Αθλητισμός

Στόχος ο Μασούντ, φουλάρει για Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός!

Προχωρούν οι επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης για τον 23χρονο Ελληνα αμυντικό μέσο, στο "κάδρο" για τον Παναθηναϊκό και ο Ιρανός Μασούντ του Πανιώνιου, ο μάνατζερ του οποίου βρίσκεται στην Ελλάδα, αρέσει και ο Μπανανά.

Η εγχώρια αγορά είναι δεδομένο ότι θα ενεργοποιηθεί περισσότερο από τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους στον Παναθηναϊκό ενόψει των χειμερινών αγορών και οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» έχουν τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις παικτών που εξετάζουν με προσοχή, μαζί φυσικά με το σκάουτινγκ (Χένρικσεν, Νίλσον κλπ) για παίκτες από το εξωτερικό.

Η βασική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού αυτή τη χρονική στιγμή είναι ξεκάθαρα ο Δημήτρης Κουρμπέλης, παίκτης επιθυμεί διακαώς να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εκτιμώντας ότι μπορεί να «αναγεννήσει» τον 23χρονο αμυντικό μέσο.

Το «τριφύλλι» προσπαθεί να βρει σημείο επαφής με τους Αρκάδες προκειμένου να υπάρξει μία λογική σύγκλιση ως προς το κόστος αγοράς του διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές παίκτη και το σίγουρο είναι ότι έχουν ενταθεί οι επαφές και ο Παναθηναϊκός θα το παλέψει μέχρι εκεί που μπορεί, έχοντας σύμμαχο και τον παίκτη που επιθυμεί μια αλλαγή σελίδας στην καριέρα του και το επόμενο βήμα.

Ο δεύτερος στόχος που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα είναι ο Ιρανός επιτελικός μέσος του Πανιώνιου, Μασούντ, ο μάνατζερ του οποίου μάλιστα βρίσκεται από σήμερα στην Ελλάδα!

Ο Μασούντ θεωρείται ιδανικός για τη θέση πίσω από τον φορ περιοχής, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη και έχει πιστοποιήσει το ταλέντο του με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί την παρούσα αγωνιστική περίοδο.Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά στην ηλικία του (32 ετών), ενώ το πρόβλημα σχετίζεται με το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου και αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει κενή θέση (Ιμπάρμπο Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Μολέδο, Μπουμάλ) και μόνο εάν αποχωρήσει ένας (ή και οι δύο) εκ των Ιμπάρμπο-Γουακάσο θα μπορέσει να προχωρήσει η περίπτωσή του.Το ίδιο ισχύει και με τον 25χρονο διεθνή Καμερουνέζο στόπερ, Γιάγια Μπανανά, του Πλατανιά, που αρέσει στους «πράσινους» έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι στην κρητική ομάδα και υπό προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσει σοβαρά στο άμεσο μέλλον. Αρκεί βεβαίως να υπάρξει μία ακόμη διαθέσιμη θέση ξένου.

Πηγή:sdna.gr