσωπα που δε σου ταιριάζουν. Καλό θα ήταν λοιπόν να χαλαρώσεις και να αποδεχτείς ότι όλα έχουν το δικό τους χρόνο. Ευκαιρίες θα έχεις να βρεις ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει, ίσως και σήμερα, αν βγεις, αλλά πρέπει να έχεις και καθαρό μυαλό να τις διακρίνεις και υπομονή και να μην περιμένεις γρήγορες εξελίξεις. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό θέμα που ενδεχομένως να προκύψει μπορεί να αναγκάσει εσένα και το σύντροφό σου να κάνετε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας, έστω και προσωρινές, για να το διευθετήσετε.

ΛΕΩΝΕίναι πολύ πιθανό σήμερα να κανονίσεις μια συνάντηση με ένα άτομο το οποίο γνώρισες πρόσφατα για να κουβεντιάσετε και να μάθετε περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλο. Έτσι κι αλλιώς η μέρα ευνοεί τις κοινωνικές επαφές και τις χαλαρές συζητήσεις κι η γιορτινή ατμόσφαιρα κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία. Ακόμα κι αν δεν υπάρξει θεαματική εξέλιξη, θα πάρεις μια γεύση για το αν θέλει κάτι περισσότερο, συν το ότι θα περάσεις όμορφα. Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα για μια βόλτα με το ταίρι σου και καλή παρέα που θα σας ανανεώσει και θα βγάλει από το μυαλό σας καθήκοντα κι υποχρεώσεις. Από αύριο άλλωστε θα αφιερώσετε το χρόνο σας στην οικογένεια, το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΣε αυτή τη φάση της ζωής σου και με δεδομένο ότι τα ερωτικά σου είναι πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων σου, δε δείχνεις έτοιμος/η να κάνεις συμβιβασμούς ή παραχωρήσεις. Ενδεχομένως να περιμένεις ένα είδος δικαίωσης γιατί θεωρείς ότι σου αξίζει κάτι αξιόλογο, αλλά όταν λειτουργείς με αυτό το σκεπτικό, ακόμα και μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί θα σου φανεί λίγη. Γι’ αυτό έχε το νου σου και μην απορρίπτεις τίποτα, πριν το ερευνήσεις περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, χαλάρωσε λίγο, άφησε τα οικονομικά, τα έξοδα και τους λογαριασμούς στην άκρη και προσπάθησε να περάσεις μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Είναι Παρασκευή και προπαραμονή Χριστουγέννων, μπες στο πνεύμα!

ΖΥΓΟΣΗ Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι νωρίς το απόγευμα, ενισχύοντας την κοινωνικότητα και την τάση σου να περάσεις όμορφα. Η επιτυχία σου στο αντίθετο φύλο σήμερα θεωρείται δεδομένη, ιδιαίτερα προς το βράδυ που θα βγάζεις έντονο ερωτισμό. Το «κακό» είναι ότι θα φουντώσουν οι επιθυμίες σου και το απλό φλερτ ή τα λάγνα βλέμματα δε θα σου είναι πλέον αρκετά. Θα έχεις ανάγκη από κάτι πιο δυνατό που θα σε συγκλονίσει γι’ αυτό όπου κι αν βρεθείς, θα «ψάχνεις» να το βρεις. Αν είσαι σε σχέση, μια κίνηση του συντρόφου σου θα μετρήσει πολύ γιατί χωρίς πολλά λόγια και περίσσιους εντυπωσιασμούς θα σε κάνει να νιώσεις ότι είναι δίπλα σου, προσφέροντάς σου στήριξη και αγάπη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα για ευχές από ένα πρόσωπο που σου άρεσε πολύ αλλά για κάποιο λόγο η ιστορία σας δεν προχώρησε, ενδέχεται να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση και να σε πάει προσωρινά πίσω στο παρελθόν ή να αρχίσεις να ψάχνεις το «γιατί», αφού κατά τα φαινόμενα δε σε έχει ξεχάσει. Από το απόγευμα που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου όλα θα τα δεις διαφορετικά κι ίσως κάνεις μια προσπάθεια να ανακαλύψεις τις αιτίες, όχι τίποτα, αλλά να σου φύγει και το απωθημένο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως πιστεύεις ότι κάπου έχεις αδικήσει το ταίρι σου και σε «τρώει», γι’ αυτό θα κάνεις μια κίνηση ή θα πεις κάτι που θα αφήνει να εννοηθεί ότι έχεις μετανιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ Παρασκευή είναι, λίγο πριν τα Χριστούγεννα είναι, λογικό λοιπόν να θέλεις να βγεις έξω να ξεσκάσεις, γι’ αυτό θα κάνεις τα πλάνα σου να βγεις με την παρέα σου το βράδυ, έστω και για ένα ποτό. Το χιούμορ και το κέφι σου θα ελκύσουν το ενδιαφέρον αρκετών ατόμων του αντίθετου φύλου προς το μέρος σου που είναι πιθανό να επιδιώξουν μια πιο στενή επαφή μαζί σου. Κι εσύ δε θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια, αφήνοντας την ευκαιρία να φλερτάρεις ανεκμετάλλευτη. Αν είσαι σε σχέση, καθίστε με το σύντροφό σου και συζητήστε ήρεμα τα θέματά σας ή τα θέλω σας για να περάσετε πιο όμορφα τις γιορτές. Όσο πιο πολύ το καθυστερείτε, τόσο πιο σοβαρά θα γίνονται και δε θα μείνει κανείς σας ευχαριστημένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΔεν αποκλείεται μέσα στη χαλαρότητα της ημέρας ένα πρόσωπο να σε φλερτάρει γεμίζοντάς σε με ευχές και κομπλιμέντα. Ίσως μάλιστα σου κάνει μια πρόταση που θα σε βάλει σε μεγάλο πειρασμό να την αποδεχτείς. Παρότι μπορεί την τελευταία στιγμή να κάνεις πίσω και να μη δώσεις συνέχεια, από μόνο του σαν γεγονός θα μετρήσει για σένα, γεμίζοντάς σε με ελπίδες και ανεβάζοντάς του το ηθικό και την αυτοπεποίθηση. Αν είσαι σε σχέση, βλέπεις ότι το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου ότι είναι καλό, οπότε μάλλον θα αποφασίσεις να κάνεις μια συζήτηση μαζί του ή να του εξομολογηθείς κάποιες επιθυμίες σου που μέχρι πρότινος απέφευγες γιατί δεν ήθελες να δημιουργήσεις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΈχει αλλάξει η οπτική σου πάνω στα ερωτικά και γενικότερα τα θέματα σχέσεων και σήμερα σε μια κουβέντα που θα έχεις με ένα συγγενικό ή φιλικό σου πρόσωπο θα παραδεχτείς ότι συχνά χρησιμοποιείς διάφορες δικαιολογίες γιατί φοβάσαι ότι αν δεσμευτείς θα χάσεις την ανεξαρτησία σου. Γι’ αυτό αρκείσαι στο φλερτ και το παιχνίδια, αλλά μόλις αρχίσουν να σοβαρεύουν τα πράγματα ψάχνεις την έξοδο… Το θέμα όμως είναι να βρεις το κατάλληλο άτομο που δε θα σου στερεί προσωπικές ελευθερίες. Αν είσαι σε σχέση, ίσως συναντήσετε κάποιους ανθρώπους για να συζητήσετε κάποιες ιδέες ή ένα εγχείρημά σας. Επίσης, μπορεί να αναχωρήσετε για μια εκδρομή για τις ημέρες των γιορτών. 

ΙΧΘΥΕΣΟ ερωτισμός σου είναι έντονος σήμερα αλλά μέσα σου μπορεί να διατηρείς κάποιες αμφιβολίες ή επιφυλάξεις για το ότι βιάζεσαι ή ότι ξανοίγεσαι πολύ με μεγάλη πιθανότητα να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου ή να εκτεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, δεν θέλεις να τις αφήσεις να σε καταλάβουν και να σε ρίξουν ψυχολογικά, ιδίως όταν η διαίσθησή σου είναι σύμφωνη με τις κινήσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να προκληθεί μια παρεξήγηση με το σύντροφό σου σήμερα που θα σχετίζεται με την επίδραση που έχουν πάνω σου κάποια συγγενικά σας πρόσωπα και το πώς επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου απέναντί του, με αποτέλεσμα να γίνεσαι λιγότερο ανεκτικός/η και πιο απαιτητικός/η.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο