Αθλητισμός

Πρέπει να βρουν ρυθμό

​Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και πρέπει μαζί και με τον Μπακασέτα να βρουν άμεσα το ρυθμό τους και να βοηθήσουν την ομάδα.

Η ΑΕΚ είχε πλουραλισμό στα εξτρέμ, ωστόσο οι τραυματισμοί ανάγκασαν τον Μοράις να αλλάξει τα πλάνα του, προκειμένου να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν.

Πλέον οι Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας έχουν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, με τον πρώτο μάλιστα να παίρνει και φανέλα βασικού στον αγώνα κόντρα στην Λαμία, ενώ και ο Μπακασέτας σταδιακά ανεβάζει ρυθμό.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς και οι τρεις θα πρέπει να βρουν άμεσα τα πατήματά τους ώστε να βοηθήσουν επιθετικά την ομάδα.

Το κυριότερο στοιχείο που λείπει από την ΑΕΚ είναι το γκολ, το οποίο έρχεται δύσκολα, καθώς οι παίκτες που βρίσκονται τριγύρω από τον επιθετικό δεν καταφέρνουν να τον τροφοδοτήσουν σωστά, με αποτέλεσμα πολλές φορές ο φορ της να βγαίνει εκτός περιοχής και να αναγκάζεται ο ίδιος να φτιάξει το παιχνίδι της ομάδας.

Με την επιστροφή των τριών αυτών ποδοσφαιριστών ο Μοράις ευελπιστεί τα πράγματα να γίνουν καλύτερα και η Ένωση να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να τροφοδοτήσει τον παίκτη που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Βέβαια, σε αυτό ο Μοράις έχει σύμμαχό του και τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς μετά τον αγώνα με τα Γιάννενα στις 19 του μήνα, υπάρχει διακοπή μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα μπορεί να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις.

Πηγή: aek1924.gr