Αθλητισμός

Για τη νίκη κόντρα στον Ζοτς!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής την Φενερμπαχτσέ (16/12, 21:45, Novasports 2), στην αναμέτρηση που κλείνει την 12η αγωνιστική της Euroleague.

​Σε μία αναμέτρηση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Φενερμπαχτσέ (21:45, Novasports 2) του Κώστα Σλούκα και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο «Ζοτς» επιστρέφει για ακόμα μία φορά στον τόπο που αγαπήθηκε και κατέκτησε 23 τίτλους σε διάστημα 13 χρόνων, όμως άπαντες στις τάξεις των «Πράσινων» θέλουν να τον… πληγώσουν.

Στον απόηχο της μεγάλης μεταγραφής του Αλεσάντρο Τζεντίλε, οι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης στοχεύουν στη νίκη, που θα τους φέρει στο 7-5 και πιο κοντά στη τετράδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δε μπορεί να υπολογίζει φυσικά στον τραυματία Τζέιμς Γκιστ, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κέι Σι Ρίβερς, που είναι αμφίβολος λόγω τραβήγματος στον αριστερό προσαγωγό. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως σκέφτεται μόνο την Φενερμπαχτσέ, ενώ, από την άλλη μεριά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε σύνθημα νίκης στο ΟΑΚΑ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται στη Ρωσία την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα (19:30, Novasports 2), ενώ, στις 19:00, η Γαλατασαράι φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο (Novasports 3).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής (16/12):

19:00 Γαλατασαράι – Αρμάνι Μιλάνο (Novasports 3)

19:30 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπαρτσελόνα (Novasports 2)

21:45 Παναθηναϊκός Superfoods – Φενερμπαχτσέ (Novasports 1)

Πηγή: sdna.gr