Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 22/12

​ΚΡΙΟΣΜε τη Σελήνη στον Ζυγό η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά ενισχύονται κατακόρυφα και σε ωθούν να πάρεις πρωτοβουλίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Η έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο έτσι κι αλλιώς είναι έντονη και με την αυξημένη κοινωνικότητά σου είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις νέα άτομα. Ένα από αυτά ενδεχομένως να […]

ΚΡΙΟΣΜε τη Σελήνη στον Ζυγό η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά ενισχύονται κατακόρυφα και σε ωθούν να πάρεις πρωτοβουλίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Η έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο έτσι κι αλλιώς είναι έντονη και με την αυξημένη κοινωνικότητά σου είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις νέα άτομα. Ένα από αυτά ενδεχομένως να σου δημιουργήσει αρκετά συναισθήματα και να σε βάλει σε διαδικασία να σκεφτείς ότι θα μπορούσες να προχωρήσεις σε σχέση μαζί του. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα είναι μεγάλη η ανάγκη σου να υπάρξει συνεννόηση και στοιχειώδης αρμονία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου γιατί, όσο κι αν η έξαψη και ο ενθουσιασμός σε ξεσηκώνει, δε αντέχεις να είσαι στο «κόκκινο» κάθε μέρα. 

ΤΑΥΡΟΣ Οι ρυθμοί της ημέρας είναι χαλαροί, σχεδόν αργοί, κάτι που εσένα σου ταιριάζει απόλυτα μεν, αλλά ενισχύουν και τη βαρεμάρα σου, καθώς θα ήθελες να κάνεις οτιδήποτε άλλο παρά να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις. Ωστόσο, ένα απρόσμενο κομπλιμέντο από πρόσωπο που κινείται στο εργασιακό σου περιβάλλον θα σε κολακεύσει ιδιαίτερα και ίσως σε βάλει σε πονηρές σκέψεις. Αν είσαι σε σχέση, μια προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σας δεν είναι κακή. Η ξεκούραση ή η δίαιτα αυτή την εποχή είναι μάλλον αδύνατα, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε να περιορίσετε κάπως την ποσότητα των φαγητών ή των γλυκών που καταναλώνετε ή να αυξήσετε τις ώρες του ύπνου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙΟ Ερμής ανάδρομος στον 8ο οίκο σου ίσως δοκιμάσει τις αντοχές σου αυτές τις μέρες, αφού δεν αποκλείεται να σε θυμηθούν αρκετοί/ες οι πρώην ή πρόσωπα που δεν κολλήσατε στο παρελθόν και να επικοινωνήσουν μαζί σου ή να προσπαθήσουν να «ξαναζεστάνουν» τη σχέση σας. Αν θεωρείς ότι με κάποιον/α έχουν μείνει εκκρεμότητες και πρέπει να κλείσουν τότε σκέψου το, αν όχι, αρνήσου ευγενικά ακόμα και τη φιλική επαφή για να μην δώσεις ελπίδες για κάτι περισσότερο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, έχεις αρκετή ενέργεια και θετική διάθεση και παρότι βαριέσαι, θα κάνεις την παραχώρηση να συνοδεύσεις το σύντροφό σου σε μια κοινωνική εκδήλωση που πρέπει να παρευρεθεί, τελικά όμως θα περάσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Όσο κι αν πιέζεσαι συναισθηματικά απόφυγε ξεκαθαρίσματα στα ερωτικά σου και αποφάσεις που αφορούν σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί πολύ σύντομα τα δεδομένα θα αλλάξουν και δεν αποκλείεται να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις. Από την άλλη, ακόμα κι αν ζητήσεις εξηγήσεις, θα πάρεις φλου απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπεις καν στη διαδικασία. Αν είσαι σε σχέση, η διευθέτηση κάποιων επαγγελματικών εκκρεμοτήτων είναι επιτακτική αλλά δύσκολα θα συμφωνήσετε με κάποιους συνεργάτες για πώς θα τις κλείσετε κι ενδεχομένως μέχρι να βρείτε την άκρη, να στερηθείς χρόνο από το ταίρι σου, όμως ξέρει ότι το κάνεις για να περάσετε ξέγνοιαστα τις γιορτές.

ΛΕΩΝΗ ανάγκη σου για επιβεβαίωση και αποδοχή είναι τόσο έντονη ορισμένες φορές που παρασύρεσαι από φιλοφρονήσεις και κολακείες και μαζεύεις γύρω σου πρόσωπα τα οποία, αν στεκόσουν λίγο παραπάνω σε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα τους, θα έβλεπες ότι δεν είναι κι ιδιαίτερα ειλικρινή. Με τον Άρη στον 8ο οίκο σου μάλιστα, το να πέσεις θύμα ενός επιτήδειου ατόμου είναι πιο εύκολο από ποτέ, γι’ αυτό να είσαι πιο προσεκτικός/η και να μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις συμβιβαστικό πνεύμα σήμερα γι’ αυτό δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε με το ταίρι σου μια λύση πιο συμφέρουσα και για τους δύο σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΟ Άρης απέναντί σου σε κάνει πιο απαιτητικό/η στα ερωτικά σου, όμως δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα, ακόμα κι αν κατά τη γνώμη σου γίνεσαι ώρες-ώρες υπερβολικός/η. Το ότι έχεις ξανοιχτεί και θέλεις να βρεις κάποιον/α που θα σε συντροφεύσει, δε σημαίνει ότι θα ρίξεις την ποιότητα γιατί μόνο έτσι μπορείς να ελπίζεις σε ουσιαστική βελτίωση της ερωτικής σου ζωής. Σήμερα πάντως ένα άτομο θα σε φλερτάρει επίμονα αλλά ευγενικά κι αυτό θα σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να παραμερίσεις την δυσαρέσκειά σου για την εξέλιξη ενός οικονομικού θέματος για να μην κάνεις χειρότερη τη διάθεση του συντρόφου σου, αν και θα σου είναι δύσκολο να μην υπαινιχθείς κάτι.

ΖΥΓΟΣ Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αλλά και λόγω γιορτών είναι η κατάλληλη μέρα να ενισχύσεις λίγο την εικόνα σου και να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά ή αγορές ρούχων, αφού όχι μόνο θα ανέβει κατακόρυφα η διάθεσή σου, αλλά θα ενισχύσεις τη γοητεία, τον ερωτισμό και την πέραση σου στο αντίθετο φύλο. Οι πιθανότητες σήμερα να κατακτήσεις ένα άτομο που σου αρέσει πολύ ή να σε φλερτάρει κάποιο άλλο είναι μεγάλες, όμως μην περιμένεις να εξελιχθεί γρήγορα το όποιο ειδύλλιο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, λογικό είναι η προσοχή σου να στραφεί στον άνθρωπό σου και τη σχέση σας. Ενδεχομένως μάλιστα να πάρεις και πρωτοβουλίες για μικρές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σήμερα, παρότι είναι μια μέρα που ευνοεί την κοινωνικότητα, εσύ μάλλον θα έχεις ανάγκη να αποτραβηχτείς από τον κόσμο και να αδειάσεις το κεφάλι σου απ’ όλα όσα σε απασχολούν. Κυρίως θα φροντίσεις να χαλαρώσεις και να στρέψεις την προσοχή σου στις δουλειές σου, ώστε να κατευνάσεις τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο που, είτε θέλεις και δεν έχεις είτε είναι «απαγορευμένο» για σένα, επειδή βρίσκεται ήδη σε σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν είσαι σε φάση να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου κι αναλύσεις για ένα ζήτημα που θα προκύψει, το οποίο δε θεωρείς σημαντικό, γι’ αυτό θα βρεις διάφορες δικαιολογίες και τεχνάσματα για να το αποφύγεις.

ΤΟΞΟΤΗΣΗ κοινωνικότητά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη και μιας και οι γιορτές σε τροφοδοτούν με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, δεν έχεις καμία διάθεση, τελειώνοντας τις υποχρεώσεις σου να μείνεις μέσα. Θέλεις να κάνεις βόλτα στα μαγαζιά, να ανακατευτείς με κόσμο, να γελάσεις, να φλερτάρεις, αν σου δοθεί η ευκαιρία, οτιδήποτε σου δίνει χαρά και σε διασκεδάζει. Όσον αφορά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει και βρίσκεστε προς το παρόν σε μεταβατική κατάσταση για κάτι περισσότερο, έστω για λίγο θα το ξεχάσεις. Αν είσαι σε σχέση, ένα φίλος ή φίλη ίσως γίνει αιτία να διαφωνήσετε έντονα με το ταίρι σου σήμερα, αφού θα το παρατήσεις για να βρεθείς μαζί του και να του συμπαρασταθείς σε ένα ερωτικό του πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Όποιο στόχο βάζεις στη ζωή σου, αργά και υπομονετικά τον καταφέρνεις, το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου. Σήμερα, ενδεχομένως να έχεις ένα ακόμα σημάδι ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, καθώς ένα πρόσωπο θα σε πλησιάσει και θα σου εκδηλώσει το θαυμασμό του. Αρκεί κι εσύ όμως να είσαι πιο δεκτικός/η και να μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τις προθέσεις του να σε εμποδίσουν να δημιουργήσεις μια πιο στενή επαφή. Αν είσαι σε σχέση, η αναβλητικότητα και οι καθυστερήσεις σε τρελαίνουν ιδιαίτερα όταν έχεις προγραμματίσει πράγματα, ωστόσο με Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, καλό είναι να δείξεις υπομονή και να μην ξεσπάς στο σύντροφό σου σε κάθε θέμα που προκύπτει, εφ’ όσον δεν ευθύνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΣήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια ενδιαφέρουσα και πολύ όμορφη γνωριμία και μάλιστα θα υπάρχει η άνεση χρόνου να μιλήσετε και να αναπτύξετε ένα σωρό θέματα στα οποία θα διαπιστώσεις ενθουσιασμένος/η ότι οι απόψεις σας συμπίπτουν. Αυτό για σένα είναι πολύ πιο σημαντικό και ερωτικό γι’ αυτό θα του προτείνεις να ξανασυναντηθείτε άμεσα. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να επανεμφανιστεί ένα γραφειοκρατικό ή πρακτικό θέμα της καθημερινότητάς σας που είτε είχατε ξεχάσει τελείως την ύπαρξή του είτε το αναβάλατε συνεχώς για κάποια στιγμή αργότερα, επειδή χρειαζόταν χρόνο για ψάξιμο και τρέξιμο που δε διαθέτατε. Όπως φαίνεται όμως θα τραβήξει και μετά τις γιορτές.

ΙΧΘΥΕΣ Η θετική σου ενέργεια από τη μια και από την άλλη η τάση σου να τρέξεις τα ερωτικά σου θέματα και να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να ζήσεις όλα όσα επιθυμείς, θα σε κάνουν σήμερα λίγο πιο ερωτικό/η και σέξι, με αποτέλεσμα να έχεις τα τυχερά σου, αφού αρκετοί/ες θα σε πλησιάσουν και θα θελήσουν να σε γνωρίσουν περισσότερο. Εννοείται ότι θα συμμετέχεις με προθυμία στο παιχνίδι και δεν αποκλείεται τελικά να δημιουργηθεί κι ένα ειδύλλιο. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα απ’ όσα υπολογίζατε σε αγορές δώρων ή πραγμάτων που δεν έχουν χρηστική αξία, ωστόσο, θα είναι πολύ όμορφα και θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο