Αθλητισμός

“Κλείδωσε” η επιστροφή Καρβουνίδη στον Παναθηναϊκό

Μετά από εισήγηση του Νίκου Λυμπερόπουλου ο έμπειρος φυσικοθεραπευτής Χρήστος Καρβουνίδης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ύστερα από 14 χρόνια. Υπήρξε πρόταση τόσο του Φύσσα πέρυσι όσο και του Νταμπίζα πριν από δύο σεζόν.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά ο έμπειρος φυσικοθεραπευτής Χρήστος Καρβουνίδης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, κατόπιν εισήγησης του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Λυμπερόπουλου. 

Ο Καρβουνίδης θεωρείται μετρ των αποκαταστάσεων των αθλητών μετά από προβλήματα τραυματισμών, διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους τους Ελληνες διεθνείς (και όχι μόνο) ποδοσφαιριστές, ενώ έφτασε κοντά στον Παναθηναϊκό τόσο πριν από δύο χρόνια μετά από εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα όσο και πέρυσι το καλοκαίρι μετά από εισήγηση των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου.

Χωρίς γενικό αρχηγόΗ τρίτη απόπειρα αποδείχθηκε ότι ήταν και η “φαρμακερή” καθώς ο πρώην φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ελλάδος, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, επιστρέφει και με τη βούλα στο “τριφύλλι” και την Παρασκευή θα ανακοινωθεί μαζί με τον εργοφυσιολόγο, Γιάννη Κωτσή, αλλά και τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Τάκη Φύσσα.Να σημειωθεί επίσης ότι αλλαγές (αποχωρήσεις για την ακρίβεια) θα υπάρξουν στο τμήμα σκάουτινγκ, ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στα αποδυτήρια με κάποιο πρόσωπο που θα εκτελεί χρέση γενικού αρχηγού.

πηγή: sdna.gr