Αθλητισμός

Αυτός είναι ο 40χρονος Έλληνας τερματοφύλακας που ήθελαν σαν τρελές Ίντερ και Μίλαν! (vids)

Αυτός είναι ο 40χρονος Έλληνας τερματοφύλακας που ήθελαν σαν τρελές Ίντερ και Μίλαν! (vids)

Μια γρήγορη ματιά στα γκολποστ όλων των μεγάλων ελληνικών ομάδων, θα μας δείξει ότι όλες έχουν θέματα να λύσουν. Ο Ολυμπιακός έχει για βασικό τον Καπίνο που τα πάει καλά, όμως ο Λεάλι έκανε τη γκάφα του στην Κύπρο. Η ΑΕΚ εκεί που νομίζει ότι είναι καλά με τον Ανέστη στο τέρμα, βλέπει δύο γκέλες του να φέρνουν γκολ. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Στιλ βασικό που δεν θα πιάσει ούτε πορτοκάλι. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον μια σταθερότητα με τον Γλύκο που στα προηγούμενα χρόνια κρινόταν ως μέτριος. Έχει και τον Μπρκιτς που έφαγε τη φάβα στη Λεωφόρο. Μόνο ένας μπορεί να δώσει τη σιγουριά στο τέρμα: Πέτρος Αλισσανδράτος.

Ο τερματοφύλακας που υποδύθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας στο Παιχνίδι της Συγγνώμης, τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη που ήρθε back to back στον ελληνοαλβανικό έρωτα, είναι ο τύπος που θα έπρεπε κάθε σκάουτερ να έχει στο μπλοκάκι του. Ο Πέτρος Αλισσανδράτος είναι εγγύηση δεκαετίας, ένας Φαν Ντερ Σαρ σε συσκευασία Μπαλότα και έχουμε 6 λόγους για να το στηρίξουμε.

1. Έπαιζε τέρμα με το σκουλαρίκι στο αυτί. Κι όχι κανένα clip on, αλλά κρίκο. Εσύ νόμιζες ότι ήταν κάποια σκηνοθετική απροσεξία. Όχι, το σκουλαρίκι ήταν μέρος της προσωπικότητας του και δεν υπάκουε σε κανένα διαιτητή. Ήταν η δική του χαίτη του Σαμψών.

2. Είχε γυναίκα που θα «έριχνε» καθημερινά τα social media κατά τους τίτλους των αθλητικών ιστοσελίδων. Η Χρύσα (Τζίνα Αλιμόνου) είναι η ελληνική έκδοση της Ζιζέλ. Πατημένα 30, εκεί που άλλες κάνουν τα τελευταία τους βήματα στη μόδα, εκείνη παίρνει χρυσά deals. Επίσης, τον φροντίζει σωστά ώστε να μην παίρνουν αέρα τα μυαλά του πριν τα σημαντικά ματς.

3. Είναι ο τίμιος τέρμας που προτιμάει να είναι γυρολόγος στην Ελλάδα, παρά να φύγει έξω. Τι κι αν τον ζητάει η Ίντερ και μάλιστα σε ηλικία που θεωρητικά οδεύει προς τη δύση του; Εκείνος επιλέγει τον Αστέρα και την πρωτιά στο χωριό.

4. Κρύβει μέσα του έναν Ρουστού Ρετσμπέρ : Για εκείνον το τέρμα είναι ένα πεδίο μάχης που δεν θα αφήσει καμία νάρκη να σκάσει και να σκοτώσει τους άλλους στρατιώτες. Θα την αποκρούσει και θα οσμιστεί το αίμα του αντιπάλου.

5. Θέλει να μάθει τα κόλπα στους νεότερους, αλλά δεν είναι γέρικο σκυλί. Είναι λιοντάρι εν αποστρατεία. Αυτό σημαίνει πως αν θεωρήσεις ότι ο Πέτρος Αλισσανδρατος γερνάει, εκείνος θα σε κάνει να δεις με τον πιο επώδυνο τρόπο ότι ωριμάζει και πως ακόμα μπορεί να σε βάλει κάτω.

6. Είναι πεναλτάκιας. Θα σου κάνει τις μεγάλες επεμβάσεις στη διάρκεια του ματς, αλλά εκεί που θα τον ήθελε ακόμα και η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα, η Σαλερνιτάνα, είναι σε διαδικασία των πέναλτι.

πηγή: menshouse.gr