Αθλητισμός

Επιτρέπονται τέτοια λάθη στον Παναθηναϊκό;

Ο Αλαφούζος θα μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος που έβαζε τρικλοποδιές στον εαυτο του.

Ο Αλαφούζος θα μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος που έβαζε τρικλοποδιές στον εαυτο του.Απλό οπαδό να εβαζε στη θέση του καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερα λεφτα θα του κόστιζε.Νομίζω με Αντώνιου θα δοκιμάσει τα νεύρα του κόντρα στους φιλάθλους.

Ειλικρινά πιστεύει ακόμα κάποιος (μη στημενος ή troll) ότι ο Αλαφούζος θα φτιάξει ομάδα στον Παναθηναϊκό; τα πειράματα συνεχίζονται σε βάρος του συλλόγου.

Και εξηγούμε….1)Φύσσας διευθυντής Ακαδημειών:κρίθηκε αποτυχημένος ως τεχνικός διευθυντής, εκδιώχθηκε και τώρα τον κάνουν διευθυντή των ακαδημειών του Παναθηναϊκού, μπας και κάτσει και πετύχει το πείραμα. Αμ, δεν γίνονται έτσι οι δουλειές αυτές. Χρειάζονται γνώσεις για τις ακαδημείες.

2)Αντωνίου για τεχνικός διευθυντής: Αποτυχημένος επί πολυμετοχικότητας που είχε τότε μπάτζετ μεταγραφών 18-20εκατομμύρια τη σεζόν αποτυχημενος επι πολυμετοχικοτητας και θα έρθει τώρα με μηδενικό μπάτζετ να παρουσιάσει έργο. Αμ, δε…δεν γίνονται έτσι οι σωστές δουλειές.

Με αποτυχημένα στελέχη φτιάχνονται μόνο αποτυχημένες ομάδες . Πέντε ολόκληρα χρόνια βλέπουμε το ίδιο έργο. Και οι μόνοι που έδειξαν ότι έχουν γνώση του αντικειμένου που ασχολούνταν, εκδιώχθηκαν με τον ένα ή άλλο τρόπο (Νταμπίζας, Αγριογιάννης και το ιατρικό τιμ παλιότερα…)

Πραγματικά έχω χάσει το μυαλό μου με τον Αλαφούζο……μου είναι αδιανόητο να είναι τόσο άσχετος……ο Αντωνίου δεν θα έχει ούτε δευτερόλεπτο ανοχή……θα γίνουν κωμιγοτραγικά πράγματα στον Παναθηναϊκό…….ρε Πατέρα αφού εσύ κρύβεσαι από πίσω…..άλλον δεν είχες να του προτείνεις;;; Έπρεπε να μας φέρεις τον ίδιο άνθρωπο που πέταξε 80 εκατομμύρια σε 2 χρόνια για να πάρουμε ένα νταμπλ επειδή οι άλλοι ήταν τυφλοί;;

Αν ήταν στην θέση του Παναθηναϊκού οι απέναντι, μόνο απο τις αποδοκιμασίες και τις αντιδράσεις του κόσμου θα τον είχαν κόψει ήδη…..εσύ όμως είσαι ξεροκέφαλος και θα μας τον φορέσεις στον σβέρκο μέχρι να γίνει εμφύλιος……

Φιρί, φιρί το πας Γιάννη να μείνεις στην ιστορία για τις χοντρολαλακίες σου….

πηγή: panathinaikos24.gr