Αθλητισμός

Προχωράει για Φερνάντες η Λάρισα

Η Λάρισα θέλει να ολοκληρώσει και πέμπτη μεταγραφική κίνηση φέρνοντας τον Παραγουανό επιθετικό της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια, Αντριάν Φερνάντες. Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ.

​O Tικίκο έγινε χθες το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά τους Μασαλέσο, Γκαγιέγο και Θεοδωρόπουλο.

Οι «βυσσινί» συνεχίζουν την ανανέωση του ρόστερ, η οποία αναμενόταν, και βαδίζουν και για την πέμπτη τους μεταγραφική κίνηση που θα αφορά επιθετικό.

Σύμφωνα με το Goal πρόκειται για τον 24χρονο Παραγουανό επιθετικό της αργεντίνικης Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια, Αντριάν Φερνάντες, τον οποίο η Λάρισα προσπαθεί να κλείσει για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Ο αριστεροπόδαρος Παραγουανός φορ έχει περάσει στο παρελθόν από Ιντεπεντιέντε και Κίλμες, ενώ στη χώρα του αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λιμπερτάδ.

Την ίδια στιγμή επίκεινται κι άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ καθώς πέντε παίκτες, οι Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης, Ναβάρο, Ουρτάδο και Καβουσάκης θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Πηγή: sdna.gr