Αθλητισμός

Προπονητής του Ολυμπιακού αποθεώνει τον Ουζουνίδη!

«Ερυθρόλευκος» προπονητής πιστεύει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες επιτυχίες

​Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο προπονητή που έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του Ολυμπιακού. Για έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και τις απαιτήσεις που υπάρουν όταν κανείς βρίσκεται στον πάγκο μίας μεγάλης ομάδας.

Ο Τάκης Λεμονής ήταν αυτός που οδήγησε τον Ολυμπιακό στο πρώτο του «διπλό» μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ ακολούθησε και εκείνο στη Ρώμη απέναντι στη Λάτσιο.

Η συζήτηση με τον Τάκη Λεμονή δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Σχολιάζοντας την επιλογή του από πλευράς «τριφυλλιού» είπε ότι «Οι παράγοντες των ελληνικών ομάδων πρέπει να καταλάβουν ότι οι Έλληνες προπονητές δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους αντίστοιχους ξένους. Σίγουρα υπάρχουν καλοί ξένοι προπονητές, όμως υπάρχουν και τόσοι άλλοι Έλληνες που αξίζουν και εκείνοι μία ευκαιρία. Πρέπει να τους πιστέψουν».

Ενώ συνέχισε λέγοντας «Ο Μαρίνος έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάει καλά και να έχει την πορεία που θέλει. Έχει αγωνιστεί στον σύλλογο αρκετά χρόνια και ξέρει πολύ και την φιλοσοφία αλλά και τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Βέβαια, δεν είναι μόνο ο Μαρίνος. Υπάρχουν πολλοί ακόμα Έλληνες προπονητές που είναι καλοί και μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Για παράδειγμα, ο Γιώργος Παράσχος έχει πετύχει σε όποια ομάδα έχει πάει».

Έντονη επιθυμία των φίλων του Παναθηναϊκού αποτελεί να δούνε την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί και πάλι στην Ευρώπη φτάνοντας σε αποτελέσματα ανάλογα της ένδοξης ιστορίας του. Σε ερώτηση για το αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αυτός που μπορεί να οδηγήσει τους «πράσινους» σε κάτι αντίστοιχο ο έμπειρος προπονητής σχολίασε «Στον Παναθηναϊκό πρέπει να καταλάβουν ότι το θέμα προπονητής είναι το μικρότερο πρόβλημα στην πυραμίδα της ομάδας».

Πηγή: sdna.gr