Αθλητισμός

Έτσι το γύρισε ο “επτάψυχος” Τσόρι! Τι έγινε με τον Μπέντο στα αποδυτήρια, γιατί θα “φάει” τον Φορτούνη!

Από εκεί που ήταν τελειωμένος, πλέον έχει γίνει "κολλητός" του Μπέντο! Τι φοβερό κάνει αυτές τις μέρες για να είναι σε φόρμα και γιατί θα επιστρέψει στην 11άδα;

Τις ηγετικές του ικανότητες εντός κι εκτός γηπέδων συνεχίζει να δείχνει ο Τσόρι Ντομίνγκες, που παραμένει στην Ελλάδα παρά την πολυήμερη άδεια που έχει χαρίσει ο Μπέντο και συμμετέχει ενεργά στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες, που έχει προγραμματίσει λόγω των ημερών ο Ολυμπιακός!Ο 35χρονος μπαλαδόρος αποδεικνύεται «εφτάψυχος» στο Λιμάνι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα το τιμήσει το συμβόλαιό του, παρά το γεγονός ότι πέρασε τέσσερις πολύ δύσκολους μήνες στην Ελλάδα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Αργεντινός «μαέστρος» ένοιωσε από πρώτο χέρι την αίσθηση του να είσαι σχεδόν… παρείσακτος σε μια ομάδα, καθώς έμεινε εκτός 18άδας σε πολλά ματς, ενώ ταυτόχρονα, τον περασμένο μήνα έζησε και την απόλυτη φρίκη της ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι, που κλόνισε την εμπιστοσύνη του στο θέμα της ασφάλεια του ίδιου και της οικογένειάς του στα μέρη μας.

Κι όμως ο λατίνος… εραστής της μπάλας παρέμεινε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του μόλις ξεπέρασε το σοκ, επέστρεψε στους 18 πολυτιμότερους του Πάουλο Μπέντο και στο τελευταίο ματς του 2016 βοήθησε σημαντικά την ομάδα του ώστε να φτάσει σε μια δύσκολη νίκη επί ενός σκληροτράχηλου αντιπάλου, όπως ο Παναιτωλικός.

Όλα αυτά ενώ ακολουθεί μέσα στον Ιανουάριο ένα εξαιρετικά βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα για τους Ερυθρολεύκους, που θα χρειαστεί να πάρουν τον καλύτερο εαυτό από όλους τους παίκτες τους για να τα βγάλουν πέρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Φορτούνης είναι εμφανώς ντεφορμέ και σε νέα «ψυχροπολεμική διάσταση» με τον προπονητή του, ενώ ο Μάρκο Μάριν βρίσκεται περισσότερο με το ένα πόδι εκτός ομάδας παρά με πιθανότητες να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.Ετσι, αυτός που μπορεί να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις και να γίνει ξανά πολύτιμος για τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα του 2017 είναι ο Αργεντινός μπαλαδόρος, που έχει πολλούς και φανατικούς φίλους και θαυμαστές μέσα στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο», με πρώτο απ’ όλους το ίδιο το «αφεντικό» της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενώ πλέον, φαίνεται πως τον χωρίζουν ελάχιστα και με τον προπονητή του!

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως οι… γέφυρες σύσφιξης των σχέσεων του Τσόρι με τον Μπέντο έχουν πέσει από καιρό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Πορτογάλος σεβάστηκε απόλυτα το σοκ που υπέστη ο παίκτης από τη ληστεία στο σπίτι του, δίνοντάς του όλο τον απαιτούμενο χρόνο για να συνέλθει και να αποκτήσει ξανά κέφι και διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο.

Αλλωστε, σύμφωνα με έγκυρες μαρτυρίες, οι δυο τους είχαν μια εξαιρετικά θερμή και «αντρίκια» χειραψία στα αποδυτήρια του Ρέντη μετά του λήξη του ματς με τον Παναιτωλικό, οπότε και ευχήθηκε ο ένας στον άλλο καλές γιορτές και ευχάριστες διακοπές, ενώ αντάλλαξαν και ένα θερμό «εις το επανιδείν» (το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον Καμπιάσο, που έχει γίνει… αυτοκόλλητος με τον Τσόρι)!

Επίσης, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Τσόρι παραμένει στην Αθήνα και δεν έχει φύγει σε διακοπές, όπως όλοι σχεδόν οι συμπαίκτες του. Είναι γνωστό ότι έπειτα από πολυήμερες διακοπές σε μακρινούς προορισμούς, οι περισσότεροι παίκτες θα επιστρέψουν μακριά από τον καλό τους εαυτό στα τέλη του Δεκέμβρη και θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν ξανά και να «βάλουν τα κεφάλια μέσα». Όμως, αυτό το μειονέκτημα ο Τσόρι δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσει…

Όλα αυτά ενώ ο «εφτάψυχος», αλλά πάντοτε σοβαρός επαγγελματίας και αγαπητός στο ερυθρόλευκο κοινό, Τσόρι, έσωσε την παρτίδα της παραμονής του και πέρυσι, μια και ο Μάρκο Σίλβα είχε ζητήσει την αποχώρησή του, αλλά τελικά έφυγε ο Πορτογάλος! Ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ διαδραμάτισε τελείως διαφορετικό ρόλο στην καριέρα τους στον Ολυμπιακό, καθώς έπειτα από εκείνο το ματς ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την απόφαση να κρατήσει τον Αργεντινό και να αποσύρει όλα τα στηρίγματα στον 39χρονο προπονητή…

πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο