Υλικά (4 μερίδες)500 γρ. κατεψυγμένες γαρίδες (μικρές, καθαρισμένες)1 συσκευασία ντομάτα κον κασέ1 κόκκινη πιπεριά1 πράσινη πιπεριά1 μεγάλο κρεμμύδι1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο1 κούπα νερό (200 ml)αλάτιπιπέριμαϊντανό (προαιρετικά)ρύζι για πιλάφι
ΕκτέλεσηΒάζετε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Ρίχνετε τις πιπεριές και τις αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα βάζετε τη ντομάτα κον κασέ. Όταν πάρει βράση ρίχνετε τις γαρίδες όπως είναι (δεν τις ξεπαγώνετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να μυρίσουν).Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, το νερό και αφήνετε να σιγοβράσει. Παράλληλα βράζετε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μετά από περίπου 30′ η σάλτσα είναι έτοιμη. Σερβίρετε την σάλτσα με το ρύζι