Αθλητισμός

Ντύνεται γαμπρός ο Φορτούνης! (ΦΩΤΟ)

Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται οτι ετοιμάζονται να ανέβουν ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού και η αγαπημένη του, Μαριέττα Ντρούγια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και η εκπαιδευτικός επισκέφτηκαν την γενέτειρα τους και πιο συγκεκριμένα τα πατρικά τους σπίτια.

Οι πληροφoρίες θέλουν το ζευγάρι να έκανε αρχικά μια στάση στον αδερφό του παίχτη στα Τρίκαλα, στον Θοδωρή Φορτούνη, και στη συνέχεια να κατευθύνθηκε προς την Καλαμπάκα, όπου συνάντησε οικογένεια και καλούς φίλους.

Ο Κώστας Φορτούνης και η Μαριέττα Ντρούγια παρακολούθησαν και τον αγώνα του τοπικού Άρη με την ομάδα των Μετεώρων, όπου παίζει ο αδερφός του άσσου του Ολυμπιακού. Η εμφάνιση τους εκεί συζητήθηκε έντονα από φιλάθλους. Η ημέρα τους ολοκληρώθηκε με γεύμα.

Όπως φαίνεται οι δυο τους ζουν αρμονικά και έχουν βρει τις ισορροπίες τους. Οι πληροφορίες της εφημερίδας, θέλουν τον ποδοσφαιριστή και τη σύντροφό του να έχουν μπει ήδη σε συζητήσεις επισημοποίησης της σχέσης τους, χωρίς ωστόσο να έχουν μέχρι στιγμής μοιραστεί καμία λεπτομέρεια για την μεγάλη μέρα.

Πηγή:sportdog.gr