Αστρολογία σήμερα Πέμπτη 22 12 2016. Σελήνη τετράγωνο Ερμή.

Αστρολογία σήμερα Πέμπτη 22 12 2016. Σελήνη τετράγωνο Ερμή.
​22 Δεκεμβρίου 2016: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον ΠλούτωναΣήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και αρχικά σχηματίζει δύο τετράγωνα με τον Ερμή και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Το ξεκίνημα της ημέρας χρειάζεται προσοχή τόσο στην επικοινωνία μας όσο και στις μετακινήσεις, ενώ καλό είναι να αποφύγουμε υπογραφές και […]

22 Δεκεμβρίου 2016: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον ΠλούτωναΣήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και αρχικά σχηματίζει δύο τετράγωνα με τον Ερμή και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Το ξεκίνημα της ημέρας χρειάζεται προσοχή τόσο στην επικοινωνία μας όσο και στις μετακινήσεις, ενώ καλό είναι να αποφύγουμε υπογραφές και το κλείσιμο συμφωνιών. Σχέσεις με ανώτερους αλλά και με συναδέλφους στον χώρο εργασίας μας, χρειάζονται επίσης προσοχή και επιφύλαξη.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη

Τις μεσημεριανές ώρες, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, βελτιώνοντας σημαντικά το κλίμα στις σχέσεις. Επικοινωνιακή ατμόσφαιρα και διάθεση για συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών και συμβιβαστική διάθεση θα χαρακτηρίσουν τις ώρες αυτές.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο

Προχωρώντας προς τις βραδινές ώρες, η Σελήνη συναντά τον Δία σε όψη συνόδου, κάνοντάς μας εξωστρεφείς, κοινωνικούς και αισιόδοξους. Οι ώρες είναι ιδανικές για να βρεθούμε με το ταίρι μας και με φίλους, να αφεθούμε σε όμορφες στιγμές και να οργανώσουμε ευχάριστες δραστηριότητες. Το εξάγωνο Σελήνης – Κρόνου ευνοεί ακόμη περισσότερο το θετικό κλίμα και μας βοηθά να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό

Η βραδιά κλείνει με την αντίθεση Σελήνης – Ουρανού, μια όψη που φέρνει απρόοπτα και ανατροπές στις σχέσεις. Καλό είναι να μην αντιδράσουμε σε προκλήσεις, ώστε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες. Από τις όψεις της Σελήνης ευνοούνται οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι, ενώ λίγο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Πηγή: zwdiasimera.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play